۱۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۱۳:۰۹
رو سیستمم آنتی ویروس نود 32 نصبه، یه مشکلیه که همیشه خدا بهش بر میخورم بعد از چن وقت ( تقریبا 5 ماه یه بار) مجبور میشم آنتی ویروسو پاک کنم دوباره نصب کنم و بشینم آپدیت کنم و ازین حرفا . مشکل اینه که این برنامه یه دفعه cpu usage رو تا 70 80 درصد بالا میبره و همین طور میمونه .
دنبال یه راهی هستم که بتونم سرویس ekrn.exe تو حالت low priority اجرا بشه . کل اینترنت و زیر و رو کردم ولی هیچ فایده ای نداشت . چون همه اون روشها برای برنامه های معمولیه نه برای یک سرویس که توی services.msc فعال یا غیر فعال میکنیم .
اومدم یه فایل bat درست کردم و توش این دستورو نوشتم:
بعد آدرسشو با آدرس سرویس eset از طریق رجیستری عوض کردم تا وقتی این سرویس میخاد فعال بشه این فایل منو اجرا کنه . ولی باز کار نکرد .
کسی روش کلی ای میتونه بگه که بتونم حتی فایلهایی که مروبط به سرویسهای ویندوز هستند هم توی مد low priority اجرا بشن ؟
ممنون[/align]
دنبال یه راهی هستم که بتونم سرویس ekrn.exe تو حالت low priority اجرا بشه . کل اینترنت و زیر و رو کردم ولی هیچ فایده ای نداشت . چون همه اون روشها برای برنامه های معمولیه نه برای یک سرویس که توی services.msc فعال یا غیر فعال میکنیم .
اومدم یه فایل bat درست کردم و توش این دستورو نوشتم:
کد:
cd c:...
strat /low /affinity 0x1 ekrn.exe
بعد آدرسشو با آدرس سرویس eset از طریق رجیستری عوض کردم تا وقتی این سرویس میخاد فعال بشه این فایل منو اجرا کنه . ولی باز کار نکرد .
کسی روش کلی ای میتونه بگه که بتونم حتی فایلهایی که مروبط به سرویسهای ویندوز هستند هم توی مد low priority اجرا بشن ؟
ممنون[/align]