ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گرفتن اطلاعات از سنسور و انجام عمل مناسب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام بر دوستان ایرانویجی
من نه الکترونیک بلدم نه میدونم میکرو چیه نه آیسی نه ... اطلاعاتم در این زمینه در حد سیمهQuestion
شرایط زندگی و شاید یک بیزینس جدید باعث شد بخوام این کارو انجام بدم و چونکه اطلاعات کافی نداشتم موضوع رو با شما مطرح کردم.
من میخوام چند تا حسگر/سنسور هرچی که اسمشو میزارید داشته باشم که اطلاعاتی رو در مورد محیط بهم بدن و با توجه به اون اطلاعات عمل خاصی رو انجام بدم.
مثلا یه دما سنج و یک رطوبت سنج داشته باشم که اطلاعات محیط رو بفرستن روی برد و بطور مثال اگر رطوبت کمتر از 40% شده باشه دستگاه مرطوب کننده هوا رو روشن کنم یا اگه دما از یه حدی بالاتر رفت کولر ها رو روشن کنم.
برای این کار به چه ابزار و وسایل و زبان های برنامه نویسی نیاز دارم؟
با چه آیسی باید کار کنم.
حلاصه سر نخ رو بدین ممنون میشم.
با تشکر
سلام .
داداش حسین 2تا سنسور لازم داری ، یکی دما ، یکی رطوبت .
خروجی اینا هم یک ولتاژه .
میتونی با یه میکرو AVT Atmega8 با مبدل آنالوگ به دیجیتال ولتاژ هارو با میکرو انداره میگیری .
بعد دیگه باید واسش با دستور IF تعیین میکنی که اگه دما اینقدر شد مثلا کولر روشن شه یا خاموش و ...
کولر و اینارو هم میشه با رله یا ماسفت و ... روشن کرد ولی کنترل سرعتش یه بحث جداس .
(۰۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۵۶:۳۸)babyy نوشته است: [ -> ]به به آقا حسین! Biggrin
میگم خبری شده همه بچه‌های قدیمی دارن ان میشن؟ Biggrin

میبینم که جای علی تریپ رو گرفتی Biggrin Heart

نقل قول: سلام .
سلام Heart
نقل قول: داداش حسین 2تا سنسور لازم داری ، یکی دما ، یکی رطوبت .
اسم تجاری این سنسورا چیه؟ و از کجا میشه تهیه کرد؟ و آیا انواع مختلف دارن؟
نقل قول: خروجی اینا هم یک ولتاژه .
میتونی با یه میکرو AVT Atmega8 با مبدل آنالوگ به دیجیتال ولتاژ هارو با میکرو انداره میگیری .
اینجوری که من فهمیدم خروجی سنسور یه ولتاژ آنالوگه که به وسیله این میکرو یا یه مبدل آناکوگ به دیجیتال میشه مقدار عددیش رو خوند؟
نقل قول: بعد دیگه باید واسش با دستور IF تعیین میکنی که اگه دما اینقدر شد مثلا کولر روشن شه یا خاموش و ...
این قسمت برنامه نویسیش رو باید کجا انجام داد؟ اون Atmega8 رو باید پروگرام کنم؟
ببخشید دوستان من گفتم اطلاعاتم در حد سیمه Biggrin ولی مشکلی مطمعنم واردش که بشم میتونم کارمو راه بندازم فقط مشکل اینه که من به اینکار هنوز دید کافی ندارم.یعنی کدوم قطعه کارش چیه برناممو کجا بنویسم و با چی پروگرام کنم.وسیله های لازم برای پروگرام کردن و.... چیا هستند و از کجا تهیه کنم؟
نقل قول: کولر و اینارو هم میشه با رله یا ماسفت و ... روشن کرد ولی کنترل سرعتش یه بحث جداس .
به اینا هم بعدا میرسیم.فعلا برای یاد گیری فکر میکنم اگر بتونم یه دما سنج داشته باشم که اگه دما بالای 30 درجه شد یه چراغ روشن کنم الباقیش هم راه میوفتم...
منم سلام :d
نقل قول: اسم تجاری این سنسورا چیه؟ و از کجا میشه تهیه کرد؟ و آیا انواع مختلف دارن؟
با توجه به میزان دقتی که لازم دارید و رنج دما و رطوبت مدلای مختلفی هست اینجا یه تعدادیشو میبینی:
http://roboeq.ir/#/products/category/68/
برا اطلاعاته بیشترم میتونی دیتاشیتاشونو بخونیBiggrin
نقل قول: اینجوری که من فهمیدم خروجی سنسور یه ولتاژ آنالوگه که به وسیله این میکرو یا یه مبدل آناکوگ به دیجیتال میشه مقدار عددیش رو خوند؟
بله mega 8یه واحد مبدل adcداره که شما میتونید یه ولتاژ بین 0 تا 5 بهش بدین بعد یه عدد بهتون تحویل میده تو یه متغییر
نقل قول: این قسمت برنامه نویسیش رو باید کجا انجام داد؟ اون Atmega8 رو باید پروگرام کنم؟
بله
برنامتونو با یه زبان (حالا هر زبانی برا شروع بیسیک معمولا راحت تره) مینویسید
بعد کامپایل میکنید یه فایله هگز بهتون میده
اون فایلو که با پروگرمر بریزید تو میکرو به محظه اینکه بعدش تغذیه میکرو رو وصل کنید برنامتونو اجرا میکنه
(۰۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۱۶:۵۱)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]منم سلام :d
نقل قول: اسم تجاری این سنسورا چیه؟ و از کجا میشه تهیه کرد؟ و آیا انواع مختلف دارن؟
با توجه به میزان دقتی که لازم دارید و رنج دما و رطوبت مدلای مختلفی هست اینجا یه تعدادیشو میبینی:
برا اطلاعاته بیشترم میتونی دیتاشیتاشونو بخونیBiggrin
نقل قول: اینجوری که من فهمیدم خروجی سنسور یه ولتاژ آنالوگه که به وسیله این میکرو یا یه مبدل آناکوگ به دیجیتال میشه مقدار عددیش رو خوند؟
بله mega 8یه واحد مبدل adcداره که شما میتونید یه ولتاژ بین 0 تا 5 بهش بدین بعد یه عدد بهتون تحویل میده تو یه متغییر
نقل قول: این قسمت برنامه نویسیش رو باید کجا انجام داد؟ اون Atmega8 رو باید پروگرام کنم؟
بله
برنامتونو با یه زبان (حالا هر زبانی برا شروع بیسیک معمولا راحت تره) مینویسید
بعد کامپایل میکنید یه فایله هگز بهتون میده
اون فایلو که با پروگرمر بریزید تو میکرو به محظه اینکه بعدش تغذیه میکرو رو وصل کنید برنامتونو اجرا میکنه

