ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برد ماژول hm-tr433
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان ، من دوتا ماژول HM-TR433 توي پروژم استفاده کردم ، درست کار ميکنند ولي بردشون خيلي کمه. توي ديتاشيدش نوشته وقتي 1 متر از زمين بالاتر باشند 320 متر برد داره ولي الان بردش به 100 متر هم نميرسه! جايي که قراره دوتا ماژول نصب بشند يه پارکه که بينشون جز چندتا درخت کوچيک چيزي نيس. همون جا هم تستشون کردم.
اين آنتني که واسشون نصب کردم يه آنتن خيلي کوچيکه که روش نوشته 433 MHz ، به نظرتون اگه آنتن 900 مگاهرتزي که بزرگتره واسش بذارم بردش بيشتر نميشه؟
يا حتي اگه ماژولارو بالاتر نصب کنم؟ يا تغذيش رو بيشتر از 5 بدم؟ اگه بشه با همين ماژول HM-TR433 کارم راه بيفته خيلي عالي ميشه ، فقط کافيه به برد 120 متر برسه...
سلام

من یه بار برای 915 مگا یه آنتن با سیم درست کردم که مثلاً بلدتر بشه اما چون اونجا نویز زیاد بود تا حدودی بردش بیشتر شد ولی نه زیاد. شما که میگین پارکه اینو امتحان کنید، ولی در کل سخت میشه بیشتر از همون 100 متر جواب گرفت، فکر می کنم مدیر سایت بودن یه جایی توفروم یه پروژه انجام داده بودن با hmt,hmr و فکر کنم صحبت از 200 متر کرده بودن.اما...

اگه دستتون برا هزینه بازه می تونید یه ماژول دیگه وسط راه بعنوان تقویت کننده بزارید،‌این وسطی میگیره و برا اون دوتا ارسال میکنه. اینطوری دیگه راحت تا 200 متر جواب میگیرید.

پیروز باشید.