ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند تا دليل برا اينكه انجام پروژه با وي بي بهتر از دلفي هست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
چند وقتيه كه با چند نفر مي خواهيم يه پروژه كه بيشتر بانك اطلاعاتي و البته چيز هاي ديگه هم داره رو بنويسيم ولي دعوا بر سر اين قضيه است كه با وي بي بنويسيم يا دلفي بهتره 8O
حالا من چند تا دليل مي خوام كه اولا وي بي هيچي از دلفي كم نداره ثانيا بهتره كه با دلفي بنويسيم :wink:
البته من قصد اين رو ندارم كه دلفي كار ها رو با ويبي كارا رو بندازم به جون هم برا همين خواهشا فقط اونا كه نظرشون رو ويبي جواب بدن و دلفي كا ها هم زياد اين موضوع رو جدي نگيرن زياد مهم نيست :roll: :)
خوب معلومه وی بی بهتره . وقتی دلفی رو باز می کنی انقدر توش شلوغه که آدم از برنامه نویسی بدش میاد. به نظر من دستورای وی بی راحتر هم هست
به نظر من زبان فارسي بهتر از انگليسي هست ميدونيد چرا؟ .......چون فارسي حرف زدن راحت تره!
خوب اين وقتي پيش مياد كه ادم اطلاعاتش در رابطه با اون چيزي كه ازش انتقاد ميكنه كامل نباشه.
راستي يه چيز جالب : زبان عربي كامل ترين زبان و انگليسي پشت سر اون و زبان فارسي در رده سوم قرار داره اينو توي يه مجله خوندم ولي نميدونم چه جوري به اين نتيجه رسيدن ولي در هر صورت برام خيلي جالب بود.

من ويبي رو دوست دارم چون دوست خوبي براي من بود و پاي منو به اين دنياي عجيب باز كرد.دلفي رو دوست دارم چون باعث شد به خاطر نبودن سورس كد اون توي اينترنت منو مجبور كنه خودم برنامه هامو بنويسم.و سي رو دوست دارم چون به من اجازه داد هر كاري ميخواهم باهاش بكنم و هيچ محدوديتي برام قاعل نشد :wink:
جون مادرت اين اواتارت رو از شير ميشن بردار بزار يه جا ديگه هر دفعه صفحه رو باز ميكنيم بايد يه اكسپت كوكي هم بزنيم :!:
اصلن منضورت رو متوجه نشدم 8O
در مورد بعضي از پروژه ها درسته اما در كل هيچ ويژوال بيسكي دلفي نميشهAmaze Amaze Amaze