ايران ويج

نسخه‌ی کامل: [اخطار] مبدل های usb به serial چینی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
امشب بعد کلی بدبختی فهمیدم که:

این مبدل های usb به serial یا همون rs232 که ایران گیر میاد، از آیسی های تقلبی چینی که مشابه آیسی های شرکت معتبر prolific usa هست، استفاده کردن، که باعث میشه مشکلات مربوط به درایور و نا پایداری و ... ایجاد شه.
[attachment=9783]
مشکل خود من این بود که وقتی این مبدل رو به pc وصل میکردم، بعد 5،6 دقیقه، سیستم هنگ میکرد و اون صفحه ی آبی میومد...

دنبال درایور جدیدش تو نت میگشتم که از این سایت پیداش کردم:
http://prolificusa.com/pl-2303hx-drivers/

بعد دانلود، یه pdf راهنما داشت ، که تو صفحه ی دومش، به همین موضوع اشاره کرده... Amaze
نقل قول: Please be warned that counterfeit/fake PL-2303HX Rev A (or PL-2303HXA) USB-to-Serial Controller
ICs using Prolific's trademark logo, brandname, and drivers, are being sold in the China market.
Counterfeit IC products show exactly the same outside chip markings but generally are of poor quality
and causes Windows driver compatibility issues (Yellow Mark Error Code 10 in Device Manager under
WinXP, Vista, and 7). This warning is issued to all customers and consumers to avoid confusion and
false purchase. Please purchase only from stores or vendors providing technical and RMA support.

عکس رو ببینید: (از همون pdf برداشتم)

[attachment=9782]

الان سیستم من دقیقا همچین رفتاری باهاش داره Biggrin
منم یه مبدلی مثل مال شما خریده بودم.
درایور نصب میشه سیستم میشناسش ولی اصلاً جریانی توی پورت سریالش نیست! Biggrin
چیزی تو بازار پیدا میشه که خوب و بدون مشکل جواب بده
اگه واسه ارتباط میکرو کنترل میخوای از میکرو کنترل هایی استفاده کن که خودشون USB دارن :)
تا از شر مدار جانبی هم راحت شی :)
سلام داداش حسین چطوری؟
یه سوال برقراری ارتباط با این نوع میکرو ها (usb) چجوریه ؟ با چه دستوراتی در بسکام انجام میشه؟
سلام دوستان
از ft232l استفاده کنیدخیلی خیلی ساده هست