ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل اساس در تولید فایل hex
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آی داد ، آی هوار ، مسلمونا کمک کنید.AngryAngryAngryAngryAngryAngrySadSadSadSadSad
قبلا تو یه تاپیک نوشته بودم که برنامه کد ویژن من که ورژن 2.05.3 بود ، فایل هکس را خراب تولید می کنه که با شبیه سازی اون در پروتئوس ارور opcode ........... نمیدونم چیچی حافظا را می داد.
یکی از دوستان گفت کد ویژن 1.25.8 را نصب کن منم نصب کردم ولی اینم اون ارور را میده.
گفتم بذار کدمو کپی کنم تو یه پروژه سالم ولی دیدم که چون کد من برای مگا 8 هست و پروژه مقصد برای مگا 32 ، بازم کد خراب تولید شد.AngryAngryAngry باور کنید همه تنظیماتو درست انجام دادم.AngryAngryAngryAngryAngryAngry
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک .......
آقا برو ی نفسی بکش بیاBiggrinالان اعصابت خوردهBiggrin
امدی بگو ببینم چکار کردی
متن کامل ارور هاتم بذار
قبل از افطار اعصابم خط خطی بود.ببخشید.الان فهمیدم باید دکمه make را بزنم.
وقتی فقط دکمه compile را می زدم و فایل هکس را ذخیره می کردم به جای فایل نیم کیلوبایتی ، فایل 22.5 کیلوبایتی تولید میشد ، ولی حالا که دکمه make را زدم فایل درست تولید شد.
حالا چه تضمینی هست که بعدا اینطوری نشه دوباره؟
شما همیشه shift+f9رو بزن فایل هگز تولید میشه
یه سوال .
من می خوام یه LED را به پین اول پورت بی میکرو وصل کنم و به اون سرش ولتاژ +3 ولت را وصل کنم.
چطور توی کد ویژن می تونم اجازه عبور جریان را از بیرون به داخل بدهم.
یعنی بر خلاف عرف که همه LED را به منفی و میکرو وصل می کنند من می خوام برعکس این کار را انجام بدم و LED به مثبت و میکرو وصل بشه.
البته بدون ترانزیستور!!
Clap
سلام
فرقی نداره
فقط تو برنامه برای روشن کردن پین مربوط به led بجای اینکه پین 1 باشه 0 میشه
پس اول باید پین ورودی تعریف بشه.که به طور پیش فرض ورودی هست.
بعد از اون باید در رجیستر PORTB به جای یک بنویسیم صفر. که اونم به طور پیش فرض صفر هست.
پس باید بدون هیچ تنظیمی با هر پورت دست نخورده میکرو بشه یه LED روشن کرد.!!!!!!!!! آره؟؟؟؟؟!!!!!!
(۰۹-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۱۷:۲۷)PRO نوشته است: [ -> ]پس اول باید پین ورودی تعریف بشه.که به طور پیش فرض ورودی هست.
بعد از اون باید در رجیستر PORTB به جای یک بنویسیم صفر. که اونم به طور پیش فرض صفر هست.
پس باید بدون هیچ تنظیمی با هر پورت دست نخورده میکرو بشه یه LED روشن کرد.!!!!!!!!! آره؟؟؟؟؟!!!!!!
سلام
نه دیگه
شما یه طرف led رو به + زدید

حالا یه - یا همون gnd نیاز دارید (0 ولت)

پس باید pio رو خروجی تعریف کنید و سطح منطقیش رو صفر کنید
(با رجیستر های avr آشنا نیستم تا بتونم کمک کنم) Biggrin

موفق باشید