ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از گوشی به عنوان مودم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان چوطری میتونم گوشی را به مودم تبدیل کنم و به لب تاب متصل کنم و از اینتر نت استفاده کنم؟
مدلhtc sensation xe
ممنون میشم راهنمای کنید
سی دی موبایت رو نصب کن
سیم کارتت رو شارژ کن تنظیمات gprs را بگیرو فعال کن
بعد یه گزینه دارید که یه کانکشن براتون می سازه اسمش اینترنت شرینگ یا همچین چیزیه
بعد اینترنت به سیستمت وصل میشه
سلام.
درایور گوشیتون از اینترنت دانلود کنید بعد گووشی رو به کامپیوتر وصل کنید چند تا گزینه روی گوشی میاد یکیش انتقال اینترنت گوشی به سیستم اونو بزنید و تموم.
خود Htc چندتا گزینه دیگه هم تویه همون صحفه داره یکیش انتقال اینتنرت سیستم به گوشی و... .
سلام
اندروید 4 به بالا باشه مسیر به شکل زیر باید بری (برای share کردن اینترنت)
setting==>more==>tethering & portable hotspot
setup wifi hotspot : اینجا user pass دلخواهو میدی که موقع کانک شدن تو لب تاب ازش استفاده کنی
rotable wifi hotspot رو فعال کن
حالا با لب تاب بگرد دنبال همون اسمی که تو گوشیت ساختی و . . .
گوشیت باید به اینترنت وصل باشه ( باید APN بسازی..اگه نمیدونی بگو اونم برات میگم)
اگه اندروید 2.3 باشه یکم منوها فرق داره ولی درکل بازم باید همچین جایی رو پیدا کنی
------------
ویرایش:
نیاز به هیچ درایور و سی دی نداره!
اگه گوشیتونو به 4 اپدیت نکردین در اولین فرصت اپدیت کنین
من با بلوتوث این کارو می کنم.(اگه ویندوزتون 8 است)
روی آیکون بلوتوث کلیک کنید.گزینه ی join and personal area network رو انتخاب کنید.روی اسم گوشیتون دو بار کلیک کنید.یه صفحه ای باز می شه دکمه ی آخر که connect هست رو بزنید.
شاید روی 7 هم بشه امتحان کنید.
نقل قول: من با بلوتوث این کارو می کنم.(اگه ویندوزتون 8 است)
روی آیکون بلوتوث کلیک کنید.گزینه ی join and personal area network رو انتخاب کنید.روی اسم گوشیتون دو بار کلیک کنید.یه صفحه ای باز می شه دکمه ی آخر که connect هست رو بزنید.
شاید روی 7 هم بشه امتحان کنید.
برای این کار اگه به اندروید 4 آپدیت کردی از تو
setting>more>tethering &portable hostspot
از اونجا تیکه bluethooth tetherin و بزنی