با سلام.
روی ماژولهای hmtr دو تا الدی سبز و قرمز داره. من دو تا از این ماژولها دارم که وقتی تغذیه 5 ولت رو به اونها میدم یکیشون به محض اتصال پاور هم چراغ قرمز و هم چراغ سبز چند لحظه چشمک میزنن و قطع میشن ولی اون یکی فقط چراغ سبز چشمک میزنه و قطع میشه. ایا این ماژولها سالم هشتند و اگه نه کدومشون معیوبه؟
با تشکر.
سلام
در مورد hm-tr زیاد بحث شده. داخل فروم جستجو بزنید حتی در مورد این ال ای دی ها هم مطالبی گفته شده...
دقیق یادم نیست اما سبز فکر میکنم باید روشن باشه و قرمز در صورت ارسال و دریافت داده چشمک می زنه...
سلام در صورت دادن برق بهشون همون اول چراغ ها جفتش روشن مىشه.
با سلام.
لطف کنید بگید پایه های hmtr را به کدوم پایه های میکرو atmega16 باید وصل کنم و همچنین نحوه اتصال max232 به hmtr رو هم لطف کنید بگید.
ممنون.
سلام.
تویه دیتاشیتش همش هس.
با سلام.
دوستان واقعا به کمکتون احتیاج دارم لطف کنید راهنمایی کنید:
در یک پروژه عددی از labview با پورت سریال به میکرو فرستاده میشه که با سیم (بدون استفاده از ماژول hmtr) کاملا درست کار میکنه و با نرم افزار terminal emulator بسکام هم کاملا درست کار میکنه بدون هیچ خطایی. اما با استفاده از ماژول های hmtr بعضی از اعداد اشتباه میشه!
میکرو دارای کریستال خارجی 7.3728 mhz است و بادریت labview و hmtr و میکرو همگی 9600 است.
جالب اینجاست که مدر با hmtr و terminal emulator بسکام درست کارمیکنه چون هردیتایی که میفرستم دوباره از میکرو میخونم که کاملا با هم مطابقت دارن ولی با labview اصلاعات بهم میریزه!
در کل بگم که hmtr با labview تو تبادل اطلاعات مشکل دارند.
منتظر کمک شما دوستان عزیز.
با تشکر.
سلام
شما کد مربوط به فرستنده و گیرنده رو اینجا بزارید تا بتونیم بهتر راهنماییتون کنیم.