ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اسلاید شو - کمک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یه یه کد اسلاید شو دارم میخوام یک قسمت از کد رو دست کاری کنم
css و html فایل رو گشتم چیزی پیدا نکردم
این اسلاید شو رو از یه سایت به نام WOW Slider گرفتم اسلاید مجانی و خوبی داره تنها مشکل من این هست که این سایت در کدی که به ما میده زیر هر عکس آدرس سایت خودش WOWSlider.com رو قرار میده من میخوام این قسمت رو حذف کنم اگه میشه کمک کنید کد اسلاح شده رو در اینجا قرار بدید و اگه ممکن هست اشاره کنید در کدام قسمت فایل تغییر ایجاد باد انجام داد
فایل رو زمیمه کردم
لطفا فقط کسایی که بلدن جواب بدن
با تشکر
خب این اسلایدرو با برنامه هایی مثل php designer یا emeditor باز کنید و این کلمه رو توش جستجو کنید و بعد حذفش کنید
این 2 تا ادیتور قابلیت جستجو در همه تب های باز رو دارن پس نیازی نیست تو دونه دونه جستجو کنید
(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۱۵:۲۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]خب این اسلایدرو با برنامه هایی مثل php designer یا emeditor باز کنید و این کلمه رو توش جستجو کنید و بعد حذفش کنید
این 2 تا ادیتور قابلیت جستجو در همه تب های باز رو دارن پس نیازی نیست تو دونه دونه جستجو کنید

من اینکارو دیشب انجام دادم! اما جواب نداد؛
عبارت (wowslider.com) رو از فایلهای اسکریپتش حذف کردم؛ اما باز وقتی بازش میکنیم فرقی نمیکنه! (با برنامه sed و grep در لینوکس اینکارو کردم)

احتمالا یه‌جا کدی‌بندی‌ای چیزی‌ای انجام داده؛
جواب پیدا کردم هم روی عکس ها این متن هست هم داخل فایل wowslider.js این متن به صورت کد شده نوشته شده
شاید به درد یکی دیگه بخوره

شما اول باید اسلایدر مورد نظرتون رو در برنامه بسازین و خروجی بگیرین در فایل های خروجی گرفته شده بدنبال ( engine5 ) یا مشابه ان بگردین سپس فایل wowslider.js را ویرایش نمایید.

و به دنبال متن زیر بگردین:

کد php:
.attr({href:”http://”+d.toLowerCase()}).html(d).bind(“contextmenu”,function(c){return false}).show().appendTo(aj||document.body) 

بعد از پیدا کردن متن فوق کلمه ی .show() رابه .hide() تغییر دهید و سیو نمایید.

مشاهده میکنید که کپی رایت برنامه از روی اسلایدر پاک می شود ولی همچنان می بینید که کپی رایت برنامه بر روی تصاویر نیج چاپ شده است برای از بین بردن این کپی رایت می توانید تصاویر اصلی را با همان نام وارد پوشه ی تصاویر نمایید و کار تمام است .

منبع گراف98