سلام من رشته ام برق يا رباتيك نيست.ميشه كمك كنيد
ميخوام يه x و y رو بدم به ميكرو و بعدش باعث بشه موتور بره تو اون مختصات و بعد مدتي برگرده سر جاي اولش.
نياز به برنامه و نحوه ساختش دارم
با تشكر فراوان
سلام
به فروم خوش اومدی
فکر کنم یکم سخت باشه واسه کسی که تا الان از اینکارا نکرده!
سلام.
یادش بخیر اون زمان که جوان بودیم واسه اینکه ایران اپن رو دور بزنیم با تایمر از این کارا میکردیم.
ولی دقت چندان زیادی نداشت ، وای اینی که شمای میخوای یکم زحمت بیشتری نیاز داره نبست به اون کاری که ما میکردیم.
باید با یه کامپس مختصاتی رو که داری تو یه متغیر ذخیره کنی و بعد که ربات رو تکون دادی باز با یه روشی ( این دیگه به ابتکار خودت بستگی داره ) بری به اون مختصات قبلی.
موفق باشی
(۰۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۴۹:۳۴)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
به فروم خوش اومدی
فکر کنم یکم سخت باشه واسه کسی که تا الان از اینکارا نکرده!
سلام دوست عزیز
برای انجام اینکارابتدا بایستی مشخص کنید که از سروو موتور میخوای استفاده کنی یا استپر ولی احتمالا استپر
برای موتورها ی محررا باید اول درایو بسازیم میشه با L298 , L297 این کار رو کرد اما با این متد نمیتونید موتور رو به صورت میکرو استپ درایو کنید بهتره از درایوای استپر موجود تو بازار که میکرو هستن و قیت مناسبی دارند استفاده کنی تا تفکیک پذیری حرکت بره بالا و حرکت نرم و با دقتی داشته باشید
در مرحله بعدی با توجه به تنظیمات درایو استپرتون و مد عملکردش و همچنین مکانیک دستگاهتون مثل سیستم انتقال نیرو از موتور به دنده شانه ای یا بال اسکرو و قطر چرخدنده ها و پولی های مورد استفادتون باید حساب کنید هر پالس ارسالی به درایو معادل چقدر حرکت خطیه و ضمنا میزان لقی یا بک لش محورا رم حساب کنید
بعدش مدلسازی معادلات حرکت و تجزیه به محورای ایکس و وای و الی اخر
بقیه شو اگه خواستی بگو ا برات مفصل بگم
سلام..
برای این کار شما به دو موتور نیاز دارن با دیکودر..
برای سیستم cnc و لیزر برای برش زدن از همین روش استفاده میکنن..
یک موتور در جهت x و دیگری y
در مورد دیکودر یه صفحه گرد که روش شیار هایی است که با شمارش اون میتونی چرخش موتورت رو انجام بدی.. مثلا اگر 200 بار این شیار ها0 از جلوی سنسور مادون قرمز رد شد, 0و1 شده موتور 1 دور و نیم زده...
انچنان سخت نیست ولی وقت گیره..
شما شروع کن دوستان بهت کمک میکنن