با سلام
من میخوام یه شارژر خورشیدی واسه گوشیم بسازم
مشخصات پنل خورشیدیم 5ولت100mAهست و مشخصات باتری گوشیمم 1350mA چجور باید جریان 100maرا به جریانی نزدیک به 800mA یا بیشتربرسونم
با تشکر
سلام
باید چند تا سلول رو با هم موازی کنی تا جریان زیادتر بشه
این سلول به تنهایی نمیتونه جوابگو باشه
مدار خاصی هم نمی خواد
فقط یه دیود لازم داره که موقع نبودن خورشید جلوی برگشت ولتاژ از باطری به طرف سلول رو بگیره!!
من یه سلول خورشیدی از یه مغازه جدید توی گلپایگان خریدم ، واتی 6000 تومان .اینی که من خریدم 20 واته یعنی شده 120 هزار تومان.
واسه شارژ کردن یه باتری 12 ولت بزرگ از این مدار استفاده می کنم.اینم مدارش:[
attachment=9879]
به جای یه دیود رکتیفایر از یه دیود پل استفاده کردم که به یه دیود فشار نیاد و بسوزه.همچنین چون ولتش زیاده (21.6 ولت) یه مقاومت 10 اهم را بهش یه رادیاتور بستم و گذاشتم تو مدار.خیلی مقاومت در حال شارژ داغ می کنه ولی در عوض جریان زیادی از سلول نمی گذره و سلول عمرش زیاد میشه.
می تونی از این مدار استفاده کنی.البته واسه شارژ باتری 12 ولت.
می خوام بدونم دوستان می دونن چطور می تونم واسه سلول یه فن 12 ولت را بذارم به طوری که هم فن یواش بچرخه هم از برق سلول استفاده کنه(نه باتری) هم مقاومتی که با فن سری شده داغ نکنه!!!
می دونم یه خورده غیر ممکنه.
ولی شما راهی ندارید؟
خب این چه کاریه ..
به جای رادیاتور از مقاومتهای وات بالا استفاده کن .. همون آجریها .. مثل 10 وات .. 15 وات و ...
فن دیگه واسه چی؟!!
فن هم خواستی بذاری دور پایینشو بذار و یا اینکه دور بالاشو بذار + تایمر که مدتی رو هم استراحت کنه
(۰۷-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۲۲:۱۲)رسول نوشته است: [ -> ]خب این چه کاریه ..
به جای رادیاتور از مقاومتهای وات بالا استفاده کن .. همون آجریها .. مثل 10 وات .. 15 وات و ...
فن دیگه واسه چی؟!!
فن هم خواستی بذاری دور پایینشو بذار و یا اینکه دور بالاشو بذار + تایمر که مدتی رو هم استراحت کنه
این سلولی که من خریدم چینیه.جنس چینی هم که........... .
خیلی وقتی تو آفتابه داغ میکنه.اگه دستتو بذاری روش دستت می سوزه.
حتما این دمای بالا عمر سلولو کم میکنه.عمرش 20 ساله که اینجوری که فکر کنم بشه 10 سال.
فن دور بالا با تایمر راه خوبیه.
ممنون.