سلامHeart
احسنت Smile احسنت
خیلی هم خوب Clap
برناممونو با هر کامپایلری میشه کامپایل کرد یا کامپایلر مخصوص داره؟ یه بیسکام شنیدم یه AVR هم شنیدم اینا چی ان؟ در مورد زبان برنامه نویسی هم هیچگونه مشکلی ندارم .فکنم با سینتکس بیسیک/سی/اسمبلی بشه نوشت.که خدارو شکر هر سه رو بلدم.
فقط میمونه شناختی که باید نسبت به پایه های میکرو پیدا کنم درسته؟ واسه اینکار چی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر از مهرداد عزیز برای توضیحاتش.
بسکام اسم یه کامپایلر به زبان بیسیک برای میکرو های AVR هستش.
AVR ها هم میکروکنترل های 8 بیتی هستن که اتمل اونارو میسازه.
ولی بنظر من با بسکام کار نکن ، با کدویژن بنویسی که به زبان سی هستش خیلی خوب میشه.
نقل قول: فقط میمونه شناختی که باید نسبت به پایه های میکرو پیدا کنم درسته؟ واسه اینکار چی پیشنهاد میکنید؟
مطالب در این مورد که خیلی زیاده ، پایه هاش کاری نداره ، شما فقط یه دونه میکرو رو مشخص کن و بعد برو آمار اونو در بیار.
با همین Atmega8 کارت راه میوفته.
کدویژن یه خروجی هگز بهم میده که باید آیسی رو با اون پروگرام کنم. درسته؟
خب با چی پروگرام کنم؟ دشتگاه خاصی داره؟ بگید تا بخرم.کلا ما برنامه نویسا توی محیط کامپیوتر هم برناممونو مینویسیم هم تست میکنیم هم در عمل هم همونجا قرار اجرا بشه ولی الکترونیک اینطور نیست اون محیط تست و طراحیش کجاست؟ من به چه وسایلی احتیاج دارم؟
من میخوام :
یه دما سنج داشته باشم که اگه دما بالای 30 درجه شد یه چراغ روشن بشه

یادمه قبلا که واحد الکترونیک پاس میکردم پرسجو کردم بچه های الکترونیک میگفتن یه کیف کوچیکی هست که همه ابزار و وسایل مورد نیاز توش هست یادم اون موقع سال 87 صد و ده هزار تومن بود.
این پراگرامر خوبیه ؛ اما اگه دیگه لازمتون نمیشه نیازی نیست یه stk هم بگیرین کارتون راه میوفته

کد php:
http://www.hattel.com/ 
هاتل به قیمتش نمی ارزه برا همچین کاری
http://www.roboeq.ir/#/products/category/157/
اگه پورت پرینتر داری همون stk 300 که 18 تومنم هست کارتو را میندازه
وگرنه stk500 که با usb کار میکنه
یه سری قطعات دیگه ام برا شروع لازم داری مثل منبع تغذیه که میتونی از یه شارژر موبایل استفاده کنی
که ترجیحا روشو نگا کن جریان دهیش بالای 1 آمپر باشه
بعد میبری فیششو
2 تا سیم توش هست مشکیه زمینه قرمزه 5 ولت
اگه این کارو بکنی دیگه رگولاتورم لازم نداری
توصیه میکنم سوکت آیسی 28 پینم برا مگا 8 بگیری که پایه هاش آسیب نبینن
یه 2 تا برد هزار سوراخم بگیر به دردت میخوره
برا سیمم برو الکتریکی محلتون سیم تلفنی بگیر ارزونتر در میاد Biggrin
پورت پرینتر ندارم.فقط یو اس بی...
خیلی ممنون از دوستان الان حس میکنم همچیزو که برای شروع لازم داشتم ازتون پرسیدم الان باید بتونم دست بگار بشم و شروع کنم به کلنجار رفتن و یاد گرفتنش. فقط نمیدونم چرا برام تیره و تاره یعنی سر در گمم ، مخصوصا وقتی این دیتاشیتارو خوندم و هیچی ازش نفهمیدم پشمام فر خورد کلا...
پشمام فر خورد چیه بابا Biggrin
برا سنسوره دما شما lm 335 یا lm 35 بگیرید کفاف میده
اگه خیلی دمایی که میخواید عجیب غریب نیست (کوره و اینا) و خیلی دقت در حده ۱ درجه براتون مهم نیست
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6