ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هم كار مي طلبيم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
غرض از تايپ اين كلمات شريفه اين بيدَ كه
اين دنياي فاني به نظر مي رسد از لحاظ برنامه نويسي پي سي Overflow شده چنديست دوستان به فكر برنامه نويسي تحت وب افتاده اند البته اين امر خطير بي مساعدت ياران ممكن نگردد و بر هر كسي واضح و مبرهن است كه كاري كه جميع دوستان را توانايي انجام آن است هيچ كس را به تنهايي ياراي آن نيست و اگر اين مهم به درستي ممكن شود و پيج هيت سايت از حساب كتاب به در شود آنگه $
ايده پردازان بسياري ايده هاي را پرورانده اند و اين بلاد دور از روزهاي شكوه نيز بستري بس مناسب براي رشد اين ايده هاي نوزاد است و ليكن (يكي نيست بگه آدم وار بنويس پدر خودتو هم در آوردي)
خلاصه نياز به چند يار ديرين در ضمينه ASP يا PHP‌ و گرافيك براي يه چنين سايتي با مو ضوع فناوري اطلاعات (ولي نه اين قدر كلي تو يه ضمينه خاصه حالا بعدا مي گم) چون انجام تمام اين كار ها توسط يه نفر خيلي وقت گيره و اصولا بعد از اتمام كار سايت نيز نياز به چنين افرادي بسيار زياده پس بهتر كار از همون اول گروهي شروع بشه و گرو هي هم ادامه پيدا كنه
حالا كسي هست كه به خواد كمك كنه
ما هم از خودمان خواهش در وكينيم و در حد توان مي توانيم به دوستان درمانده خود F1 نماییم که این هم خود بسی غنیمت است گرچه با چهار دست نمیشه شیش تا هندونه ورداشت ولی در هر صورت ما F1 خودمان را در مینماییم
دردي بس بزرگ در اين دل دارم از ناداني و ناتواني خود.گويا با دوستان در شيراز شركتي زده ايم و من وظيفه وب ديساين و برنامه نويسي وب را نيز بر اهده گرفته ام.چشمتان روز بد نبيند رفتم به موسسه ديباگران تا براي اولين بار به يك كلاس بروم شايد زود تر به نتيجه رسم اما چه بگويم از قيمتهاي ان همه بالاي صد و هشتاد هزار تومان ! تازه دوره ناكامل انهاAmaze .

ابوعلي سينا و زكرياي راضي در عفيف اباد در پي اعمال مشكوكي ديدم با سرعت خود را به انها رساندم و جوياي حال انها شدم.ناگهان ابوعلي سينا ماكسيمايي را نشان بنده حقير داد و مانند ابر در بهار گريه را سر گرفت.از زكريا سوال پرسيدم و خواستم براي من اوضاع را شرح دهد زكريا نگاهي به من كرد و گفت از من نپرس كه در جواب تو شرم ميكنم.اري خود فهميدم بودم ثروت عشق ابوعلي سينا را با خود برده.اه از رسم اين زمان كه به ابوعلي سينا هم رحم نكرد.

من خودم بايد برنامه نويسي وب رو ياد بگيرم نميدونم ASP یا ASP.NET یا PHP یا ... کار کنم در هر صورت اقا هادی یه راهنمایی کن با این استعدادی که من دارم :oops: Biggrin تا یک ماه دیگه من هم باهات همکاری کنم البته اگه قابل باشم.البته الان تو کار امنیت وب میتونم باهاتون همکاری کنم.

راستی کمکم شرکت ما هم راه میافته همه بچه شیرازی ها بیان خودم هواتون رو دارم :wink:
نه بابا اين بار يه دو نفر تحويلمون گرفتن
خوب من بگم مي خوايم چي كار كنيم يه سايت مي خوايم از خودمون در وكنيم كه هم بشه سورسش رو فروخت هم بشه باهاش يه دو سه تا ايده دارم اجرا كرد فقط يه جوري بايد نوشتش كه راحت بتونيم تغييرش بديم و اون چيزي كه مشتري مي خواد رو در بياريم
اول يه گرافيست درست و حسابي مي خوايم كه يه ظاهر قشنگ درست كنه البته اينو هم بگم كه به هيچ كدوم از اينها به يه زمان كوتاه احتياج نداريم و بايد هميشه باشند
بعد هم يه زبان برنامه نويسي رو بايد اتخاب كنيم PHP زبان خيلي قشنگيه سيتكسش هم شبيه C هست خيلي هم راحته فقط بايد html‌ رو خوب بلد باشي و گرنه php‌ كاري نداره
نقل قول: گرچه با چهار دست نمیشه شیش تا هندونه ورداشت ولی در هر صورت ما F1 خودمان را در مینماییم
چون همه گرفتاريم مي خوام كار هارو بشكنيم تا به هيچ كس فشار نياد و كار هم بهتر مي شه حالا تو كدوم قسمت وتاني از خودت F1 در و كني؟
نقل قول: نميدونم ASP یا ASP.NET یا PHP یا ... کار کنم

