ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خواندن sms با sim900??
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به دوستان و سروران عزیز.من دارم با مازول sim 900 کار میکنم که البته اول راهم.مدار رو راه اندازی کردم.باهاش sms هم فرستادم ولی توی خوندن sms ها مشکل دارم.برای خوندن sms از دستور at+cmgr=1 استفاده کردم که فقط یه sms رو میتونه بخونه.حالا سوالم اینجاست که:
1- من برای خوندن smsهای دیگه باید چیکار کنم؟؟
من نوشتمat+cmgr=2 که در واقع مکان 2 از حافظه sms ها رو نشون میده اما هیچ پاسخی نگرفتم.چند مکان دیگه رو هم نوشتم اما باز جواب نداد.
2-اگه sms جدیدی بیاد چطور میتونم اون رو بخونم؟؟
نکته:مازول روی text mode هستش.
از عزیزانی که میتونن کمک کنن ممنون میشم.Rolleyes
سلام دوست گرامی
به SMS های قبلی که خوندی نیاز داری ؟
اگه نه ، میتونی بعد هربار SMS اومدن INBOX پاک کنی تا SMS جدید در حافظه 1 ذخیره بشه.
و با دستور at+cmgr=1 ، اس ام اس بخونی
من خودم بیشتر از این راه استفاده می کنم. اگر نیاز به smsهای دیگه داشته یاشم از یه راه دیگه میرم
خیلی کم پیش میاد که از smsهای دیگه بخوای استفاده کنی

موفق باشی...
دیروز تونستم به هر زحمتی بود تا 3 مکان از حافظه smsها رو بخونم.اما الان وقتی یه smsجدید برای ماژول میفرستم نمیتونه این sms جدید رو دریافت کنه و به محض اینکه سیم کارت رو میندازم روی گوشی smsدریافت میشه.خلاصه اینکه smsجدید رو با چه دستوری بگیرم؟؟
توی دستورات َat command اینو نوشته که من زدم اما جوابی نگرفتم: at+cnmi=2,1,,0,0,0
یه نکته ای هم( که از متنی که بهم کمک کرده تا اینجا،) هست که میگه تا 15 تا sms میتونه توسط sim 900 خونده بشه.
کد php:
http://extremeelectronics.co.in/avr-tutorials/gsm-module-sim300-interface-with-avr-amega32/