نقل قول: یکی اینکه بوت لودر رو برنامه نویس مینویسه یا کارخونه؟
برنامه نویس هم می تونه بنویسه ، البته اگر شرکت سازنده اطلاعات مربوطه رو منتشر کرده باشه.
برای AT91 که محل بوت لودر محفوظ هست و مشکل دار نمی شه.
اما برای lpc سورسش رو خود کارخونه منتشر کرده و دیدم.
برای STM هم احتمالا سورس رو منتشر کردن.
LPC یه بوت لودر سریال هم دارهه به نام flash magic اگه اشتباه نکنم .
شما از طریق سریال پروگرام کردی؟ برنامه ی پروگرامتون چی هست؟
توی LPC می تونی شرط بوت شدن رو هر پایه ای که دوست داشتی بذاری.( بوت لودر USB ) اما بوت لودر سریال یه پایه ی ثابت هست و به اون دسترسی نداری که بخوای تغییرش بدی.
حالا شما باید سرچ بزنی ببینی وضعیت STM برای بوت لودرهاش چطور هست و شرکت سازنده چه چیزایی منتشر کردهه.
موقعی که پروگرام می کردید ، جایی برای تعیین آدرس داشته یا نه؟ آیا میکرو رو earse کردید قبل از پروگرام یا نه؟
میکرو قفل نبودهه؟
در مورد آدرس هم بگم که موقعی که کامپایل می کنید ، همون موقع آدرس داده شده هم بهش اعمال می شه.
سورس بوت لودر هم مثلا برای LPC می شه دستش زد ، یعنی لزومی ندارهه که برنامه نویس از روش ثابتی پیروی کنه. میتونه آخرین خط بوت لودرش رو بجای اینکه به 0x02000 پرش کنه به 0x02002 پرش کنه ، و اگر برنامه از 0x02000 روی میکرو ریخته بشه ، درست عمل نمی کنه ! ( شیطنت هایی هست که ممکنه انجام شده باشه )
اگر STM هم به همین شکل باشه ، می تونید امیدوار باشید که خود شرکتی که تابلو روان ها رو زدهه ، فایل بوت لودرش رو هم گذاشته باشه ، یا از روال ثابت و معمول استفاده کرده باشه وگرنه نمی شه کاریش کرد.
اینکه برد ظاهرا از لحظه ی شروع انگاری هنگ کردهه ، ممکنه بخاطر نبود بوت لودرش باشه.
توی LPC هم اگر نباشه ، یه همچین وضعیتی پیش می یاد. ( البته یه جوری فکر کنم می شه رفعش کرد )
البته نمی شه گفت 100% به این دلیل هست ، ممکنه ار جای دیگه ای هم باشه.
اما اگر میکرو رو از بیخ earse کردید ، به احتمال 99% بوت لودر رو پروندید.
نقل قول: این رو هم بگم که من برد های دیگه هم دارم که سالمه میشه بوت لودر اون ها رو خوند و دوباره رو این ای سی پروگرم کرد؟
اگر میکروهاشون قفل نباشن می شه ، البته بعید می دونم که قفل نباشن! قفل بودن هم سطوح مختلفی دارهه...
همیشه قبل از اینکه کاری کنید ، خوب در موردش تحقیق کنید.
موفق باشید.