ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کـــــمک مشکل با کریپت شدن فرمت عکس ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان متاسفانه من با مشکل کریپت شدن فرمت عکس و تکست هام روبرو هستم البته سیستم با یک پیغام هک شدن اینجور شده و الان کلیه عکس هام باز نمیشن خیلی هم تلاش کردم که الان توضیح میدم خواهشمندم دوستان و مدیران ارشد کمک کنن
فرمت عکس هام انجور شده DC77.jpg.crypt
1. با انتی ویروس بیت دیفندر آپ دیت شده اسکن کردم تعدادی ویروس پاک کرد
2. با anti Malwar اسکن کردم چندتا پاک کرد
3. فرمت ها رو دستی به jpg تبدیل کردم باز نشد
4. ویندوز عوض کردم بعد دوباره اسکن کردم
5. type of file ha هم به crypt تبدیل شده بود همه رو jpeg کردم
6. DLL های مربوط را که پیدا کردم و فولدر های ویروسی رو پاک کردم
و فرمت که تغییر میکنه رو عکس پیغام میده که عکس خیلی بزرگ هست و نمیشه باز کرد
7 نرم افزار نمایش عکس های مختلف هم امتحان کردم هنوز به نتیجه نرسیدم لطفا کمک کنید
با تشکر فراوان
خب سیستممتون ویروسی شده!

هر لحظه‌ای هم که الان سیستمتون روشن هست احتمال اینکه

فایل‌های بیشتری رو آلوده کنه بیشتر میشه !!
از اسمش پیداست که اومده فایلها رو کد کرده و شما هیچ راهی جز دیکد اون ندارید و این کار منوط به دانستن الگریتم کدینگ اون یا تغییری که تو فایل ایجاد کرده هست مثلا ممکنه 20 بایت اول فایل رو به انتهای فایل قرار داده باشه
دنبال fixer اون ویروس بگردین
بله درسته ، شما فکر کردید ویروس محترم فقط اومده و پسوند فایل ها رو عوض کرده ، ولی به قول جناب لورد ، ایشون کدهای مربوط به عکس جنابعالی رو تغییر دادند ، که حالا یا اومده چرت و پرت توش نوشته ، یا کد کرده یا ...

ولی من فکر کنم بشه با همون آنتی ویروس مشکل رو برطرف کرد ، چون معلوم نیست چه بلایی سر عکس ها اومده.

آخه پیشنهادی که جناب لورد دادند فکر کنم کار سختی باشه
سلام مجدد به همه دوستان لطف فرمودید
با انتی ویروس اپ دیت شده چک کردم ، هیچ ویروسی رو الان دیگه نشون نمیده با اسکن انلاین virustotal.com هم یکی از عکس ها رو اسکن کردم ولی بدون مشکل اعلام کرده ، اره منم فکر میکنم کد شدن حالا دیکدر این برنامه نویس رو از کجا گیر بیارم خدا عالمه رد پای زیادی تو نت ندیدم ازش
واقعا سسر در گم شدم چیکارش کنم ، منتظر راه حل های جدیدتون هستم
سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم به صورت اینکه به اخر پسوند اکثر فایلهام enc.rtf اضافه شده بعد از هر پسوند و فایلها رو با وردپد باز میکنه و توش نوشته
[
EN] The file is encrypted
To decrypt the file, follow these steps:
1. Disable antivirus (and firewall) installed on your computer
2. Enable internet connection
3. Unpack the archive C:\Documents and Settings\XP\Local Settings\Application Data\jXJkuuBX\uoOukvZU.zip (or archive with the same name on your desktop). Password Nptnlyos
4. Run the unzipped YGbxbWIi.exe
5. Enter the correct code voucher Ukash, Paysafecard or MoneyPack
6. Do not restart the computer. Expect complete decoding
ولی من هم ویندوز رو پاک کردم حالا اون فایلی که این میگه پاک شده ولی قبل پاک کردن ویندوز این فایل رو دسکتاپ بود فایلهای من خود به خود اینکریپت شدن من نکردم حالا هم ریکاوری میکنم اون فایل رو نمیاره چی کار کنم با انتی ویروس هم چک کردم چزی نیست ...
خواهشا به دادم برسید ....
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟

