ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه تقویت tip41c
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام من یه خروجی از میکرو دارم با یه مقاومت یک یلو میره به پایه1 tip41cیا همون بیس امیتر به منفی مدارو کلکتور خروجی میره و tip در حقیقت جریان رو سویچ میکنه واسه فلاشر تابلو ال ای دی هست حالا این مشکل ارم که tip41cدیتا شیت میگه تا6 امپر تحمل داره وای در عمل تایک امپر بشدت داغ میکنه تحقیق کردم میگن که باید با یه ترانزیستور دیگه جریان بیس رو تقویت کنیbd139 خوبه؟یا نه؟نقشه اتصالاتش ؟چجوریه؟ممنون میشم پروتئوسشو بزارید؟
سلام

شما کافیه فقط به جای tip41‌ از tip 122 استفاده کنید،‌مشکل حل میشه و داغم نمیکنه.
(۱۴-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۰:۱۸)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام

شما کافیه فقط به جای tip41‌ از tip 122 استفاده کنید،‌مشکل حل میشه و داغم نمیکنه.
tip 122 هم که شبیه همون41سی هست فقط امپرش 5 هست؟شما مطمئنید
(۱۴-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۵:۴۶)رسول21 نوشته است: [ -> ]tip 122 هم که شبیه همون41سی هست فقط امپرش 5 هست؟شما مطمئنید

چیزی هست که تجربی بهش رسیدم،‌وقتی 41 استفاده کردم بعلت زیاد بودن تعداد ال ای دی داغ میشدن ،‌اما با جایگزین کردن 122 مشکلم حل شد.
نقل قول: با سلام من یه خروجی از میکرو دارم با یه مقاومت یک یلو میره به پایه1 tip41cیا همون بیس امیتر به منفی مدارو کلکتور خروجی میره و tip در حقیقت جریان رو سویچ میکنه واسه فلاشر تابلو ال ای دی هست حالا این مشکل ارم که tip41cدیتا شیت میگه تا6 امپر تحمل داره وای در عمل تایک امپر بشدت داغ میکنه تحقیق کردم میگن که باید با یه ترانزیستور دیگه جریان بیس رو تقویت کنیbd139 خوبه؟یا نه؟نقشه اتصالاتش ؟چجوریه؟ممنون میشم پروتئوسشو بزارید؟

منظور زوج دارلینگتون بودهه ، این زوج ها در قالب یک ترانزیستور هم یافت می شه !
با ترکیب این ترانزیستور با یک ترانزیستور معمولی می تونید به هدفتون برسید ، نحوه ی بستن مدار هم توی نت یه سرچی بزنید.

دلیل داغ کردن ترانزیستور اینه که ترانزیستورتون به اشباع نمی رهه ...

موفق باشید.