ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بهترين روش براي تكثير ويروس چيه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
بهترين راه براي تكثير ويروس ها چيست ؟؟
به چه علت ؟؟
اينهايي كه گفتي بيشتر مهندسي اجتماعي هست و خيلي كلاس نداره.ويروس يا كرم بايد بوسيله يه باگ پخش بشه.قشنگترين ويروسي كه ديدم بلاستر بود كه سيستم ساده ولي خيلي جالب بود فكر نكنم تا چند ساله ديگه هم يه همچين چيزي با چنين ضريب نفوذي پيدا بشه.واقعا حفره خطرناكي بود.اگه نميدوني چه جوري كار ميكرد تو گوگل سرچ بزن پيدا ميكني.
آره درسته به نظر منم همون مهندسي اجتماعي (گول زدن آدماي چلمبه) بهترين روشه!
من يه سوال ديگه هم داشتم .
كدوم روش پايدار تر هستش . يعني مدت زمان بيشتري مي تونه به تكثير ادامه بده ؟؟
arnh نوشته است:من يه سوال ديگه هم داشتم .
كدوم روش پايدار تر هستش . يعني مدت زمان بيشتري مي تونه به تكثير ادامه بده ؟؟

مطمعنا يك باگ بزرگ!
من كارت اينترنتم رو هنوز از طريق بلاستر يا همون باگ Lsase بدست ميارم با وجود اينكه اين قضيه بر ميگرده به شش هفت ماه پيش.اگه كمك درست و حسابي ميخواي بايد اول خودت يه تحقيق درست و حسابي در مورد ويروسها بكني.اكثر ويروسهاي قديمي كه باقي ماندند از يك روش تركيبي استفاده ميكنند براي تكثيرشون مثل همون جيفو كه هنوز هم كه هنوزه بعد دو سه سال توي اكثر كامپيوترهايي كه انتي ويروس ندارن وجود داره.
8O
از نظر قدرت نفوذ : همون باگ از همه بهتر
ولي از نظر پايداري : به نظر من با فيك ميل هميشه ميتوني ملت رو آلوده كني ، چون فرض كنيم اگه بخواي از طريق باگ يا اسكريپت خودتو تكثير كني ، به هر حال يه روزي ميشه جلوش رو گرفت ! هر چه قدر هم كه باگ بزرگ باشه ! اما ايميل هميشه هست ! :roll:
در مورد استفاده از باگه lsass اگه ممكنه يه توضيحي بدين من خيلي وقته دنبالشم
يا برانامه اي كه ازش استفاده مي كنين
البته تو سايته اشيانه يه برنامه معرفي كرده اما رايگان نيست
ممنون
نقل قول: به نظر من با فيك ميل هميشه ميتوني ملت رو آلوده كني ، چون فرض كنيم اگه بخواي از طريق باگ يا اسكريپت خودتو تكثير كني ، به هر حال يه روزي ميشه جلوش رو گرفت ! هر چه قدر هم كه باگ بزرگ باشه ! اما ايميل هميشه هست
سلام
ببينم پس انتي ويروس ياهو و... چي ميشه جيگر :wink:
adaneshjoo نوشته است:در مورد استفاده از باگه lsass اگه ممكنه يه توضيحي بدين من خيلي وقته دنبالشم
يا برانامه اي كه ازش استفاده مي كنين
البته تو سايته اشيانه يه برنامه معرفي كرده اما رايگان نيست
ممنون

خوب ليسز باگي هست كه بوسيله اون باگ ويروس بلاستر نوشته شد.اين ويروس با الوده كردن يك ايپي اونو مجبور ميكنه كه توي شبكه محلي بگرده و هرچي ايپي اسيب پذير رو كه پيدا ميكنه ويروسي كنه.نسخه بعدي از اين ويروس كه ميگن كاره همون كسي هست كه بلاستر رو نوشته ولي هنوز روش شك دارن مياد توست الوده كردن كامپيوتر هايي كه از سايتهاي الوده ديدن ميكردن الوده ميكرد.

برنامه گروه اشيانه كه ميگي و توسط اقا نيما نوشته شده هم از همون روشي استفاده ميكنه كه گفتم.مياد يه رنج ايپي رو اسكن ميكنه بعد يه فايل رو روي يه ايپي كه اسيب پذير هست اپلود ميكه و اونو اجرا مينه و بعد فايلي كه حاوي پسورد و يوزر نيم هست رو دانلود ميكنه و به شما ميده.اقا نيما فقط از فكرش استفاده كرده و از اكسپلويت اماده استفاده كرده و مسيجهايي رو هم كه ميده فنگليش كرده يه سرور اف تي پي ساخته كه كاره ساده اي هم هست و از توي شل فايل ديال اپ پس كه خودش هم ننوشته (منظوري ندارم فقط شفاف سازي هست) رو اپلود ميكه و.........

برنامه اي كه من نوشتم فول سورس هست غير از قسمت اكسپلويت كه اگه بهتر بگم اكسپلويتها چون از چند باگ همزمان استفاده ميكنه و به صورت اوتاماتيك يه شل بهت ميده جلو شل اگه بزني Y!M پسورد ياهو مسنجر رو بوسيله دامپ كردن توي هر ورژني بهت ميده(5و6و7 ) اگه بزني DUN پسورد و يوزر و تل رو بهت ميده كه ميتوني از صفحه نمايش عكس بگيري و مصرف كني.اين برنامه بخاطر خطري كه داره براي همه چون روی xp sp2 هم کار میکنه فعلا نمیدم بیرون ولی شاید اگه قیمت خوبی پیشنهاد بشه بفروشم که اون کسی که خریده دلش نیاد بزاره توی نت و همه استفاده کنن.

شرکت جیفو رایانه رو توی شیراز تا یک هفته دیگه افتتاه میکنیم که اگه شیرازی باشید میتونی بیاید و برنامه های هک و اموزشهای هک پیشرفته و برنامه نویسی API رو یاد بگیرید.

تا یک هفته دیگه منتظر باشید : TAPI.dll با سمپل توی ویبی و وی سی و دلفی.jojops با حجم سرور فقط 5 kb با قابلیت فرستادن پسورد دیال اپ و یاهو و ام اس ان . تلفن گویا به صورت اوپن سورس با قابلیت های جالبی نظیر گرفتن لیست شماره تلفن و تماس گرفتن با انها و گزاشتن پیغام با قابلیت انالیز صوتی روی فرکانس ورودی و تشخیص اشغال بودن تلفن مخاطب و غیره (سازگار با خطوط ایران). و برنامه JOJOCafe برنامه مدیریت کافینتها با قلبلیت اپدیت شدن با امنیت بالا <تضمینی> و نشان دادن درامد به صورت ماهانه و هفتگی به صورت نموداری و غیر فعال کردن سرویس های غیر ضروری و غیره. >جیفو رایانه شیراز<
نقل قول: ببينم پس انتي ويروس ياهو و... چي ميشه جيگر
اگر به قدر كافي هوشمند عمل كني ، ميتوني اونارو هم دور بزني ، در ثاني مگه همه از ياهو استفاده مي كنن ؟
صفحه‌ها: 1 2