ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تستر وجود جریان برق در کابل با حسگر القایی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به بچه های ایران ال ای دی
راستش یه چند روز پیش برق منزل به مشکل خورد از طرف اداره برق اومدن برای رفع مشکل
بعد این بنده خدا کارمند اداره برق گفت مشکل از کنتور نیست و از سیم کشیه
ما هم سور گفتیم نه از سیم کشی نیست از کنتوره
بعد یه چیزی از کیفش در آورد کنار دیوار گرفت (از زیره اون قسمت از دیوار سیم برق میگذشت) بعد این ال ای دی قرمزش روشن شد و گفت ازین سیم ، برقی رد نمیشه اگه تو سیم برق جریان داشت ال ای دی سبزش روشن میشد
حالا میخام همچین مداری رو بسازم
راستش اصلا با این جور سنسور یا حسگر القایی کار نکردم
مسلما هم یه میکرو یه حسگر یا سنسور القایی و دوتا ال ای دی سبز و قرمز لازم داره - اگه چیزه دیگه هم لازم داره بگید تهیه کنم
یه راهنمایی کوچولو بکنید
ممنون میشم
با تشکر
(۱۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۴۰:۳۱)jansfred نوشته است: [ -> ]سلام به بچه های ایران ال ای دی
راستش یه چند روز پیش برق منزل به مشکل خورد از طرف اداره برق اومدن برای رفع مشکل
بعد این بنده خدا کارمند اداره برق گفت مشکل از کنتور نیست و از سیم کشیه
ما هم سور گفتیم نه از سیم کشی نیست از کنتوره
بعد یه چیزی از کیفش در آورد کنار دیوار گرفت (از زیره اون قسمت از دیوار سیم برق میگذشت) بعد این ال ای دی قرمزش روشن شد و گفت ازین سیم ، برقی رد نمیشه اگه تو سیم برق جریان داشت ال ای دی سبزش روشن میشد
حالا میخام همچین مداری رو بسازم
راستش اصلا با این جور سنسور یا حسگر القایی کار نکردم
مسلما هم یه میکرو یه حسگر یا سنسور القایی و دوتا ال ای دی سبز و قرمز لازم داره - اگه چیزه دیگه هم لازم داره بگید تهیه کنم
یه راهنمایی کوچولو بکنید
ممنون میشم
با تشکر
کار خاصی نباید بکنید این سنسور های القایی دو نوع هستن یه نوع هستن مثل کلید عمل می کنن که شاید برای کار شما مناسب نباشن یک سری رو تو پل وتسون می بندن و ولتاژ خروجی رو اندازه می گیرن که مدار دقیقش رو تو دیتاشیتش ببینید اینو یه مرحله تقویت کنید و بدید به میکرو حالا یه خروجی پالس مانند باید وقتی از سیم حامل جریان ای سی می گذره باید بگیرید می تونید یه زمان مثلا ۱ ثانیه بزارید که اگه خروجی نیومد ال ای دی قرمز رو روشن کنه کار سختی نیست ولی نمی دونم تا چه فاصله ای می تونه جواب بده
عزيز خوب ابتدا به من بگيد چه قطعه اي رو بايد تهيه كنم؟ (سنسور القايي پل وتسون؟)
بعد اينكه درسته گفتم يه كوچولو راهنمايي كنيد اما نه ديگه به اين كوچولويي
من مثه شما وارد نيستم
يكم بيشتر راهنمايي كنيد
ممنون
دوستان عزیز یه کمکی بکنید
دعاتون میکنم هااااا
شما خودت سنسوری پیدا نکردید؟
فقط میخواین که فاز رو مشخص کنید؟
نه والا
در مورد اين سنسورهاي القايي اطلاعاتي ندارم
ميخام سيمي كه داخلش برق جريان داره رو شناسايي كنه
البته اين سنسور مسلما به تنهايي اين كار رو نميكنه بايد پروژه شو راه بندازي
قدیمها یه ابزاری مثل فازمتر بود یه لد داشت نزدیک فاز که می شد روشن می شد مدار خاصی هم نداشت دوتا باطری ساعت بود و مقاوت

برات جستجو مکنم می ذارم