اقا قرار بود اینجا قسمت مقالات راه بیفته ولی اینطور که پیداست زیاد جدی نگرفتید :cry:
در هر صورت اگه قراره راه بیفته هر چه زودتر بهتر و یه چیز دیگه اینکه برا مقالات هم مثل همین گپستان یه مستطیلی تو صفحه اول باشه که مقالات جدید یا پاسخهای جدید که داده میشه دیده شه در ضمن یکی رو سراغ دارم که رو عشق برنامه میذاره خداییش مقالاتشم عالیه ولی جاهایه دیگه زیاد تحویلش نمیگیرن منم گفتم بیاد اینجا حالا اگه این قسمت مقالات حسابی راه افتاد میاد
:wink: 8)
مهدي جون كي ميگه قسمت مقاله راه نيفتاده :8 برو روي اين لينك ببين چه مقالاتي تو سايت زده شده حال . مهدي جون قدم اون رفيقتم روي جفت چشام هركي بدون چشم داشت دانششو بده به ديگران من يكي نوكرشم.
مهدي جون بيشتر بخاطر اين روي بخش مقالات حرف نزدم تا اولا هنوز درست و حسابي راه نيفتاده بود (يعني بشه خودت آپلود كني) دومش مقاله تا داراي اسلوب يه مقاله درست و حسابي و قابل خوندن نباشه نميخوام تو سات زده بشه .
اينم لينك مقاله ها.
http://iranvig.com/modules.php?name=Content
خوبي اين بخش اينه كه بمرور هر كس ميتونه فصلهاي مقالش رو افزايش بده.
اشكان خان
اين ارسال مقالههاتون كه ميخواهد آدم را دوباره عضو كند. يعني من دوباره بايد عضو بشوم يا اينكه اصلا راه نيفتاده؟! اينرو لطفا چك كنيد من كه دارم شاخ درميآرم. 8O :? :( :cry: :evil:
سلام خوب گمونم مهدي منو ميگفت :wink: اما مهدي جان من كه الان مدير هكس شدم پس تحويلم ميگيرن اما از اونجا كه دوست دارم ياد بگبرم اينجا هم ميام ميرم خواستم امزور كلي حال بدم به سايتتون اما بهم گفتن بايد برم كرمانشاه از اونجا ميام بالا اگر شد از مطالبي كه تو هكس دادم ميزارم توي سايت در ضمن از بچه هاي سايت هر كسي در مورد كامپايل اطلاعات داره خوشحال ميشم با هم همكاري كنيم اميدوارم دو تا سايت بتونيم با هم همكاري خوبي داشته باشيم
مدير هكي هكر
ساسان :wink:
gostaresh نوشته است:اشكان خان
اين ارسال مقالههاتون كه ميخواهد آدم را دوباره عضو كند. يعني من دوباره بايد عضو بشوم يا اينكه اصلا راه نيفتاده؟! اينرو لطفا چك كنيد من كه دارم شاخ درميآرم. 8O :? :( :cry: :evil:
گسترش جان يه چك ديگه بكن يه مشكلي بود ورش داشتم ولي من خودم به دليل اينكه وب مستر هم هستم هرجوري كه بخوام وارد ميشم و مشكل بر نميخورم ولي اگه تو چك كني و درست باشه يعني درسته.
نقل قول: گسترش جان يه چك ديگه بكن يه مشكلي بود ورش داشتم ولي من خودم به دليل اينكه وب مستر هم هستم هرجوري كه بخوام وارد ميشم و مشكل بر نميخورم ولي اگه تو چك كني و درست باشه يعني درسته.
راستش اين چك رو كردم. حالا مشكل برطرف شده ولي هنوز آپديت نكرده. من فصل دوم رو به صورت پيدياف برات فرستادم. از اين طريق يك چكي بكن. اما در مورد ارسال بصورت اچ تيام ال يه اديتور بنام UNIEDIT بتازگي دانلود كردم. يه مشكل كوچيك داره تو حرف ((ك)) البته كارش خيلي درسته !ميگي چيكار كنم؟ آداب تكنولوژي خوبيه و خيلي قشنگه ولي اون يونيكده و خيلي باحال. نميدونم چيكار كنم. ميخواي يه دونه فايل برات بفرستم به صورت يونيكد. ببيني چيطوره؟!
البته ممنون كه تو اين شلوغي سايت اين همه هواي ما رو داري. ددستت درد نكنه. بعضي وقتها همينطور از در و ديوار كامنت ميياد. خدا بدادت برسه. :wink:
چاكرم گسترش جان - اگه ميتوني خودت وقتي وارد صفحه ارسال مقاله بشي و يا بري روي مقاله مربوطه و روي كلمه ويرايش كليك كني يه صفحه باز ميشه و روش يه دكمه هست به نام upload روش كه فشار بدي هر فايلي رو ميتوني آپلود كني و بعدش لينكش رو تو مقالت استفاده كني. به عكسا نيگاه كن:
عكس انتخاب مبحث(كه مال شما فعلا فقط يه دونه هست)
عكس براي نحوه ويرايش و آپلود برنامه و يا عكس و صفحه و داكيومنت
صفحه آپلود (اين صفحه رو قبل از اينكه ببندي بايد روي فايل آپود شده بري و آدرس اونو برداري و بعد توي مقالت استفاده كني .
آقا بزودي اين صفحه مقالات رو بهبود ميدم و يه متن هم براش تهيه ميكنم تا بدونيد چطور ميشه يه مقاله فرستاد.
ashkan نوشته است:چاكرم گسترش جان - اگه ميتوني خودت وقتي وارد صفحه ارسال مقاله بشي و يا بري روي مقاله مربوطه و روي كلمه ويرايش كليك كني يه صفحه باز ميشه و روش يه دكمه هست به نام upload روش كه فشار بدي هر فايلي رو ميتوني آپلود كني و بعدش لينكش رو تو مقالت استفاده كني. به عكسا نيگاه كن:
آقا بدادم برس :cry: نميدوني آپلود هم كردم.
اما نه تو متن ميشه چيز نوشت 8O نه لينكاش كار ميكرد 8O و نه هيچي ديگه. 8O ميپريد :!: دوتو كلمه كه مينوشتي پرواز ميكرد. خلاصه فصل دوم پريد. :? :( :( :cry:
خلاصه من آپلود كردم. فايل هم بصورت Pdf. هستش خود دانيد و اين سايت. :evil: اين دو تو شاخ رو نيگاه كن اين بلا سر من اومده. :evil:
توجه: شاخها در تصوير بالا كاملا قابل مشاهدهاست. :!: :?:
نه گسترش جان فصل دوم نپريد من درستش كردم يه راهنمايي هم زدم برا اينكه بدونيد چطور ميشه مقاله به سايت فرستاد بخوني فك كنم ديگه مشكل نداشته باشي. (قربانت و شرمنده) :oops: