ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد بدست آوردن سورس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خداقوت

دوستان یه سوال ساده دارم ، میخواستم بدونم وقتی داریم با کنترل Inet (internet transfer control) سورس یک صفحه رو بدست میاریم با چه دستوری تعیین کنیم که مثلا وقتی 100 کیلوبایت از سورس رو گرفتی دیگه ادامه نده ؟

همچین کاری با Inet میشه انجام داد ؟

مثلا ما میخوایم نرم افزاری بنویسیم که 20 ارسال آخر انجمن رو نمایش بده و ارسال های انمجمن در بالای سایت نمایش داده میشه ، بنابراین ما فقط به سورس های بالای سایت نیاز داریم و دیگه نیازی نداریم کل سورس انجمن رو بگیریم . میشه اینکار رو انجام داد ؟

یجا خوندم که با Winsock میشه این کارو انجام داد ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
(۰۳-مرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۲۷:۵۰)Hacker_2010 نوشته است: [ -> ]سلام خداقوت

دوستان یه سوال ساده دارم ، میخواستم بدونم وقتی داریم با کنترل Inet (internet transfer control) سورس یک صفحه رو بدست میاریم با چه دستوری تعیین کنیم که مثلا وقتی 100 کیلوبایت از سورس رو گرفتی دیگه ادامه نده ؟

همچین کاری با Inet میشه انجام داد ؟

مثلا ما میخوایم نرم افزاری بنویسیم که 20 ارسال آخر انجمن رو نمایش بده و ارسال های انمجمن در بالای سایت نمایش داده میشه ، بنابراین ما فقط به سورس های بالای سایت نیاز داریم و دیگه نیازی نداریم کل سورس انجمن رو بگیریم . میشه اینکار رو انجام داد ؟

یجا خوندم که با Winsock میشه این کارو انجام داد ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟
سلام

شما تعیین کنید از کجا شروع کنه به خوندن تگ ها
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ یه سورسی چیزی بزارید .
(۰۳-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۵۹:۰۱)Hacker_2010 نوشته است: [ -> ]میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ یه سورسی چیزی بزارید .

من چند سالی هست که دیگه کار نمیکنم!ولی اگر سورس را به صورت یه متن در نظر بگیری و با رشته ها که کار کنی میتونی اون قسمتی را که دوست داری از متنت را جدا کنی و ازش استفاده کنی!
شما یک بار دیگه سوال منو بخون !
با چه دستوری تعیین کنیم که مثلا وقتی 100 کیلوبایت از سورس رو گرفتی دیگه ادامه نده ؟
مشکل اینکه Inet وقتی کل سورس رو دانلود کرد همه رو با هم بهت میده ولی من میخوام فقط 50 کیلوبایت اول سورس رو دانلود کنه و بهم بده چون با بقیه اش کاری ندارم
کسی نمیتونه کمک کنه ؟

با Winsock هم کسی نمیتونه ؟؟
تا اونجا که میدونم وقتی به سرور وب متصل میشی تمام متن میاد واست!
ولی شما میتونی از کل دیتایی که میاد واست؛ اندازه حجم دلخواهت رو بخونی؛