۰۸-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۴۸:۵۵
منم هنوز هستم ، خيلي جا ها هم بودم ! اما نمي دونم چرا هر وقت يكي يه ايده اي ، چيزي داره ، فقط آدماي پايش رو جمع مي كنه ، بعد هم ولشون مي كنه به امان خدا ! :roll:
نقل قول: اما نمي دونم چرا هر وقت يكي يه ايده اي ، چيزي داره ، فقط آدماي پايش رو جمع مي كنه ، بعد هم ولشون مي كنه به امان خدا !(اينجا يه كلمه بزارين كه بفهمين يه شاخ يك متري در آوردم) يعني تاپيك دوم من رو خوندي ؟ هيچ نظري هم نداشتي ؟ خوب كجاش مي خواي انجام بدي؟ ولي مي دوني اين آدم هاي پايه قرار بود يه ID تو سايتم بهم بدن تا يه اجازه دسترسي بهشون بدم تا بشه مسايل غير عمومي رو اونجا مطرح كرد ولي فقط mehdivirus اين كارو كرد. 8O
نقل قول: اي بابا !چرا من اين تاپيك رو نديده بودمچشم بصيرت مي خواد :wink:
نقل قول: پايه هستم تا آخرش !خوب الان يه كاري بايد بكني ولي نمي دونم من درست منظورم رو نمي گم يا شما ها نمي گيريد حالا هرچي كه هست نمي گم چي كار كني :wink:
نقل قول: کار گروهی جواب نمی دهمي گن يه ايراني خيلي بهتر از يه ژاپنيه دو تا ايراني با دو تا ژاپني برابرند و لي سه تا ايراني به پاي سه تا ژاپني نمي رسند ولي كار گروهي هم مي شه آدمش بايد پيدا بشه
نقل قول: چشم بصيرت مي خواد
نقل قول: خوب الان يه كاري بايد بكني ولي نمي دونم من درست منظورم رو نمي گم يا شما ها نمي گيريد حالا هرچي كه هست نمي گم چي كار كنيجان ؟ 8O
نقل قول: (اينجا يه كلمه بزارين كه بفهمين يه شاخ يك متري در آوردم) يعني تاپيك دوم من رو خوندي ؟ هيچ نظري هم نداشتي ؟ خوب كجاش مي خواي انجام بدي؟نه ! :oops: يعني اصلا نديدمش ! :oops: ولي كودوم قسمتش رو مي خوام انجام بدم كه خودت گفتي گرافيكش !
نقل قول: ولي مي دوني اين آدم هاي پايه قرار بود يه ID تو سايتم بهم بدن تا يه اجازه دسترسي بهشون بدم تا بشه مسايل غير عمومي رو اونجا مطرح كرد ولي فقط mehdivirus اين كارو كرد.من و لولوهكو پس چي ؟! :(
نقل قول: amirjan و lolohacko رو اضافه كردم
نقل قول: من و لولوهكو پس چي ؟!خودت گفتي اصلا نديدمش
نقل قول: يعني اصلا نديدمش !پس يه سر بزن
نقل قول: كه خودت گفتي گرافيكشبقيه شم انجام بدي توري نيست ها :wink:
نقل قول: اگر هم چیز دیگه ای لازم داری بگو یه کتاب بخرم ردیفش کنمهمون جا يه تاپيك هم زدم براي كسايي كه مي خوان تازه شروع كنن چي نياز دارن
نقل قول: اين كه مي گي" اگه چيز ديگه اي هم لازمه بگو يه كتاب بخرم رديفش كنم" مثل اون پسره بود كه به باباش مي گفت " ما دو تا داداش رو بالا خره بايد زن بدي امثال يكي مونو زن بده سال ديگه هم داداشمو"
نقل قول: میگم هادی جون من رفتم توی گفتگو ولی چیزی به اسم پرتال ندیدم.تازه گفتی اگر ایدی ندارید اصلا نرید اونجا چون یه همچین چیزی رو نمیبینید ! خوب حالا از کجا میتونی تشخیص بدی طرف که اومده ایدی داره یا نهحتما لاگين نكردي تو قسمت گفتگو پايين ترين قسمت هست با اين ID هم بايد لاگين كني lolohacko
نام كاربري و كلمه عبور شما مطابقت ندارد .ممكن است اشتراك شما در حال حاضر غير فعال باشد
براي تلاش مجدد اينجا را كليك كنيد
براي برگشت به صندوق نامه هاي رسيده در اين محل كليك كنيد