ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساختن log file برای برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام
کسی میتونه کمکم کنه که چطوری واسه برنامم log file درست کنم و کارکرد کاربران برناممو ثبت کنم .

ممنون میشم کمکم کنید
یه فایل متنی یا xml کنار برنامت بساز و هر عملی که برات مهمه رو با ساعت و تاریخ و نوع عمل ثبت کن!
(۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۴۶:۰۹)HoseinVig نوشته است: [ -> ]یه فایل متنی یا xml کنار برنامت بساز و هر عملی که برات مهمه رو با ساعت و تاریخ و نوع عمل ثبت کن!

چرا xml؟
دلیل خاصی داره؟
(۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۰۵:۲۴)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]
(۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۴۶:۰۹)HoseinVig نوشته است: [ -> ]یه فایل متنی یا xml کنار برنامت بساز و هر عملی که برات مهمه رو با ساعت و تاریخ و نوع عمل ثبت کن!

چرا xml؟
دلیل خاصی داره؟

چونکه کار باهاش راحته(دات نت کلاس هایی مخصوص کار با xml داره) حتی میتونید از xml مثل sql کوئری بگیرید و ثبت و ویرایش و حذف کنید و کلی امکانات دیگه(حتی میتونید از Linq to XML هم استفاده کنید!!) ، xml هم یه ساختار استاندارده.
اما فایل متنی ساده ترین حالت فایله
ولی خب به مرور زمان اگه رشد لاگ فایل زیاد هست و ممکنه فایل حجیم بشه و قرار نیست فایل لاگ رو هر مدت پاک کنید ، سرعت فایل متنی ساده از xml بیشتره
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
منظور من ثبت رویدادهای کاربران برنامم (تغییر در اطلاعات ، حذف اطلاعات ، ورود به یک فرم و ... )و ثبت آن و کنترل این کارکرد توسط کاربر ارشد است .

ممنون میشم راهنماییم کنید
(۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۱۵:۳۶)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
منظور من ثبت رویدادهای کاربران برنامم (تغییر در اطلاعات ، حذف اطلاعات ، ورود به یک فرم و ... )و ثبت آن و کنترل این کارکرد توسط کاربر ارشد است .

ممنون میشم راهنماییم کنید

فکر کنم قبلا به این موضع جواب داده شده!شما به کمک تیریگر ها میتونید این کار را انجام بدید!البته مینوید هر موقع ک کاربر کاری انجام داد همون موقع دستی بگید واستون لاگ بگیره!
سلام آره یه بار جواب دادید ولی کامل نتونستم یاد بگیرم و اجراییش کنم اگه میشه با سورس رامنماییم کنید که چگونه از تریگر استفاده کنم

ضمناً برنامم تحت #Cاست .
ممنون میشم
ببخشید
(۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۲۵:۱۶)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]سلام آره یه بار جواب دادید ولی کامل نتونستم یاد بگیرم و اجراییش کنم اگه میشه با سورس رامنماییم کنید که چگونه از تریگر استفاده کنم

ضمناً برنامم تحت #Cاست .
ممنون میشم
ببخشید

با روش تیریگر ها بلد نیستم!ولی تو بخض sqlserverهست اموزششش!

این pdf فکر کنم بتونه کمکت کنه!
اگر لاگتو بخوای سمت سرور استفاده کنی تریگر بهترین کاره اما اگر توی هر کلاینت میخوای ذخیره کنی که بعد از هر تغییری که مد نظرته لاگشو کنار برنامت ذخیره کن.مشکلت کجاست فکر نمیکنم صورت مساله پیچیده باشه داداش
سلام خیلی ممنون
لاستفاده از ترایگر رو اگه میشه با سورس راهنماییم کنید

ممنون میشم کمکم کنید
(۱۳-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۰۰:۵۳)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]سلام خیلی ممنون
استفاده از ترایگر رو اگه میشه با سورس راهنماییم کنید

ممنون میشم کمکم کنید