ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشخصاتی که از یک آی پی میشه فهمید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام رفقا

این تو قسمت امار وبلاگم هست
از این آی پی ها چه مشخصاتی رو میشه فهمید؟؟؟؟

آیا میشه فهمید که بازدید کننده واقعا از خارج هست یا نه با فیطرشکن و پراکسی کانک شده و استفاده کرده؟
چرا:
1-توی شبکه های اجتماعی هم آدرس وبلاگم رو دادممیخام بدونم بادید کننده خارجی هم داره یا نه؟
+اگه باز دید کننده خارجی دارم برم وبلاگم رو ترجمه کنم و خارجکی بنویسم؟

سایت برای مشخصات ای پی هم اگه دارید اعلام کنید...
یه سوال دیگه:
اینکه میگه لینک دهنده یعنی چی؟
سپاس رفقا
[attachment=9963]
نقل قول: 1-توی شبکه های اجتماعی هم آدرس وبلاگم رو دادممیخام بدونم بادید کننده خارجی هم داره یا نه؟

اونجا که نوشته لینک دهنده یعنی اینکه لینک وبسایتت رو توی یه سایتی گذاشتی؛ و کاربر روی اون کلیلک کرده و وارد سایتت شده؛
مثلا اونایی که نوشته شده iraled.com یعنی یقینا کاربرای ایننحا روی امضات کلیلک کردند!!

اگه از ف ب بیان مینوسه از طریق ف ب وارد شدن.

-----------
اینکه از خارج هست یا نه؛ از اون پرچم کشوری که گذاشته میشه فهمید ولی اینکه از قند شکن استفاده کرده یا واقعا طرف خارجکی هست رو به سختی میشه فهمید؛ باید اون ایپی رو سرچ کنید ببینی مثلا واسه چه شرکتیه و بعد اون شرکته رو ببینی قند شکن اینا میده و . . . .
آخه توی شبک ها اجتماعی لینک مستقیم نزاشتم مث امضای اینجا

نگفتی کجا آی پی رو چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره منم میخام بدونم صحت پرچم چقدر بوده؟

به سیستم وبگذر میشه اعتماد کرد؟

آخه چندتا کاربر رو زده که از سیستم های رایج مث ویندوز استفاده نکردن،احتمال میدم واسه رفقای خارجیک باشه!
(۱۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۴:۵۲:۲۷)sarv نوشته است: [ -> ]نگفتی کجا آی پی رو چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجا
خب یه نمونه پیدا کردم
حالا کجا در مورد شرکتش سرچ کنم؟
Biggrin نمیدونم؛ شاید بقبه دوستان بلد باشن چطور میشه فهمید به آیپی قند شکنه ی واسه کاربر خاص! من نمیدونم Biggrin
(۱۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۱۸:۳۵)babyy نوشته است: [ -> ]
(۱۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۴:۵۲:۲۷)sarv نوشته است: [ -> ]نگفتی کجا آی پی رو چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجا
با اجازه از آقا محمود
چرا این استا هیچ وقت آدرسه درست نشون نمی دن؟
الان آدرسه منه می زنه زاهدان