ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبديل اشياي تري دي مكس به ويژوال سي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
لام
اميدوارم خوب باشيد.
استفاده از آبجکت هاي 3D sTUDIO MAX در زبان VISUAL C++ يعني چه؟
ببينيد من دانشگاهمون رو مدل سازي کردم در تري دي مکس. حالا استادمون گفته که اين آبجکت ها رو (مثلا درب و پنجره و ...) رو به محيط VISUAL c ببر تا اونجا بشه ازش استفاده کرد!! حالا من نمي دونم که بايد چکار کنم؟
البته حرفش منطقي هست ها! ببينيد مثلا در وي بي روي آيکي SHAPE کليک مي کنيم و بعد يک شکل مي کشيم خوب حالا فرضا آيکني براي درب سازي وجود داشته باشد که روي آن کليک کنيم و دربي روي فرم بيايد حالا آن را ويرايش کنيم. اين درب همان دربي است که من در تري دي مکس ساخته ام. و قرار است که به محيط VISUAL C آن را EXPORT کنم.
خوب حالا شما مي دانيد که بايد چطوري اشياي تري دي مکس را به VISUAL C برد؟

سپاس
کيميا
خوب همين چيزو ميگه ديگه چي ميگن [تصویر:  73.gif]
همين كه باهاش گيم ميسازن
اخه تو سي دابل پلاس ميشه گيم تري دي ساخت
تو برا اينكار ميتوني چند تا سورس بازي كه تري دي هستن پيدا كني بعد اينو روش سوار كني [تصویر:  24.gif]
8O
mehdvirus نوشته است:خوب همين چيزو ميگه ديگه چي ميگن [تصویر:  73.gif]
همين كه باهاش گيم ميسازن
اخه تو سي دابل پلاس ميشه گيم تري دي ساخت
تو برا اينكار ميتوني چند تا سورس بازي كه تري دي هستن پيدا كني بعد اينو روش سوار كني [تصویر:  24.gif]
سلام
والله من چيز زيادي از جواب شما متوجه نشدم. حالا اگر شما يا ساير دوستان باز هم راهنمايي اي داشته باشيد ممنون مي شم.
اين حرفي كه زدي اشتباه بيد ناديده مي گيرم

در حقيقت چيزي به عنوان تري دي مكس به وي سي نداريم

تو بايد از دايركت ايكس يا اوپن جي ال استفاده كني
در حقيقت تو فايل تري دي مكست رو با استفاده از برنامه هاي موجود به فايل هاي قابل قبول براي دايركت ايكس يا اپن جي ال در مياري بعد توسط وي سي و دايركت ايكس يا اپن جي ال باهاشون كار مي كني

افتاد يا بازم بيشتر ؟؟