ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نویز برای ماهنامه همسایه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۱۹-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۲۳:۴۸)kimiafars نوشته است: [ -> ]babyy عزیز بله این فرکانس رو دیش نمیره بعد شما میتونید به مناره هاه و دکل های بلند و برجها مانند میلاد نگاه کنی برای چشماتونم خوبه

الان توی جملت تیکه نمینداختی؛ معنی جملت کامل نمیشد؛ نه؟ Biggrin

خب دقیقا باید چه چیزی رو توی دکل‌های بلند نگاه کنیم؟
درود
تا جایی که یادمه فویل میپیچیدیم دور ال ...... ان .... بی و یا دیشو میزاشتیم بقل کولر یا تو استخر دیگه تاثیری نداشت.
دوست عزیز همسایه شما گناه نکرده که همسایتون شده دخالت و سرک کشیدن و ازار ملت کار درستی نیست.
ملت نه چشم دارن و نه حوصله بشینند برنامه های مسخره کیلو 5 تومانی تی وی رو ببین
پیروز باشید
نقل قول: babyy عزیز بله این فرکانس رو دیش نمیره بعد شما میتونید به مناره هاه و دکل های بلند و برجها مانند میلاد نگاه کنی برای چشماتونم خوبه

الان توی جملت تیکه نمینداختی؛ معنی جملت کامل نمیشد؛ نه؟ Biggrin

خب دقیقا باید چه چیزی رو توی دکل‌های بلند نگاه کنیم؟
ما چاکریم

چیزی دیده نمیشه فقط گفتم اونجاها قرار داره تا نویز ایجاد کنه و بفرسته
(۱۹-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۴۲:۱۹)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]درود
تا جایی که یادمه فویل میپیچیدیم دور ال ...... ان .... بی و یا دیشو میزاشتیم بقل کولر یا تو استخر دیگه تاثیری نداشت.
دوست عزیز همسایه شما گناه نکرده که همسایتون شده دخالت و سرک کشیدن و ازار ملت کار درستی نیست.
ملت نه چشم دارن و نه حوصله بشینند برنامه های مسخره کیلو 5 تومانی تی وی رو ببین
پیروز باشید

دوست من حرف شما درسته!

ولی این یه بحثه علمیه!

تو رو خدا بزار به یه جایی برسه ، می ترسم یه کاری بکنید ، تا آخرش بشه مثل تاپیک x ، درش رو ببندند!

چه می دونم ، آخه منم راستش دنبال چنین چیزی هستم ، حالا باید یکم در این زمینه از یکی از دوستان بپرسم ببینم میشه کاری کردAmaze ، چون خودم متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم.

ضما بنده خودم اگه یه روز شبکه معارف نبینم ، روزم شب نمیشهBiggrinBiggrin
اقا خودت چیزی نیافتی برای این کار اون اپ امپی که گفتم رو سرچ نزدی به هر حال باید یه فرستده بسازی با همین قطعات دیتا شیتش رو گیر بیار ببین یه مدار نمونه نداره از توسایتهای خارجی تا شروع کنیم به ساختن بعد می ریم سراغ تقویتش چون میخوای از فاصله نزدیک بفرستی شاید نیاز به تقویت هم نداشته باشید
kimiafars جان منظور شما AD9854 بود ؟
هنوز دنبالش نرفتم
از شما دوستان مخصوصاkimiafars واقعا ممنونم
(۲۰-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۱۳:۳۷)salmon نوشته است: [ -> ]مرسی دوستان من که لذت بردم

اگه تونستید به نتیجه گیری برسید اعلام کنید تا تایپک رو حذف کنیم؛
نقل قول: اگه تونستید به نتیجه گیری برسید اعلام کنید تا تایپک رو حذف کنیم؛

آخه ما که هنوز موفق به ساخت آجر هم نشدیم که!

لطفا یکم بیش تر صبر کنید!

خیلی ممنون!
شما صاحب اختیارید
این صرفا یک تاپیک علمی بود قصد آزار و آذیت همسایه بنده خدا رو هم نداشتم به قول دوستان با جابه جا کردنش آنتن خیلی راحت وبی دردسر میشد این کارو انجام داد من چیزی رو که میخواستم فهمیدم
(۲۰-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۲۴:۱۷)salmon نوشته است: [ -> ]شما صاحب اختیارید
این صرفا یک تاپیک علمی بود قصد آزار و آذیت همسایه بنده خدا رو هم نداشتم به قول دوستان با جابه جا کردنش آنتن خیلی راحت وبی دردسر میشد این کارو انجام داد من چیزی رو که میخواستم فهمیدم

ولی من نفهمیدمBiggrin
Biggrin ما که متوجه میشیم تاپیک علمیه؛ ولی خب دیگه BiggrinBiggrin
صفحه‌ها: 1 2 3