ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یعنی ال سی دی و میکرو سوخته؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من یه ال سی دی 2 در 16 را به مگا 32 وصل کردم تا روش چیزی بنویسم.
وقتی که حتی میکرو روی سوکتش زده نشده lcd خط پایینش همه ی پیکسل هاش روشنه.و خط بالا خالی خالیه.وقتی هم که میکرو رو وصل کردم دیدم که وضعیت تغییری نکرد.البته قبلش برنامه روی میکرو را توی پروتئوس شبیه سازی کردم و درست کار کرد.ولی در عمل نه.
گفتم حتما اتصال کرده.lcd رو در اوردم و فقط سه پایه ی اول (پایه اول و سوم را به منفی و پایه دوم را به مثبت وصل کردم.)بازم دیدم که همه ی پیکسل های خط پایینی روشنه و بالایی ها خاموش.
lcd نور پشت صفحش سالمه و روشن میشه .
یعنی lcd سوخته؟ چه باید کرد؟

سوال دوم
من یه مگا 32 ی دیگه رو گذاشتم روی پروگرامر usb اروند تا روش برنامه بنویسم ولی دیدم که اصلا چراغ پروگرامر روشن نمیشه و حتی کامپیوتر هم پروگرامر رو شناسایی نمی کنه و نتونستم پروگرامش کنم.
بعد یه مگا 32 ی دیگه زدم جای اون که دیدم هم چراغ روشن شد هم کامپیوتر پروگرامرو شناسایی کرد و به راحتی میکرو پروگرام شد.
یعنی میکروی اول سوخته؟Sad
میکرو بعیده سوخته باشه ولی ال سی دی اگر بعد از قطع برق کاملا خاموش میشه میشه گفت قاطی کرده

باز میکرو را با یه پروگرمر دیگه پروگرم کنید ببینید چی میشه شاید جی تگ قفل شده
سلام

جواب سوال اول:

به احتمال قوی ال سی دی تون سالمه .. بهتره اتصالات و ترتیب پایه های میکرو رو با دقت چک کنین و در صورت درست نشدن با یه میکرو دیگه امتحانش کنین ..

جواب سوال دوم :

حتما فیوز بیتهاشو دستکاری کردین که دیگه شناسایی نمیشه .. احتمالا روی کریستال خارجی تنظیمش کردی !!
در رابطه با ال سی دی مطمئنا پایه ها رو درست وصل نمیکنین
و در رابطه با میکرو:
بگیرین ولتاژ پایه 10 و 11 میکرو رو با مولتی متر بگیرین ببینین چی نشون میده
اگه اتصالاتتون مطمئنید درسته پایه های 1 و 3 ال سی دی رو بهم وصل کنید ببینید نشون میده همین کاریم که مهشید خانوم گفتن انجام بدید اختلاف gnd و vccچنده ؟
در مورد ال سی دی واسه منم دقیقا همین مشکل چیش اومده بود بعد که خوب چکش کردم دیدم که اتصال یکی از پایه ها به مدار قطع بود
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۴۲:۲۱)مهشید.الکترونیک نوشته است: [ -> ]در رابطه با ال سی دی مطمئنا پایه ها رو درست وصل نمیکنین
و در رابطه با میکرو:
بگیرین ولتاژ پایه 10 و 11 میکرو رو با مولتی متر بگیرین ببینین چی نشون میده
وقتی روی پروگرامر زده شده یا در مدار باید ولتاژ را اندازه بگیرم؟

اصلا یه سوال فنی شما وقتی یه ال سی دی را تغذیه اش را وصل می کنین چیزی نشون میده یا تا با میکرو روش چیزی ننویسین خالی می مونه؟منظورم از تغذیه یعنی پایه یک و سه به منفی و پایه دوم به مثبت . می خوام ببینم عادیه که خط پایینی همه پیکسلاش روشن بشه؟
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۱۹:۰۹)parsegade نوشته است: [ -> ]در مورد ال سی دی واسه منم دقیقا همین مشکل چیش اومده بود بعد که خوب چکش کردم دیدم که اتصال یکی از پایه ها به مدار قطع بود
به کدم پایه ها ؟ پایه های تغذیه یا بقیه پایه ها؟
منظورم اینه که همه پایه ها رو چک کنید.خوب معلومه وقتی با میکرو چیزی ننویسین رو ال سی دی چیزیز نشون نمیده.
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۴۲:۳۴)parsegade نوشته است: [ -> ]منظورم اینه که همه پایه ها رو چک کنید.خوب معلومه وقتی با میکرو چیزی ننویسین رو ال سی دی چیزیز نشون نمیده.
همه پایه ها جز تغذیه آزاده.