ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجرای ekrn.exe در حالت Low priority
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
رو سیستمم آنتی ویروس نود 32 نصبه، یه مشکلیه که همیشه خدا بهش بر میخورم بعد از چن وقت ( تقریبا 5 ماه یه بار) مجبور میشم آنتی ویروسو پاک کنم دوباره نصب کنم و بشینم آپدیت کنم و ازین حرفا . مشکل اینه که این برنامه یه دفعه cpu usage رو تا 70 80 درصد بالا میبره و همین طور میمونه .
دنبال یه راهی هستم که بتونم سرویس ekrn.exe تو حالت low priority اجرا بشه . کل اینترنت و زیر و رو کردم ولی هیچ فایده ای نداشت . چون همه اون روشها برای برنامه های معمولیه نه برای یک سرویس که توی services.msc فعال یا غیر فعال میکنیم .
اومدم یه فایل bat درست کردم و توش این دستورو نوشتم:
کد:
cd c:...
strat /low /affinity 0x1 ekrn.exe

بعد آدرسشو با آدرس سرویس eset از طریق رجیستری عوض کردم تا وقتی این سرویس میخاد فعال بشه این فایل منو اجرا کنه . ولی باز کار نکرد .

کسی روش کلی ای میتونه بگه که بتونم حتی فایلهایی که مروبط به سرویسهای ویندوز هستند هم توی مد low priority اجرا بشن ؟
ممنون[/align]
ببخشید باز پست گزاشتم . فقط خواستم بگم مشکلم هنوز حل نشده . خواستم یاد اوری کنم .
ممنون
کرنل نود با استفاده از درایوری که داره تو یوزر سیستم اجرا میشه (رینگ 0)در این زمینه فکر نکنم کاری از دست شما بر بیاد
خیلی خیلی ممنون از جوابتون
خیالم راحت شد که هیچ کاری نمیشه کرد
ممنون فکر کنم وقتشه برم سراغ یه آنتی ویروس دیگه
کسی میتونه یه آنتی ویروس قوی که سرعت سیستمو پایین نیاره زیاد و به صورت خودکار هم آپیدت بشه هر روز و خودشم تستش کرده باشه رو بهم بگه؟