من می خواهم از به وسیله میکرو و از طریق ماژول SIM900 دیتایی شامل چند بایت را به کامپیوتر منتقل کنم. در ارتباط میکرو با sim900 مشکلی ندارم ولی در مورد اینکه به چه صورت باید از طریق GPRS به کامپیوتر وصل شد اطلاعاتی ندارم ممنون میشم راه رو به من نشون بدید.
شما gprs را راه اندازی کردید؟
یعنی الان میتونید یه صفحه را باز کنید
بعد این کامپیوتر سمت سیم 900 هست؟
یا میخواید با سیم 900 اطلاعات بفرستید و از طریق شبکه به کامپیوتر برسه
؟
(۰۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۵۰:۴۲)kimiafars نوشته است: [ -> ]شما gprs را راه اندازی کردید؟
یعنی الان میتونید یه صفحه را باز کنید
بعد این کامپیوتر سمت سیم 900 هست؟
یا میخواید با سیم 900 اطلاعات بفرستید و از طریق شبکه به کامپیوتر برسه
؟
ممنون که پاسخ دادید. حقیقتش با GPRS این ماژول کار نکردم و هیچ دیدی نسبت به اون ندارم ولی با میکرو و کامپیوتر باهاش sms ارسال و دریافت کردم.
این کامپیوتر هم اون طرف شبکه هست و می خوام یک سنسور رو توسط میکرو بخونم و مقدار سنسور رو روی کامپیوتری که اون طرف شبکه هست داشته باشم.
برنامه نویسی هم با C کار می کنم. منتهی همون طور که گفتم با مباحث شبکه زیاد آشنایی ندارم و نمی دونم از کجا باید شروع کنم.ممنون می شم راهنماییم کنید.
دوستان کسی نیست یک راهنمایی مقدماتی در این زمینه بکنه؟
شما باید داده رو به یک سرور بفرستید و کامپیوتر هم مدام از سرور اطلاعات رو بخونه
حالا سرور می تونه DropBox باشه که ممکن هست کمی سخت باشه دسترسی بهش از طریق میکرو می تونه سروری باشه که خودتون می خرید یا یه هاست که از طریق FTP شما داده ها رو آپلود کنید
فکر می کنم راحت ترین راه همین باشه یه هاست رایگانی ارزونی چیزی پیدا کنید و برید دنبال اینکه از طریقFTP توی آپلود کنید البته بگم کار راحتی نیست ها !!
با سلام
دوست عزیزم اگر بخوای با اینترنت کار کنی gprs را راه بنداز و فایلهاتو برام ایمیل کن تا راهنمایت کنم
kimiaee1@yahoo.com
حالا وقتی اینترنت وصل شد شما میای از سنسورت موارد مورد نیازت رو میخونی این تا اینجا
حالا برای ارسالش دو راه ارزون هست کار بقیه راهها ندارم
این دوراه ارزون یکیش سخته یکیش اسون
هر دوتاش سرور میخوای
سرور رو باید سالی 15 روش بخونی اگه از منم بگیری ماهی 10 میدم با سرعت بالا البته سوکت را بستم
راه اول که یه سوکت باز کنی و اطلاعات را بفرستی رو سرور که سخته و سرورها اکثرا سوکت را می بندن
راه دوم اینه که بیای یه پیج باز کنی و اطلاعات را با get یا post بفرستی رو سرور
اون طرف روی سرور باید یه برنامه بنویسی که کامپیوترت بتونه ز اطلاعات ی که میفرستی استفاده کنه
اگه سرعت برات مهم نیست میتونی ب برنامه که روی پی سی شماره 2 می نویسی یه کامپونت وب یا وینسک و... بذاری تا برات
اطلاعات سرور رو بخونه و مانیتور کنه
و....
حالا پیشنهاد من اینه که اول مدار و ... را برای من بفرستی تا بیشتر بررسی کنم و کمکت کنم
اگر مدار رو نساختی از سیم 908 استفاده کن بهتر جواب می گیری
موفق باشید
خوب نتیجه هم برای مار بذار لطفا تا ما هم بتونیم با سیم 900 کار کنیم
سلام
دوستان.بهترین ماژول برای ارتباط gprs چیه؟ یه مدلی که به راحتی بشه تهیه کرد و مثلا مثل sim900 یا 908 نباشه که بعد یه مدت منقرض بشه ودیگه گیر نیاد ازش
و البته قابل راه اندازی هم باشد