ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Raspberry Pi: Remote Connecting
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خوب برای اینکه به رسبری وصل بشیم در ابتدا باید IP اونو داشته باشیم
برای این کار چند راه وجود داره
1- اگه موس و کیبرد و منیتور دارید که بسته به سیستم عامل خودتون IP رو تنظیم کنید
2- رسبری رو به مودم وصل کنید و مودم IP به رسبری اختصاص میده و شما می تونید از توی مودم IP اختصاص داده شده رو ببینید
3- توی GPIO به USART وصل بشید اون خودش به ترمینال وصلهBiggrin ولی ریزش رو انشاالله میگمBiggrin.
4- این روش آخر مستقیما فایل سیستم عامل رو ادیت می کنیم و آیپی اختصاص میدیم برای حالتی که رسبری رو مستقیما به رایانه وصل می کنیم که من این روش رو ریزش رو توضیح میدم فقط من از سیستم Arch استفاده می کنم.
خوب SD خودتون رو که قبلا سیستم عامل رو روش نصب کردید رو توی سیستم بزارید و برید به پارتیشنی که بزرکگ تر بود و فایل های سیستم روش هست.
یه فولدری هست به نام etc و داخل اون دنبال فولدر netctl بگردید
(نکته هر سیستم عاملی فرق داره من برای Arch میگم شما برای سیستم خودتون سرچ کنید)
داخل اون یه فایلی هست به نام "ethernet-dhcp" که همین جوری که نوشته ethernet رو با DHCP سرور تنظیم می کنه (روشی که گفتم به مودم وصل کنید)
حالا این فایل رو پاک کنید و این فایل رو ایجاد کنید "ethernet-static"
و داخلش این هارو بنویسید
کد:
Description='A basic static ethernet connection'
Interface=eth0
Connection=ethernet
IP=static
Address=('192.168.200.84/24')
Gateway='192.168.200.50'
DNS=('192.168.200.50')
در این جا می تونید آدرس آیپی مورد نظر خودتون رو وارد کنید برای مثال در این مورد من "192.168.200.84" رو انتخاب کردم این "/24" که بعد از آدرس هست مشخص کننده Subnetwork هست که الان روی "255.255.255.0" هست که تغییرش ندید چون بیشتر دستگاه ها روی همین هستن ولی برای اطلاعات بیشتر به این دوجا مراجعه کنید
اون "192.168.200.50" هم گیت وی هست که جای اون آدرس ایپی رایانه خودتون رو که تنظیم کردید رو وارد کنید و فایل رو با نام ethernet-static ذخیره کنید
برای تنظیمات دیگه می تونید پوشه "examples" روی توی همون جا مشاهده کنید
فقط توجه کنید که این ها باید لود بشن که به طور پیش فرض تنظیمات کابل شبکه خونده میشه اگه تنظیمات وایرلس رو فعال کنید یا تنظیم های دیگه فعال نمی شن برای این کار باید در سیستم عامل اینو مشخص کنید که اگه عمری بود در آینده توضیح میدم.
در نهایت SD رو وارد رسبری کنید و روشنش کنید و اونو به رایانه خودتون وصلش کنید.
برای وصل شدن بهش توی ترمینال لینوکس این دستور رو وارد کنید
کد:
# ssh root@192.168.200.84
و بعد از شما می پرسه که RSA-Key مطابقت نمی کنه که اگه دفعه اولی هست که به رسبری وصل میشید بزارید به رایانه خودتون اضافش کنه بعد پسور خودتون رو وارد کنید و بعد به ترمینال رسبری وصل شدیدBiggrin
-
اما اگه ویندوزی هستید کمی دیگه کار داریمBiggrin
نرم افزار PuTTY رو از وبسایتش دانلود کنید
حالا نرم افزار رو بازش کنید
[attachment=9966]
توی این صفحه باز شده هون جایی که نوشته Host Name آدرس IP خودتون رو وارد کنید پورت رو روی پیشفرض بزارید باشه و Open رو بزنید و بقیه مراحل مثل لینوکس هست که گفتمBiggrin
درآینده تنظیمات SSh و کمی بیشتر درمورد PuTTY همچنین گرافیکی وصل شدن (مثل Windows Remote ) رو هم می دم.
[attachment=9967]
بهتر نیست این arch را اول توضیح بدین ؟؟
(۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۵۰:۱۸)saeedshams نوشته است: [ -> ]بهتر نیست این arch را اول توضیح بدین ؟؟
چیش رو اول توضیح بدم؟؟
اول نصبش کردیم حالا هم به ترمینالش وصل میشیم چیز خاصی نیست که نگفته باشیم!
اگه کلا لینوکس و این چیز ها یاد بگیرید که موضوعاتی تو سایت برای این هدف هستن من فقط چیز هایی که به رسبری مربوط میشه رو میگم فرصت اجازه نمی ده همه چیز رو بگم Sad
با چه سيستم عامل هاي ميشه لودش كرد ؟
(۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۵۷:۴۹)saeedshams نوشته است: [ -> ]با چه سيستم عامل هاي ميشه لودش كرد ؟
لینک مربوط به سیستم عامل