ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نویز برای ماهنامه همسایه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
محدوده فرکانس امواج رادیویی که ماهواره تشخیص میده چقدره
میخوام برای ماهواره نویز ایجاد کنم با 555 میشه این کارو کرد یا نه ؟
برای ارسالش از چه آنتنی استفاده کنم
فاصله هم حدوداً 3-4 متر
چرا خودتوو اذیت میکنی برو تکونش بدهBiggrin
کارایی رو احتترم میشه کرد.
فرکانساشون گیگیبایتیه!!
تقریبا هیچ ایده‌ای به ذهنم نمیاد واسه اینکار!
چون دید مستقیم هستند از طرفین نویز نمیگیرن!! مگر اینکه مثلا از روبره یه فرکانسی رو بفرستی بهش که اونم احتمالا نمیشه Biggrin

در حالت کلی با اکبر موافقم؛ یه ربات درست کن و بندازش خونه همسایه؛ دیش رو تکونش بده و بره یه‌جا غایم بشه BiggrinBiggrin
جالبه تا حالا ندیده بودم کسی بخواد فرستنده نویز درست کنه. دی:
فکر کنم دوستانی که گرایش مخابرات خوندن بهتر بتونند کمک کنند ، توی این فروم داریم؟!

شاید این کار شدنی باشه ولی شاید نیاز به تجهیزات گرون قیمتی داشته باشه ، چون اینطور که معلومه به این راحتیا نیست!!
سلام بله میشه اما امادش گیر میاد اگه لینکشو دیدم میذارم اما برای ساختش کار با 555 نمیشه بالای گیگ یک اسیلاتور قدرتمند میخواد برای اینکار سطح انتن باید بالاتر از دیشت باشه و تقزیبا روبرو اگه توجه کرده باشی جاهایی که پارازیت رو شبکه ها میندازن انتن رو روی کوههای جنوبی میذان بعضی از ال ان بی ها اماده برای این کار گیر میاد و لی اگه نشد باید یه ال ان بی فرستنده بسازی برای او دیش که بسیار هزینه و وقت بره پس بهتره یه اماده رو بگیری و خودتو راحت کنی اگرم گیرت نیومد یه النبی فرستنده بگیر
مرسی ذوستان
من پیش خودم اینجوری فکر میکردم
با avr یا هر چیز دیگه (البته اگر با AVR بشه ) فرکانسی متغیر ذر حدود (3000MG-300) ایجاد کنم و با یه آنتن معمولی منتشرش کنم
ولی دوست عزیزم گفت باید GIG باشه
حالا نظر شما چیه ؟ Wink
(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۳۶:۲۱)kimiafars نوشته است: [ -> ]اگه توجه کرده باشی جاهایی که پارازیت رو شبکه ها میندازن انتن رو روی کوههای جنوبی میذان

دقیقا میشه بگید باید به کجا توجه کنیم؟ BiggrinBiggrin
اونی که پارازیت میندازن رو دیش نمیندازنا! (البته تا اونجا که من میدونم Biggrin)

این بحث ها هم یکم خطریه Biggrin منحرف نشیم بهتره Biggrin

-------
پست های اضافه + بعضی از پست‌ها هم با اجازه ادیت میشن Biggrin

(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۴:۴۱)salmon نوشته است: [ -> ]مرسی ذوستان
من پیش خودم اینجوری فکر میکردم
با avr یا هر چیز دیگه (البته اگر با AVR بشه ) فرکانسی متغیر ذر حدود (3000MG-300) ایجاد کنم و با یه آنتن معمولی منتشرش کنم
ولی دوست عزیزم گفت باید GIG باشه
حالا نظر شما چیه ؟ Wink

۳۰۰۰ مگ میشه ۳ گیگ! تا اونجا که میدونم تا ۱.۵ گیگ فرکانس بسه Biggrin

(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۱۷:۱۱)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]فکر کنم دوستانی که گرایش مخابرات خوندن بهتر بتونند کمک کنند ، توی این فروم داریم؟!

Biggrin ما گرایش ( ICT یا ITC ؟ Biggrin ) رو خوندیم Biggrin ولی هیچی ازش نفهمیدیم BiggrinBiggrin
(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۴:۴۱)salmon نوشته است: [ -> ]با avr یا هر چیز دیگه (البته اگر با AVR بشه ) فرکانسی متغیر ذر حدود (3000MG-300) ایجاد کنم و با یه آنتن معمولی منتشرش کنم
ای وی آر اگر از نوع a و l نباشه نهیتا میتونه 16 مگ فرکانس درست کنه
اصلا به میکرو فکر نکنینWhistle
یه اسیلاتور ( کریستال ، حالا هرچی فرکانسش بیشتر باشه بهتره Biggrin ) با چندتا خارن عدسی بگیر و به پایه های LNB وصلشون کن Biggrin :))
babyy عزیز بله این فرکانس رو دیش نمیره بعد شما میتونید به مناره هاه و دکل های بلند و برجها مانند میلاد نگاه کنی برای چشماتونم خوبه ما دو نمونه فرکانس میخوایم یکی برای کریر یکی هم برای برفک یا هر تصوی ری که میخوایم پخش کنیم

کپی پیست:
اشاره ای به ماهیت این نویز مي کنم. این نویز یه سویپ یا موج سینوسی ساده هست که با یک عدد تایمر 555 و چند عدد آپ امپ هم قابل ساخته شدن هست
.
اما نوع بهتر و پیچیده تر نویزی هست که با آِی سی های از شرکت آنالوگ دیوایس analog.com به نام DDS به شماره مثلا AD9854 تولید میشه این آی سی دقیقا یک سویپ را تولید می کنه با حدود 100 مگاهرتز با سرعت خیلی بالا که دقیقا توی رادار هم از همین تکنیک استفاده میشود.
سپس این سیگنال را با یک عدد میکسر به فرکانس بالاتر می برند مثلا 12 گیگاهرتز برای بلاک کردن سیگنالای ماهواره و پس از اون با امپلی فایرهای 100 یا 200 وات از شرکت مثلا RFcore به یک انتن omniirectional میدهند و این می شود یک بلاک کننده ماهواره
صفحه‌ها: 1 2 3