۱۵-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۵۰:۴۰
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۰۰:۱۱:۰۹
یه برنامه هست برای پک کردم فایل اجرایی بنام ASPack
این برناهم اون فایل اجرایی رو از پک در میاره
واسه کرک و اینحور چیزاست دیگه!
این برناهم اون فایل اجرایی رو از پک در میاره
واسه کرک و اینحور چیزاست دیگه!
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۰۰:۲۷:۰۲
babyy جان فک نمیکنی زیادی خلاصه گفتی؟؟
یه کمی توضیح بیشتری چیزی میدادی بد نبودا :)
یه کمی توضیح بیشتری چیزی میدادی بد نبودا :)
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۰۱:۰۱:۵۳
نفکر کدم منظور رو رسوندم! ببخشید!
نگاه کنید! ما یه فایل exe داریم؛ این خیلی راحت میشه کدهای اسمپلبش رو دید و اونو کرک کرد و . . .
یه سری افراد اومدن یه برناهمهایی نوشتن که با فایل exe ما یکاری میکنه که کرک کردن برنامه سخت باشه!
به این نرم افزارها میگن پکر؛ حالا این پکر ها اسامی مختلف دارند که یک نمونهاش همین ASPack هست
(این مباحث رو از استاد lord_viper یاد گرفتم)
قضیه اینه که کرکر ها آروم ننشستند و روشهایی رو کشف کردن که این پکر رو از روی فایل exe بر دارن که راحتتر بشتونن فایل ها رو کرک کنند!
مشکل این بود برای هر فایل باید ۱ ساعت وقت میزاشتند تا یه سری عملیات تکراری رو هر دفعه انجام بدن! و خوب خسته میشدند!
اومدند مثلا برای فایلهایی که با ASPack پک شده بودند یه برنامه نوشتند که اتوماتیک این عملیت رو تکرار میکنه و فایل رو از پک در میاره!
خوب بود؟
نگاه کنید! ما یه فایل exe داریم؛ این خیلی راحت میشه کدهای اسمپلبش رو دید و اونو کرک کرد و . . .
یه سری افراد اومدن یه برناهمهایی نوشتن که با فایل exe ما یکاری میکنه که کرک کردن برنامه سخت باشه!
به این نرم افزارها میگن پکر؛ حالا این پکر ها اسامی مختلف دارند که یک نمونهاش همین ASPack هست
(این مباحث رو از استاد lord_viper یاد گرفتم)
قضیه اینه که کرکر ها آروم ننشستند و روشهایی رو کشف کردن که این پکر رو از روی فایل exe بر دارن که راحتتر بشتونن فایل ها رو کرک کنند!
مشکل این بود برای هر فایل باید ۱ ساعت وقت میزاشتند تا یه سری عملیات تکراری رو هر دفعه انجام بدن! و خوب خسته میشدند!
اومدند مثلا برای فایلهایی که با ASPack پک شده بودند یه برنامه نوشتند که اتوماتیک این عملیت رو تکرار میکنه و فایل رو از پک در میاره!
خوب بود؟
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۳۵:۳۵
بسِـــــــــــــــــــار عالی بود :)
پس برنامه های unpacker فایلها رو به حالت عادی بر می گردونند.
ایول.
راستی حالا از کجا می شه فهمید که برنامه پک شده؟؟
پس برنامه های unpacker فایلها رو به حالت عادی بر می گردونند.
ایول.
راستی حالا از کجا می شه فهمید که برنامه پک شده؟؟
۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۵۱:۵۳
یسری برنامهها هستند برای فهمیدن این موضوع؛ مثلا peid
یه برنامه باحال بود ابکون فلفل داشت اسمش فکر کنم بود explorerSuite
یه برنامه باحال بود ابکون فلفل داشت اسمش فکر کنم بود explorerSuite