ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نویز در موس بی سیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام رفقا

من موس بی سیم (بلوتوثی)خریدم

نمیدونم چرا خوش حرکت میکنه روی صفحه مانیتور و نشانگرش به اختیار من نیست؟

شما نمیدونین مشکلش از کجاست و چرا اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟
احتمال داره از باطریش باشه؟؟؟؟؟؟؟
خب خرابه دیگه! برو پسش بده
بحث از موس بیسیم شد من ی سوالی داشتم

این کلید روی موس ماله چیه؟
سلام.
ببین بلوتوث نگیر مشکل داره ، وا فای دار بگیر.
هادی جان شما مشخص نکردی چه کلیدی ، ولی ماله من یه کلید اضافه داره که برای تنظیم سرعت و دقت موس (DPI) هستش.
بلوتوث که پروتکل ارتباطیش می شه و اشکال ربطی به این ندارهه. شاید سطح زیرش مناسب نیست ، شاید چشمیش مشکل دارهه ، شاید هم بخاطر باطریش باشه ، شارژ یا عوض کنید ببینید چطور می شه.
شاید هم یه فرکانسی شبیه همون در نزدیکتون باشه ..

(۲۱-تير-۱۳۹۲, ۲۰:۳۸:۴۶)hadikh73 نوشته است: [ -> ]این کلید روی موس ماله چیه؟

بعضی از موسها کلیدهای اضافی دارن که کارش سفارشی سازی هستش

یعنی باید بصورت نرم افزاری تنظیمش کنین تا اون کاری رو که میخواین رو انجام بده و ..
پروتکل بلوتوث و ... سر حساب کتابه ، یه جور رمز شده هست و ack کردن گیرنده هم نیازهه ، جدا از اون آدرس دهی هم دارن. همینطوری نیست که بتونن روی هم اثر بذارن ، حالا برای ماوس فرق کنه نمی دونم ، اما بعیدهه . فرکانس هم که همون 2.4GHz بایستی باشه.
ممنون دوستان

از نظر تداخل فرکانس،من یه usbبلوتوث هم دارم.اما توی این 14-20روز که خریدم مشکلی نداشت!2روزه مشکل دار شده موسم!

باطری شارژی گذاشتم،مشکل حل نشد!!!!!!!!!
پدموس هم تغییر دادم بازهم مشکل باقی است کماکان!!
البته یه نکته قابل توجه اینه که باطری شارژی 1.2ولت هست و باطری خودش 1.5ولت!!!
به خاطر0.3نیست که هنوز جواب نداده؟

راستی موس من 4تاکلید اضافه داره و به غیر از کلیک چپ همه کلیدهاشو میشه توی 5پروفایل دستور کارش رو تغییر داد.که به روایتی میشه 25کارباهاش انجام داد و راحت هم میشه بین این 5تا پروفایل سوییچ کرد.خدایی خیلی مشکل منو حل کرده(شکلک زبون درازی)(شکلک زبون درازی)
(۲۲-تير-۱۳۹۲, ۰۳:۲۶:۲۸)sarv نوشته است: [ -> ]البته یه نکته قابل توجه اینه که باطری شارژی 1.2ولت هست و باطری خودش 1.5ولت!!!
به خاطر0.3نیست که هنوز جواب نداده؟

نه .. مشکلی نداره

منم از باطری 1.2 شارژی استفاده می کنم

من یدونه DELL دارم که عکسشو میذارم ..

(قابل توجه محمد: هنوز هم تاریخ دوربینمو درست نکردم Biggrin
یکی از دوستام از این بلوتوثی ها داسشت و بشدت ازش نارازی بود .
منم خوشم نیومد ، افتضاح بود ، یهویی قطع میشد بعد وصل میشد ، حرکت خوب نمیکرد و ...
من خودم که گرفتم یه رسیور کوچیک هم باهاش بود ، خیلی ازش راضیم ، تقریبا یک سالی میشه که خریدمش و تازه چند روز پیش باطریشو عوض کردم ! ( 1دونه باطری میخوره ).
مال من بلوتوثی نبودا ..

گیرنده کوچولو هم داره که توی عکس معلوم بود

بلوتوث از اسمش معلومه دیگه .. همیشه هنگ میکنه
صفحه‌ها: 1 2