ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از جدول"LOOKUP" در بسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من 2سنسور دماسنج دارم که اختلاف دمای این 2 سنسور رو باید بدست بیارم و با توجه به یه جدول ؛؛ رطوبت نسبی رو بکشم بیرون . به عنوان مثال 5=36-31 که با توجه به جدول ،ف رطوبت میشه 70 .

حالا من میخام با استفاده از جدول lLOOKUP تمام اعداد جدول رو تو برنامه ام بنویسم .حالا چه جوری این اعداد رو چینش کنم تا اینکه زمانیکه اختلاف 2 دما رو بدست میاره رطوبت رو بدرستی از جدول بیرون بکشه .؟؟

اینم یه نمونه جدول .

http://s4.picofile.com/file/7836801284/1111.jpg
سلام
دوستان کسی در این زمینه تخصصی نداره ؟؟
سلام.

جدول lookUp که تخصص نمی خواد ، بجای اون می تونید از آرایه استفاده کنید و تفاوت خاصی ندارهه ...
help بسکام هم مثال گذاشته ... ، حالا مشکل شما چی هست؟
تفکیک پذیریه مقادیر رو که بایستی استفاده کنید من اطلاعی ندارم ، اما با ساده انگاری در مثالی که زدید ، مثلا 5 امین خونه ی جدول lookup بایستی برابر 70 باشه .
البته باید کاربرد هم ببینید ، شاید استفاده از جدول هم درست نباشه ...
با توجه به پروژه اتون بایستی بهترین روش رو درنظر بگیرید ... .

حالا اگر جای خاصی گیر کردید ، می تونید توضیح بدید که روش محاسبه ی رطوبت با استفاده از سنسور دما چطوری هست و در حال حاضر شما دارید چکار می کنید و چی می خواید.
در ایده ی کار اگر روش بهینه تری در نظر بود می شه ارائه کرد ، اگر در خود نوشتن کد مشکل دارید که مثال آماده هست و مطابق با اون بایستی فکر کنید و با برنامه ی خودتون تطبیقش بدید ، اگر مشکل قابل بحث دیگه ای هم بود که همینجا مطرح می کنید.

موفق باشید.
کد:
I = Lookup(m , Dta)                                      
Print I
End
Dta:
Data 2 , 9 , 15 , 78 , 76 , 70

مشکل من با جدول lookup نیست مشکل من با جدول رطوبت هست .براتون اینجوری توضیح بدم

اگر 3=25-28
بنابراین m=3 است . که جدول look میاد دیتا چهارم یعنی 78 رو میشکه بیرون .که درصد رطوبت 78برای این رنج دمای درسته .تا اینجا ok?

اگر 3=21-24
که m=3 که جدول look میاد دیتا چهارم یعنی 78 رو میکشه بیرون .در صورتیکه رطوبت برای این رنج دما 76 هست .ولی چون اختلاف درجه 3 بوده . دیتای چهارم رو کشیده بیرون

.مشکل من با اینه .

من اعداد 0 تا 100 رو دارم که رطوبت برای هر رنج دما متغییر هست .

اگر 5=42-47 هست این 5 مقدار رطوبتش با 5=59-64 یکی نیست .چونکه یکی از 5 ها برای رنج دمای بین 47-42 هست .یکی از 5 ها برای رنج دمای 64-59. ولی چون m=5 شده فقط دیتای ششم رو دریافت میکنه .

اگر به جدولی که در بالا پیوست کردم یه نگاهی بندازید منظورمو متوجه میشید که چی میگم

ببینید ما 2 چیز برامون مهم هست .دمای یکی از سنسورها و اختلاف دمای این 2 سنسور . .چون بر اساس این 2 پارامتر هست که ما می توانیم رطوبت رو بدست بیاریم . شما اگر جدول رو نگاه کنید میبیند که بر اساس دمای یکی از سنسورها و اختلاف دمای این دو سنسور هست که رطوبت بدست میاد . بنابراین باید این مشکل حل بشه .
سنسور دماها کجاها قرار می گیرن که با هم اختلاف دما دارن؟
مورد دیگه اینکه 28-25=3 که بایستی عدد 78 رو به عنوان خروجی انتخاب کنه.
بین 3 و 78 چه رابطه ای بر قرار هست؟ از چه فرمولی استفاده می شه؟

-> شاید اگر جواب رو به فرم فرمولی بدست بیارید درست تر باشه. فرمول محاسبه اش چیه ؟

-> با توجه به توضیحاتتون ، برای هر رنج دمای پایه ای بایستی یه جدول lookup بزنید! و مقادیر کل رطوبت رو کامل در هر جدول بذارید.
قبلش هم با توجه به تفکیک پذیری و ... یه حساب سر انگشتی کنید ببینید به چند جدول نیاز هست . اگر خیلی زیاد شد ، ممکنه محدودیت حافظه پیش بیاد.