ايران ويج

نسخه‌ی کامل: زندیق فریمورک php
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام مدتی هست که روی یه چیزی بین cms و framework کا رمیکنم که نتیجه این فعالیت چیز جالبی از آب در اومده.
از اونجا که این فریمورک متن باز هست میتونید کد های اونو از لینک زیر دانلود کنید.
به نظرم میتونه برای برنامه نویسای تازه کار مفید باشه.
اما بریم سر ویژگی های این cms

-وجود کلاس های متنوع و کاربری برای کار با دیتابیس کوکی ها نست ها و ...
- پشتیبانی از چند زبانه بودن تمام وب سایت هایی که با این فریمورک نوشته میشن
-ماژولار بودن به همراه محلی سازی پلاگین ها ( به راحتی میشه برای این فریمورک پلاگین نوشت و به پلاگین ها به صورت آدرس زیر دسترسی پیدا کرد
کد:
http://site.com/?content=plugin_name&action=action_name
-پشتیبانی از قالب ها (فعلا به صورت محدود / تک تم)
-تشخیص خودکار جهت متن قالب (راست به چپ / چپ به راست) با تنظیم زبان فریمورک.(یعنی با انتخاب یه زبان مثل فارسی میتونید از قالب راست چین شده استفاده کنید)
-پلاگین های پیش نیاز (به صورتی میتونید پلاگین بنویسید که خروجی یک پلاگین ورودی پلاگین دیگه باشه)
-استفاده از کلاس pdo برای اتصال با بانک اطلاعاتی(فعلا فقط mysql)
-طراحی کلاس sys_io که دو متد cin , cout (مثل سی پلاس پلاس) برای ورود و خروج اطلاعات فیلتر شده در اختیار توسعه دهنده قرار بگیره . از این دو متد برای جلوگیری از حملات sql injextion و xss و دزدیدن کوکی و ... میشه استفاده کرد . همچنین برای تشخیص صحیح بودن ایمیل و ... نیز کاربرد داره.

شیوه نصب
ابتدا فایل های دانلود شده رو روی هاست آپلود کنید , سپس یک بانک اطلاعاتی بسازید (mysql) و فایل zendigh.sql رو در اون ایمپورت کنید.
سپس مشخصات اتصال به بانک اطلاعاتی را در فایل config.php در پوشه core جایگزین مقادر موجود کنید.

در آینده برای دوستان علاقه مند در مورد پلاگین نویسی برای فریمورک توضیح میدم همچنی سعی میکنم متد ها و کاربر های پلاگین های مختلف رو توضیح بدم.
(فعلا تنها پلاگینی که نوشتنش تموم شده پلاگین language هست که از طریق زیر میتونید بهش دسترسی داشته باشید.
کد:
http://site.com/?content=language

دوستانی که میتونند در توسعه این فریمورک کمک کنند همین جا اعلام آمادگی کنند.

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.
http://s4.picofile.com/file/7867213224/z...a.zip.html
خودتون نوشتید؟
(۰۷-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۰۶:۱۳)babyy نوشته است: [ -> ]خودتون نوشتید؟

بله! برای پروژه کارشناسیم دارم مینویسمش

ممنونم که ضمیمش کردید.
چرا نمیبریش توی github ؟ اونحا بهتر میتونیم توسعه بدیم!‌
(۰۷-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۲۱:۴۴)babyy نوشته است: [ -> ]چرا نمیبریش توی github ؟ اونحا بهتر میتونیم توسعه بدیم!‌
حقیقتش فعلا میخوام هسته اصلی رو توسعه بدم . بعد یه سایت پشتیبانی با همین فریمورک براش بسازم. شما میتونید کمک کنید؟ اگه آره تو چه ضمینه ای

البته همین حالا هم روی کدپلکس آپلودش کردم!
zendigh.codeplex.com
والا اول باید نصبش کنم و ببینم میتونم چیزی ازش سر در بیارم یا نه و یعد بگم میتونم کمکی کنم یا نه!

ولی روی اون github باشه بهتر میتونید توسعه‌اش بدین‌ها! اصلا این سایت واسه همینه؛ روش اپلود میکنید و هروقت چیزی اضافه کردید همون قسمت رو اپلود میکنید؛ اینطوری همیشه اخرین نسخه توی سایت موجوده و کسی که بخواد همکاری کنه خیلی بهتر میتونه اینکارو انحام بده Biggrin
متاسفانه من تا حالا فقط با کد پلکس کار کردم . کارشون تقریبا یکیه. البته یه سرچ کردم دیدم گیت هاب بهتره. برم ببینم این سایت چطوره!
فعلا این نسخه آلفا هم نیست و احتمال خطا خیلی زیاده اگه مشاهده کردی لطفا بهم خبر بدید. سعی میکنم تا دو سه روز آینده یه آموزش برای پلاگین نویسی آماده کنم.
گذاشتین رو گیت‌هاخبر بدید؛ ما هم نصبش کنیم ببینم چی میشه Biggrin
Fatal error: Call to undefined function load_headers() in C:\wamp\www\www\index.php on line 5
مشکلش توی هسته‌هست؛ قسمت لود کردن فایلها از آدرسهای نسبی استفاده کرده!
باید آدرس مطلق رو بدست بیاره ! چون اگه همینطوری پروژه بزرگ بشه آخر سر به مشکل بر میخوره!
سلام یکی دو روزه مسافرت بودم . یه ریلایز جدید آماده کردم .که مشکل قبلی رفع شده.
قابلیت ویجت به تم ها افزوده شده >> برای مثال میتونید ویجت انتخاب زبان در فایل
کد:
./www/plugin/language/pages/language_select.php
قرار داره رو ببینید که اطلاعات ویجت در بانک اطلاعاتی در جدول widgets ذخیره شده .
زبان فارسی
[تصویر:  zendigh_preview1.jpg]

زبان انگلیسی
[تصویر:  zendigh_preview2.jpg]

اون مشکل که kimiafars گفت هم حل شد!
>> فایل index.php که فایل تم بود به پوشه تم منتقل شد.
>>www/start.php ویرایش شد.
>> شیوه کنترل پلاگین ها ویرایش شد.
>>قابلیت استفاده از تم های مختلف افزوده شد. برای فعال کردن تم نام پوشه تم رو در جدول settings ستون active_theme وارد کنید.

البته هنوز راهی برای فعال یا غیر فعال کردن پلاگین ها پیدا نکردم. به طور پیش فرض پلاگینی که داخل پوشه پلاگین باشه , فعال محسوب میشه.
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید!
http://s4.picofile.com/file/7871018381/z...2.zip.html
صفحه‌ها: 1 2 3