سلام به دوستای خوبم من یه مشکلی با لب تابم پیدا کردم
میدونم که شاید خیلی از شماها هم مثل من سیم شارژر هاتونو می پیچونید دورش منم متاسفانه با شارژر لب تابم اینکارو کردم و بنا به دلایلی که اینجا طولانی میشه توضیح بدم این شارژر من خوب برق نمیرسونه و عادت بد منم اینه که تا لب تابم به مرز خاموش شدن نرسه شارژ نمیزارم ولی حالا همه این سهل انگاریا کار دستم داده با اینکه لب تابم شارژ میزارم و شارژش نشون میده که پره یهو موقع کار خاموش میشه روشنشم که می کنم چراغ قرمزش روشن میشه انگار اصلا شارژ نبوده ، خالی میکنه
خودم حدس میزنم شاید شارژر خوب شارژ نمیکنه نظر شما چیه ؟
نکنه باتری لب تابم به فنا رفته
من گوشی موبایلم اینطوری شده بود؛ ولی شارژر و باطری درست بودند؛ مثل اینکه یه بردی روی گوشی بود که زود باطری رو خالی میکرد؛
سلام.
ببین احتمالا خیلی زیاده.
شما شارژ کامل کن ، بعد شارژر رو جدا کن وقتی روشنش کردی ، Delet رو بزن و برو تو قسمتی که ولتاژ هارو نشون میده ببین چی به چیه و اینجا اون اعداد رو بزار تا ببینیم میشه چیزی ازش دراورد یا نه که .
بعدشم با مولتی متر ولتاژ شارژرت رو اندازه بگیر و با اون عددی که رو شارژرت نوشته ( Asus معمولاً 19.5 هست ) مقایسه کن و اینجا بگو .
یکار دیگه هم باید با شارژرت انجام بدی که اونو بعد از این مرحله بت میگم.
راستی اقا مسلم باتری رو گذاشتین داخل یخچال؟؟جواب گرفتین ازش؟
(۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۱۰:۱۱)Ambassador نوشته است: [ -> ] (۱۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۸:۰۸)sara90 نوشته است: [ -> ]
خب این یعنی عمر باتری لب تابتون به آخر رسیده، چیزی که منم گرفتار شدم. با اینکه فول شارژ میشه اما با جداکردن آداپتور 5 دقیقه هم نمیشه که خاموش میشه.
خب حالا من چه خاکی بر سرم بریزم شارژرش که 80 تومانی هست باتری چنده از قیمتا خبر داریدشما؟ لب تابم دل هست
چرا خاک!
شما اگه مطمئنید که علاوه بر باتری شارژرتونم خرابه بهتره اولویت خرید رو بدین به شارژر و بعد تونستین باتری هم بخرید.
اگه شارژرتون سالمه که فعلاً هیچی لازم نیست بخرید تا وقتی که اوضاع اقتصادی روبه راه بشه :-)
نه متاسفانه اطلاعی ندارم ولی مدلش رو سرچ کنید حتماً فروشگاهش پیدا میشه.
سیما اون کارایی که من گفتم انجام دادی؟
با سلام اول باطریتو با لپ تاپ دوستان اشنایان شارژ کن بعد اگه درست نبود بده برات تعمیر میکنن
از 60000 هست به بالا بستگی به انصاف داره
شارژر هم نمی خواد بخری تعمیر میشه خودتم میتونی
اگه خواستی روش باز کردنش رو میگم برو حال کن
با سلام مجدد آقا حسین من delete که میزنم نمیاره این ولتاژها که میگی تو همون set up هست ؟ بعدم با مولتی متر چیکار کنم منظورم اینه پراب ها رو به چی بزنم
بعد من از یه نفر پرسیدم گفت ممکنه ویروسی شده باشه که شارژ باتری رو خالی می کنه و...همچین ویروسی داریم مگه
؟
هرچی هست از ویروس نیست