ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال فنی از الکترونیکیا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
الان رشته من آی تی هستWhistle این ترم تموم کردمWink
من جایه شما بودم ارشد الکترونیک نمیرفتم.
تازه الانمم که جایه خودمم دوس ندارم ارشد الکترونیک برم.Biggrin
ُسیلاب درسی ارشد بیشتر میره روی فیزیک قطعات و نیمه هادی خیلی کم درساش عملی و جالبه.

به نظرمن ارشد یه رشته ای برین که چیزی یاد بدن که تویه بازار کار و... کاربرد داشته باشه.

معمولا واسه ارشد اینایی که به فکر بازار کار و... ان رشته مخابرات و مهندسی پزشکی و اینجور چیزا میرن.

کلا سیلاب درسی ارشد الکترونیک به نظر من داره روی تیوری و چیزایی ... مانور میده.

البته نظرم این بود شاید یکی دیگه یه چیز دیگه بگه.

شما که ای تی سعی کن بری روباتیک یا هوش مصنوعی به نظرم از الکترونیک بهتره.
نقل قول: من جایه شما بودم ارشد الکترونیک نمیرفتم.
تازه الانمم که جایه خودمم دوس ندارم ارشد الکترونیک برم.Biggrin
ُسیلاب درسی ارشد بیشتر میره روی فیزیک قطعات و نیمه هادی خیلی کم درساش عملی و جالبه.
به نظرمن ارشد یه رشته ای برین که چیزی یاد بدن که تویه بازار کار و... کاربرد داشته باشه.
معمولا واسه ارشد اینایی که به فکر بازار کار و... ان رشته مخابرات و مهندسی پزشکی و اینجور چیزا میرن.
کلا سیلاب درسی ارشد الکترونیک به نظر من داره روی تیوری و چیزایی ... مانور میده.
البته نظرم این بود شاید یکی دیگه یه چیز دیگه بگه.
شما که ای تی سعی کن بری روباتیک یا هوش مصنوعی به نظرم از الکترونیک بهتره.

آقا این چه حرفیه؟! :)
چیزی که شما می گی گرایش نیمه هادی ها می شه. خوب این شد یک گرایش.
گرایش های دیگه هم داریم!

بحث عملی تئوری بر می گردهه به تنبلی استاد و دانشجو. شما هر کاری بخوای می تونی انجام بدی.
مثلا اکثرا FPGA رو در سطح سنتز کردن و شبیه سازی کار می کنن! خوب می تونن تجربه ی عملی هم سر این قضیه داشته باشن :)
یا پردازش تصویر و ... اکثرا توی متلب هست ، خوب خود دانشجو می تونه این رو گستردش کنه ... .
و ... .
در مورد بازار کار که کلا هر چی برید بالا اوضاع خراب تر می شه ، مگر بخواید استاد بشید و تدریس کنید!
یا اینکه واقعا بخواید روی موضوع خاصی تخصصی کار کنید که بخواید برید ارشد و ... و در نهایت بخواید چیزی ابداع کنید و خلاصه یه کار نویی کنید.
که کلا 99% شامل دومی نمی شن.

در شرایطی بهترهه ادامه تحصیل ندید!
کلا هر کاری بهترهه منشاء عقلانی داشته باشه :)
والا یکی از دوستان ما که می گفت که این الکترونیک توی ایران فایده نداره ،یعنی وقت تلف کردن هستش!Biggrin

منم با نظرات موافقم

ادامه تحصیل ندید

مثل بنده دیپلمه بمونیدBiggrin
نقل قول: والا یکی از دوستان ما که می گفت که این الکترونیک توی ایران فایده نداره ،یعنی وقت تلف کردن هستش!Biggrin

خب من با اجازه الکترونیکستها ( بر گرفته از والیبالیستها و فوتبالیستها و ...) بگم که: :-)
هر کاری که برید دنبالش میتونه فایده داشته باشه، مهم اینه که هدف از اون کارتون چی باشه، با همین الکترونیک می شه خیلی کارهای جالبی انجام داد و البته پیدا کردن یک ایده خوب مهم تر از هر چیز دیگه ایست...

نقل قول: یا اینکه واقعا بخواید روی موضوع خاصی تخصصی کار کنید که بخواید برید ارشد و ... و در نهایت بخواید چیزی ابداع کنید و خلاصه یه کار نویی کنید.
بابام کار دومش الکترونیکه.فقط عملی بلده.تعمیر و گاهی تولید می کنه.رشتش انسانی بوده .بعد از دیپلم رفته سربازی .بعد رفته فنی حرفه ای.اونجا همه بهش می گفتند تو که رشتت انسانیه اینجا چی می خوای.بعد یه ماه خیلی از مدعی ها ریزش می کنند Biggrin.از 120 نفر 30 نفر می مونند.بابام هم می مونه و ..... Cool (برگرفته از کتاب "مردی در راه الکترونیک")Amaze
کلا خیلی عاشق الکترونیکه ولی به من میگه:
نمی خوام تو بری الکترونیک و بدبخت شی.
هر شب قبل از خواب به من میگه:لعنت بر الکترونیک(سه چهار بار) ولی من میگم درود بر الکترونیک.
من میگم می خوام برم ادامه تحصیل بدم 023023023 نه مثل شما فقط عملی.میگه خودتو تو این رشته سخت گیر ننداز.
میگم عشقمه.میگه پشیمون میشی.
من که گوش نمی دم.میرم الکترونیک.WhistleWhistleدعا کنید اصفهان یا کاشون قبول شم.
صفحه‌ها: 1 2