ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه های متلب برای درس محاسبات عددی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام آیا کسی هست کد gmdh در متلب بلد باشد
چرا کسی جواب نمیده
درود
اگر کسی تجربه ای داشته باشه، مطمئنا راهنمایی میکنه
سلام..
برای این سوال میتونید کمکم کنید ..
تعداد و حدود ریشه ها را با رسم شکل بدست اورید

با استفاده از روش عددی و نابجایی یکی از ریشه ها را تا 6 رقم اعشار حساب کنید..

معادلشم اینه

f(x)=Ln x +(x-5)
خیلی ممنون اجرا نگرفتم ولی همین که کدش هست یه دنیا ارزش داره ممنون از زحمتتون
سلام
من تازه عضو سایتتون شدم
خیلی عالییییییییییییییییییییییی بود واقعأجای تحسین داره
ممنون
اگر منم برنامه نویسی،پایان ناهه،مقاله،گزارشکار،پاور یا چیزی داشتم که بدرد بخوره میتونم بیارم؟؟؟؟البته نمیدونم چطوری؟شاید هم چیزی باشه که نپسندید
سلام بچه ها
میشه یه سوال بپرسم؟
من یه معادله غیرخطی رو میخوام توی متلب حل کنم از دستور solve استفاده کردم جواب نداد و خطای[ empty sym ] بهم میده دستوری دیگه ای توی متلب هست که معادلات پیچیده تر رو حل کنه؟
معادله من C4*h(t) - Qi + k*x*(b + h(t))^(1/2) + C2*pi*h(t)*(2*R - h(t)) میخوام h(t) رو برحسب متغیرای دیگه حساب کنم دستور solve میشهsolve(f,h(t)) ولی solve نمیتونهای معادله دفرانسیلی رو حل کنه شما میتونید بهم کمک کنید؟
سلام بچه ها
میشه یه سوال بپرسم؟
من یه معادله غیرخطی رو میخوام توی متلب حل کنم از دستور solve استفاده کردم جواب نداد و خطای[ empty sym ] بهم میده دستوری دیگه ای توی متلب هست که معادلات پیچیده تر رو حل کنه؟
معادله من C4*h(t) - Qi + k*x*(b + h(t))^(1/2) + C2*pi*h(t)*(2*R - h(t)) میخوام h(t) رو برحسب متغیرای دیگه حساب کنم دستور solve میشهsolve(f,h(t)) ولی solve نمیتونهای معادله دفرانسیلی رو حل کنه شما میتونید بهم کمک کنید؟
سلام خسته نباشید من برنامه انتگرال گیری ذوزنقه ای اجرا میکنم ولی جوا درست بهم نمیده .
f= cosx
a=0
b=2
h=0.4
جوابو میزاره تو معادله نشون میده جواب نهایی مثلا0.9811 نشون نمیده چیکار کنم
الان این که 4 تا متغیر هست! فرمول و دستور کدوماست؟
عرض سلام و ادب
برنامه ای ک برای تکرار ساده در قسمت ریشه یابی نوشتید تابع ورودی رو چجوری میگیره?اون اف پریم چیه?جی لاندا چیه?کاش یه توضیحی میدادید خیلی سردرگم کننده س
ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3 4