ايران ويج

نسخه‌ی کامل: این ال سی دی چطور کار می کنه؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان .من این ال سی دی رو از تو دستگاه دی وی دی در اوردم و می دونم سالمه ولی نمی تونم پایه های آند و کاتدشو پیدا کنم و اصلا کار نمی کنه.
طرحش عجیبه . انگار از سمت راست با پمپ خلا هواش خارج شده .همچنین به چهار تا خط یا سیم سفید افقی در اون دقت کنید .یه خورده عجیب غریب به نظر میاد.تو اینترنت هرچی گشتم نتونستم دیتا شیتشو پیدا کنم .ساخت شرکت سامسونگه و مدلش HNV-08SS53 است و چینیه.عکسشو گذاشتم.چطوری میشه پیکسلاشو روشن کرد؟تو اینترنت فقط فهمیدم قیمتش 9.24 دلاره.Biggrin(الکی الکی پولدار شدیمCool)
به سمت چپش دقت کنید یه دایره سیاه بزرگ که شبیه سوختگی و جای جرقه در رله هست، دقت کنید .وقتی از کنار بهش نگاه کردم بالای دوتا پایه ی تکی سمت چپ یه چیزی مثل همون چیزی که تو رله قطع و وصل میشه دیدم که روی اون این دایره سیاه شکل گرفته.یعنی این ال سی دی رله داره؟
می خوام به میکرو وصلش کنم ولی نمی تونم بفهمم آند و کاتدش کدومه شما می دونید؟اصلا با چند ولت کار می کنه؟
به نظرم این سون سگمنته و یه ای سی داخلی داره که میاد اطلاعات bcd رو بخونه و روی سون سگمنتها نمایش بده
سلام

این نوع سگمنت ها دو نوع هستن .. یک نوع ساده که آی سی هدایت کننده شون داخل برد دستگاه هستش و از سگمنت جداست

یک نوع دیگه هم هست مثل همین مدل سگمنت شما که اختصاصی هستن و در همون شرکت خودشون برنامه ریزی شدن (همون قسمت سیاه که میگین در اصل ریز پردازنده هستش و اصطلاحا بهش میگن قیری)

بهمین خاطر نمیشه به تنهایی راه اندازیشون کرد!!

اما نوع اول رو میشه .. من یدونه از نوع اولش که بدون آی سی قیری هستش رو برات راه اندازی کردم و عکسشو میذارم:

محمد جان بالاخره تاریخ دوربینمو درست کردم Biggrin
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۰:۵۵:۴۷)رسول نوشته است: [ -> ]سلام

این نوع سگمنت ها دو نوع هستن .. یک نوع ساده که آی سی هدایت کننده شون داخل برد دستگاه هستش و از سگمنت جداست

یک نوع دیگه هم هست مثل همین مدل سگمنت شما که اختصاصی هستن و در همون شرکت خودشون برنامه ریزی شدن (همون قسمت سیاه که میگین در اصل ریز پردازنده هستش و اصطلاحا بهش میگن قیری)

بهمین خاطر نمیشه به تنهایی راه اندازیشون کرد!!

اما نوع اول رو میشه .. من یدونه از نوع اولش که بدون آی سی قیری هستش رو برات راه اندازی کردم و عکسشو میذارم:

محمد جان بالاخره تاریخ دوربینمو درست کردم Biggrin
به ضرص قاطع(BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin) می تونم بگم قیری نیست.یعنی ریز پردازنده ای مثل این اسباب بازی چینیا نداره.فقط یه چیزی مثل رله زیر شیشه ی اون هست. در ضمن برد مدار چاپی هم نداره.

این تصویری هم که گذاشتی خیلی جالبه . این سون سگمنته که نشون دادی آیا پایه هاش مثل مال منه؟ یعنی دو تا راست بیست و یک پایه وسط و دو تا سمت چپ؟

تازه اینی که من دارم اصلا سون سگمنت نیست بلکه هر کدومش به جای هفت پیکسل ، 30 تا پیکسل داره! یعنی غیر از عدد حروف انگلیسی هم میتونه بنویسه.
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۵)PRO نوشته است: [ -> ]این تصویری هم که گذاشتی خیلی جالبه . این سون سگمنته که نشون دادی آیا پایه هاش مثل مال منه؟ یعنی دو تا راست بیست و یک پایه وسط و دو تا سمت چپ؟

پایه هاش مثل سون سگمنت های معمولی هستش و راحت توی برد بورد جا میگیره ..
(۰۳-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۴۸:۴۶)رسول نوشته است: [ -> ]
(۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۰۰:۱۵)PRO نوشته است: [ -> ]این تصویری هم که گذاشتی خیلی جالبه . این سون سگمنته که نشون دادی آیا پایه هاش مثل مال منه؟ یعنی دو تا راست بیست و یک پایه وسط و دو تا سمت چپ؟

پایه هاش مثل سون سگمنت های معمولی هستش و راحت توی برد بورد جا میگیره ..
نه داداش . به قول گلپایگونی ها :"این اون نی" Biggrin یعنی این که تو داری مثل مال من نیست.Amaze
این کلا فرق می کنه.
انگار اول باید پایه های چپ و راست به تغذیه وصل بشه تا بعدا کار کنه.
ببینید دوستان ، از پشتش میشه دید که هر پایه به کجا وصله .هر کدوم از همون به قول شما سون سگمنتا ، توی یه بلوک قرار داره.که چهار طرف بلوک روی شیشه عقبی نصب شده.روی هر کدوم از بلوک ها هم یه چیز نازک مثل توری نصب شده که روش حالت لونه زنبوری هست.AmazeAmazeاون بلوک لونه زنبوری ها تقریبا توی تصویری که گذاشتم توی پست اول پیداست.
واسه هفتا سون سگمنت و اون علامت های play و pause که سمت چپه.در جمع هشت تا بلوک لونه زنبوری وجود داره.AmazeSadQuestionConfused
کلا چیز عجیبیه .AmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmazeAmaze
من که هنوز نتونستم راهش بندازم.کسی تا حلا از اینا ندیده؟
اینم عکسش.