۱۸-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۲۱:۴۴
۱۸-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱:۴۴
(۱۸-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۲۱:۴۴)rook نوشته است: [ -> ]دوستان اگه اینو برام جور كنید ممنون میشم كه هر وقت برنامه مورد نظر انتخاب كردم توضیحات برنامه در سمت راست بیاد و لینك ستاپ برنامه
خوب اینجور که معلومه فکرکنم میخایین یک برنامه اتوران بنویسید، اگر اینطوره از برنامه های مخصوص اینکار استفاده کنین که راحتترین و مختص همین کارهاست. ولی خوب شما با دستور Shell میتونید Setup رو اجرا کنید.
کد:
Shell Setup_Path, vbNormalFocus
تمام این اطلاعات (توضیحات برنامه+ نام برنامه) رو شما باید توی یک دیتابیس ذخیره کنین که میتونین دیتابیستون فایلی باشه همراه ساختارکه خودتون مشخص میکنین یا از Sqlite ، MS-Access خودمون استفاده کنین.اینجوری کارتون راحتتره. میتونین ساختاری رو برای خودتون تعرف کنین و در فایل ها بنویسید ولی خوب دیتابیس های Sqlite ، MS-Access عاقلانه ترین راه هستن.
حالا شما لینک میخای برای فایل ستاپ، میتونی از کامپوننت ها استفاده کنی (یادمه یک زمانی همچین کامپوننتی برای لینک شدن بود البته اون واس وبسایت ها بود.) یا
شما یک دونه label بزار و رویداد click هردستوری میخای بنویس بعنوان مثال اجرای فایل ستاپ.
۱۸-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۵۵:۴۷
ممنون دوست من اتوران های حرفه ای لرد و كینگ با چی ساخته شده
۱۸-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۵۸:۲۶
اونارو نمیدونم باچی میسازن.
منظورتون از حرفه ای User Interface باشه که میره سمت گرافیک و ... لرد از فایل های فلش *.swf برای انیمیشن هاش استفاده میکنه. یا اگر tuneup utility رو ببینید که واقعا از نظر طراحی UI خیلی ساختار و تکنیک جالبی کار کرده.
من خیلی وقته از اینکارها نکردم ولی تاجایی که میدونم AutoPlay Media Studio نرم افزار حرفه ای هست و قابلیت استفاده از پایگاه داده رو دارین.
منظورتون از حرفه ای User Interface باشه که میره سمت گرافیک و ... لرد از فایل های فلش *.swf برای انیمیشن هاش استفاده میکنه. یا اگر tuneup utility رو ببینید که واقعا از نظر طراحی UI خیلی ساختار و تکنیک جالبی کار کرده.
من خیلی وقته از اینکارها نکردم ولی تاجایی که میدونم AutoPlay Media Studio نرم افزار حرفه ای هست و قابلیت استفاده از پایگاه داده رو دارین.