کسی نیست کمکی کنه؟؟؟؟!!
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز

با توجه به اينكه مهمترين سر نخ ها رو از دست داديد امكان اينكه بشه به شما كمك كرد خيلي كم هست و به نظر مياد اين ويروس

فايل ها رو روي هر سيستم با يك كليد متفاوت اينكريپت كرده و اين كار رو خيلي سخت مي كنه

در هر صورت شايد اگر يكي از فايل هاي خراب شده رو به صورت سالم در جاي ديگه اي داشته باشيد و هردوشون رو ( فايل سالم

و خراب شده ) رو برامون بفرستيد بشه روش كار كرد و الگوريتم اون رو بدست آورد
(۰۹-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۵۵:۵۷)ahar_11 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم به صورت اینکه به اخر پسوند اکثر فایلهام enc.rtf اضافه شده بعد از هر پسوند و فایلها رو با وردپد باز میکنه و توش نوشته
[
EN] The file is encrypted
To decrypt the file, follow these steps:
1. Disable antivirus (and firewall) installed on your computer
2. Enable internet connection
3. Unpack the archive C:\Documents and Settings\XP\Local Settings\Application Data\jXJkuuBX\uoOukvZU.zip (or archive with the same name on your desktop). Password Nptnlyos
4. Run the unzipped YGbxbWIi.exe
5. Enter the correct code voucher Ukash, Paysafecard or MoneyPack
6. Do not restart the computer. Expect complete decoding
ولی من هم ویندوز رو پاک کردم حالا اون فایلی که این میگه پاک شده ولی قبل پاک کردن ویندوز این فایل رو دسکتاپ بود فایلهای من خود به خود اینکریپت شدن من نکردم حالا هم ریکاوری میکنم اون فایل رو نمیاره چی کار کنم با انتی ویروس هم چک کردم چزی نیست ...
خواهشا به دادم برسید ....
سلام دوست عزیز من هم دققا به همی ویروس مبتلا شدم با چند تا ویروس شناس نوشن دادم اون ها می گفتن کد برنامه ها را این ویروس تغییر میده و نرم افزار مخصوص برگردوندن فایل ها فقط دست خودشونه خیلی هم سخته بشه کد تغییر یافته را شناسایی کرد
یه فایل سالم و یکی هم ویروسی شده را بهشون دادم دارن روش کار می کنن
می خوام اینجا هم بگذارم دوستان روش کار کنن
راستی یه سری هم به سایت ویروس توتال بزن جالب اینجاست که فقط سه آنتی ویروس توسنت این نوع ویروس را بشناسه یکیش را درخواست دارم اورچجینال برام بیارن ببینم چه می کنه ولی فکر کنم چون نمی تونه رمز گشایی کنه کل فایل را پاک کنه
فایل ضمیمه شامل یه فایل سالم و یکی هم ویروسی شده هست
(۱۶-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۲۸:۴۱)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزيز

با توجه به اينكه مهمترين سر نخ ها رو از دست داديد امكان اينكه بشه به شما كمك كرد خيلي كم هست و به نظر مياد اين ويروس

فايل ها رو روي هر سيستم با يك كليد متفاوت اينكريپت كرده و اين كار رو خيلي سخت مي كنه

در هر صورت شايد اگر يكي از فايل هاي خراب شده رو به صورت سالم در جاي ديگه اي داشته باشيد و هردوشون رو ( فايل سالم

و خراب شده ) رو برامون بفرستيد بشه روش كار كرد و الگوريتم اون رو بدست آورد
سلام یه فایل سالم و یکی هم ویروسی شده مثل دوست عزیز براتون می فرستم اگر راهی پیدا کردید کمک بزرگی کرده اید با تشکر
صفحه‌ها: 1 2