ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با ومپ سرور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
این دوباره اینطوری شد!

نمی دونم چرا!

ایندفعه دیگه iis هم روی سیستم نصب نیست به خداBiggrin
iis کامل پاک کن اگه اپاچی هم داری روش گلیک کن و استاپ کن و ومپ رو استارت کن
اگه کار نکرد انیستال اینستال کن
پورت iis رو عوض میکردی
حالا چرا پاکش کردی :d
خیلی ممنون.

اصلا کاری با iis نداشتم.واسه همین پاکش کردم.

بعد مشکل برطرف شد.حالا دوباره اینطوری شده نمی دونم چرا!
سلام

من کار با ومپ رو یادم رفته :-(،‌ الان امدم فایل index.htm مربوط به یه پروژه قدیمی رو ریختم داخل این مسیرC:\wamp\www
و بعد امدم روی آیکن ومپ گزینه localhost رو زدم اجرا شد و صفحه اول سایت باز شد اما بعد دیگه هرچی اون index رو با یه پروژه دیگه عوض می کنم باز همون index مربوط به پروژه اولی باز میشه. چکارش کنم؟
(۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۴۹:۲۶)Ambassador نوشته است: [ -> ]فایل index.htm مربوط به یه پروژه قدیمی رو ریختم داخل این مسیرC:\wamp\www
و بعد امدم روی آیکن ومپ گزینه localhost رو زدم اجرا شد و صفحه اول سایت باز شد

اگه فایلتو دیدی یعنی درست پیش رفتی دیگه! و اگه پروژه جدید میریزی توش و اونو نمیبینی یعنی به جایی یه چیزی رو اشتباه میزنی؛ مثلا شاید آدرس رو اشتباه میزنی یا نام فایل و . . .
سلام

محمد جان اول که ومپ رو نصب میکنیم خب یک فایل پیشفرض داخل این مسیر داره C:\wamp\www
بعد من میام اونو حذف میکنم و این فایل رو میزارم داخل مسیر.
[attachment=9990]

خب گفتم که صفحه وب رو باز می کنه اما بعد حتی اگه فایل پیشفرض ومپ رو برگردونم سرجاش باز همین فایل رو نشون میده!!

لطف کنید شما امتحان کنید ببینید چی میشه.
خب چرا میخوایی فایل پیش فرض ومپ رو برگردونی؟ Biggrin
با همین کار کن دیه!

مشکل اینه که وب یرور ها یه چندتا فایل پیش فرض را میشناسند که به صورا اتوماتلک اجراش میکنند
معمولا اول index.html و بعد index.php ؛ مشکل تو اینه که اسم فایلت هست index.html و اسم فایل پیش فرض زمپ هستش index.php ! واسه همین در هر ضورت تا وقتی فایلی بنام index.html وجود داشته باشه اول اینو نشون میده!
خب ممکنه بخوام تا پروژه رو عوض کنم باید عوضش کنم دیگه :-)

آخه مشکل اینجاست من index.htm حذف می کنم و index.php‌رو میریزم داخل اون مسیر باز هم همون htm رو باز می کنه !! حتی با اینکه ومپ رو آنیستال کردم باز هم همینطوری بود!
(۲۳-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۵:۲۹)Ambassador نوشته است: [ -> ]آخه مشکل اینجاست من index.htm حذف می کنم و index.php‌رو میریزم داخل اون مسیر باز هم همون htm رو باز می کنه !! حتی با اینکه ومپ رو آنیستال کردم باز هم همینطوری بود!

Biggrin از ینکارهایی که میکنی یه فیلم بگیر بزار اینحا ببینم چکار میکنی
پورت ومپ رو چجوری باید تغییر داد؟

و به چی ؟
صفحه‌ها: 1 2 3