سلام.انقدر ناراحتم که...
خودم با دست خودم یکی از درایوهای هاردم رو فرمت کردم.میشه کاریش کرد؟
اشتباهی فرمت کردم و روش ویندوز نصب کردم.اصلا حواسم نبود دارم چکار می کنم
(۱۹-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۳۳:۱۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]سلام.انقدر ناراحتم که...
خودم با دست خودم یکی از درایوهای هاردم رو فرمت کردم.میشه کاریش کرد؟
اشتباهی فرمت کردم و روش ویندوز نصب کردم.اصلا حواسم نبود دارم چکار می کنم
احتمال برگشتش خیلی کمه. یه برنامه هست به اسم Active partition Recovery خیلی قویه من خودم باهاش کار کردم . شاید با اون بشه یه چیزایی رو برگدوند.
تو سایتهای مختلف نسخه های مختلف رو گذاشته ، اونی که حجمش تقریبا 170 مگ هست رو دانلود کن .
در واقع باید بگم که کیس دو تا هارد داره که من اشتباهی یکی از هاردها رو فرمت کردم و بعدش ویندوز روش نصب کردم.خیلی حالم گرفتست.همه اطلاعاتم پرید... رفت اون دنیا...
الان دارم با پاور دیتا ریکاوری سرچ می کنم ، اگه نشد میرم سراغ همون که شما گفتید.خیلی ممنون
متاسفانه فایده ای نداشت.کسی چیز دیگه ای به ذهنش نمی رسه؟
البته فکر نمی کنم بشه.چون من هارد رو کامل فرمت کردم.بعد هم ویندوز روش نصب کردم
البته موندم چرا این اتفاق افتاده.من درایو c رو فرمت کردم.درایو c روی اون یکی از هاردم بود.و اطلاعاتم روی اینی که الان پاک شده.
تعجب می کنم چرا اینجوری شده.از طرفی چه جوری سیستم داره با این یکی هارد میاد بالا؟!
سلام.
هاردت اگه ssd نباشه ، میشه با هزینه کردن برش گردونی.
چون اونایی که دیسک دارن هر کاری کنی از روش پاک نمیشه.
سلام.
منظور از ssd چی هست؟
چقدر هزینه؟
خیلی ممنون
یعنی مکانیکی نیست؟
(۱۹-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۹:۵۹)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]در واقع باید بگم که کیس دو تا هارد داره که من اشتباهی یکی از هاردها رو فرمت کردم و بعدش ویندوز روش نصب کردم.خیلی حالم گرفتست.همه اطلاعاتم پرید... رفت اون دنیا...
هارد رو اگه فرمت کنی؛ روش هیچی ذخیره نکنی میشه بر گردوند
ولی شما فرمت کردی و روش ویندوز نصب کرد؛ چه با هزینه چه بی هزینه نمیتونی هیچکاری کنی
درسته که ویندوز نصب کردن و دیگه اطلاعات بر نمی گردن اما خب فکر کنم چون ویندوز کل هارد رو نمیگیره میشه یکسری اطلاعات رو برگردوند.
(۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۵۸:۱۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]درسته که ویندوز نصب کردن و دیگه اطلاعات بر نمی گردن اما خب فکر کنم چون ویندوز کل هارد رو نمیگیره میشه یکسری اطلاعات رو برگردوند.
میگم نمیشه! بگو خب
شاید یه چند تا دونه فایلهای کوچیکشو بتونه در بیاره؛ ولی نمیشه؛ بگو خب
(۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶:۳۷)babyy نوشته است: [ -> ]میگم نمیشه! بگو خب
شاید یه چند تا دونه فایلهای کوچیکشو بتونه در بیاره؛ ولی نمیشه؛ بگو خب
خب :-)
اما میگم که مثلاً 1000 تا فایل در میاره آخرش 5 تاشون باز میشن :-)