اگه از من مي شنوي PHP اين ASP رو مي گن مثل Front Page مي مونه به نظر مي ياد كه خيلي آدم رو از كد نويسي دور مي كنه و مطمئنا كد هاي اضافي زيادي رو توليد مي كنه تازه به سرور هاي گرون قيميت تري هم نياز داره :wink: فكر كنم با نوشتن اين سايت php‌ هم ياد مي گيري
خوب كسه ديگه اي نبود ؟ با همين تعداد شروع كنيم؟
الان كه خوب فكر مي كنم مي بينم اگه تو چند تا شهر پخش باشيم بهتره چون هر كس مي تونه رو بازار شهر خودش كار كنه و فقط مال يه استان نمي شه (نه جالب شد)
بنده هم شايد نتوانم خيلي كمكي بنمايم اما از ديدگاه هاست و اينطور چيزا حتما در حد توان كمك خواهم نمود.(هاستت با من)
منم كه معرف حضور همه هستم ! كلا در برنامه نويسي تحت وب ، بيل ميرم ! اما ASP يه چيزايي ميدونم ، يه كتاب ASP.NET هم دارم كه زير خروارها گرد و خاك مدفون شده! يه بار هم يادم مياد يه فايل رو با پسوند php با نوت پد باز كردم !Amaze بعد سريع بستمش !!Amaze از كاراي گرافيكي هم ، بدم نمياد ! ( خوشمم نميادAmaze )
بد قول ، زشت منظر ، زباني دراز و دندان هايي تيز ! اين دايناسور ها در كافي نت هاي تهران به وفور ديده مي شوند ، اين گونه ، اكثرا پروژه هايي كه شروع مي كند ، نصفه مونده ميزاره كنار و ميره سراغ يكي ديگه ! و اين روند تا ابد ادامه دارد ! كه نشان دهنده IQ پايين اين نوع دايناسور ها مي باشد ! و ...Amaze
حالا اگه هنوز هم نياز به همكار داري ، من هستم !!!Amaze
اين تكراري شد دو تا شدAmaze
ماشالله پاك هم نميشه
منم كه ميشناسي آخه از كجا ميشناسي ها .. ها ...ها.. ها Biggrin
دات نت در حد سي ام اس ساختن بلدم
برا پي اچ پي هم سري آموزشي رو شروع كردم تو پي تي كه نشد اينجا هم راه بندازم :cry:
اوه اوه چه قدر خفن شد هرچي آدم خفن بود اومد 8O
نقل قول: در حد توان كمك خواهم نمود.
خيلي توپه ولي يه چيزي اگه هاستش از اين مدل جهان ... خودم يه 100meg دارم افتاده يه كناري :wink:
نقل قول: منم كه معرف حضور همه هستم !
آره اين اي ديت يكم آشناست نمي دونم كجا ديدم 8)
نقل قول: كلا در برنامه نويسي تحت وب ، بيل ميرم
html بلد باشي يكي دو ساعت بيشتر كار نمي بري (من برنامه نويس ببينم از يك كيلو متري مي شناسم) ولي گرافيك ديگه كردن خودته فكر كنم Amaze
نقل قول: اكثرا پروژه هايي كه شروع مي كند ، نصفه مونده ميزاره كنار و ميره سراغ يكي ديگه !
اين يكي رو خداييش نمي شه يه كاريش بكن :cry:
نقل قول: اين تكراري شد دو تا شد
مشكل از ISP ايته عوض كن ديگه دو تا دوتا پست نمي زني فكر كنم كش داره
نقل قول: منم كه ميشناسي آخه از كجا ميشناسي
دكي مي شناسم حسابي هم مي شناسم 8)
نقل قول: دات نت در حد سي ام اس ساختن بلدم
خوب زياد بلدي اين قدر نياز نداريمAmaze
نقل قول: برا پي اچ پي هم سري آموزشي رو شروع كردم
من ميگم زبان رو بزاريم php آموزش هم زياده من امروز يه نگاه كردم كلي آموزش فارسي هست (تازه اموزش هم نمي خواد من كه بدون آموزش شروع كردم Amaze ولي سي دي اقا اشكان هم خيلي كمك كرد)
خوب فكر نمي كردم اين قدر استقبال بشه الان كه تاپيك رو ديدم كلي كيف كردم حالا بايد يه فكري براي محل تشكيل جلسات بكنم :wink:
فقط 2 تا مورد يكي اينكه بايد بازار يابي هم بكنيد البته تو شهر هاي خودتون و ديگه اينكه از هر كسي يه وقت كم مي خوايم ولي مداوم اين كاري كه مي خوايم بكنيم يكي دو مورد انجام شده ولي هيچ كدوم اصولي نيستند و فقط توي يه استان فعاليت مي كنن تازه فعال هم نيستند البته فكر مي كنم با اين همه نيرو مي تونيم خيلي جامع ترش هم بكنيم
سلام!
من برنامه نويسي وب هيچي كار نكردم. ولي اينجا ديدم دوستان هم چند نفر اشاره كردند كه زياد
كار نكردن. راستش من مي خوام پي اچ پي رو ياد بگيرم. حالا با اين وضع اگه به دردتون مي خورم من در خدمتم(بيشتر مي خوام كاري براي شما انجام داده باشم كه آخرش پي اچ پي رو هم ياد گرفته باشم!Amaze )
سيد محسن
صبر وكن صبر وكن[تصویر:  no1.gif]
ما برا چي بايد بازار يابي بكنيم اونوقت[تصویر:  clapping.gif] 8O
ببينم من پست تورو خوندم؟[تصویر:  smile2.gif]
صفحه‌ها: 1 2 3 4