سلام.
امروز زیاد تایپ کردم ، دستام زیاد نمی تونه صحبت کنه :)
PC خونگی چند وقتی پاش نبودم ، بعد از یه مدت که رفتم سراغش نمی دونم چش شده!
یه کمی که کار می کنی باهاش ، حالا هر کاری فرقی ندارهه ، حتی باز کردن my computer بعضی وقت ها مثلا ! :)
چند ثانیه هنگ می کنه ، حتی ماوس . بعد یا آزاد می شه ، یا صفحه مانیتور خاموش می شه ، بعد روشن و آزاد می شه ، بعضی وقت ها هم صفحه مانیتور خاموش می شه ، مثل اینکه کامپیوتر رو خاموش کردی ، اما سیستم روشنه ، یه مدت که بگذرهه ، سیستم ریست می شه.
مخصوصا توی اینترنت و فایرفاکس ! اصلا نمی شه جم خورد ، سریع قاطی می کنه.
توی ویندوز خیلی کمتر قاطی می کنه ، وقتی هم قاطی نیست ، سرعتش خیلی عالیه.
usage ها رو چک کردم ، هم ram هم CPU هیچ فشاری روشون نیست.
ویندوز XP هست و ram 2GB هم ساپرت می کنه و 2GB رم هم روشه.
هاردش هم یه جورایی سرتاسر پرهه :)
ویندوز عوض کردم ، نشد ، پارتیشن C رو ترکوندم و دوباره ساختم و ویندوز رو روش انداختم ، بازم درست نشد.
این ویندوزهه همیشه 1 تا 1.5 سال روش می مونه و خیلی خوب جواب می داد ، بعدش عوض می کردم ، 7 هم روش نمی کشه که نصب کنم.
RAM هاش رو هم دونه دونه امتحانشون کردم ، از اونا هم نیست.
نمی دونم ویروس هست یا نه ، خیلی بعیده !
با AVAST هم چندباری اسکن کردم کل سیستم رو ، یه سری فایل سیستمی رو بهشون گیر داد ، اگر چه بعد از اون هم مشکل پا برجا بود.
کسی نظری دارهه؟
مشکل از چی می تونه باشه؟! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم!!
پیشاپیش ممنون از جواب هاتون.
واسه من هم یمدت اینطوری شده بود! یهو هنگ میکرد؛ مخصوصا سر باز کردن فایر فاکس یا دیدن درایوام!
اتصالات رو باز کردم و دوباره سر هم کردم؛ خوب شده؛
خودم احتمال میدم یا از هاردم بود؛ ولی فکر نکنم راه دقیقی داشته باشه بشه فهمید از چیه؛
یکبار هیچی به سیستم وصله مثل فلاپی و سی رام و . . جداشون کن؛ سیستم رو راه بنداز؛ شاید جواب بده
منم یه زمانی مشابه این مشکلو داشتم
اما وقتی روی دسکتاپ یا هر جای دیگه ای کلیک میکردم، 2، 3 ثانیه مانیتور خاموش میشد (کلا سیگنال میرفت) بعد دوباره میومد....
تا ریست نمیکردی، درست نمیشد...
بعدا کشف کردم از درایور گرافیک امه... (ati)
---------------------------
آقا مرتضی بهتره یه بار با سشوار حسابی داخل کیس رو تمیز کنی
اينجور هنگ كردن هاي سيستم مي تونه از اشكال در ويندوز، درايورهاي ناقص نصب شده يا حتي ويروس ها باشه
اما اگر مشكل نرم افزاري نباشه مي تونه به خاطر خرابي رم، هارديسك، نوسانات برق يا ضعف پاور يا حتي اتصالي برق مادربرد
و بدنه كيس ، اتصال مودم هاي دايل آپ و القا جريان اضافه به مدار در هنگام زنگ خوردن تلفن ، شل يا ضعيف بودن فن CUP يا
كارت گرافيك و در نتيجه داغ كردن سيستم باشه.
گاهي هم اطلاعات و فايل هاي بزرگ و قديمي كه روي درايوهاي ديگه قرار دارند آنچنان فشاري به سيستم ميارن كه مي تونه
حسابي اون رو كند كنه.
سلام.
عمو مرتضی هاردت رواف دیس کن
اول یه کیس گیر بیار ، قطعه به قطعه کن ، اگه مشکلی نداشت بزن هارد رو اف دیس کن .
هنگ کردن اینجوری فکر نمی کنم ربطی به مشکلات سخت افزاری داشته باشه.سیستم شما هنگ می کنه و بعد درست میشه ، یعنی نیازی به ریست شدن سیستم نیست.
چیزی که محمد جان می گند فکر می کنم واسه وقتی هست که نیاز میشه که سیستم رو ریست کرد.مثلا من کابل برق هاردم شل بود.همین باعث میشد که سیستم هنگ کنه و من اونو ریست کنم.
می تونه نرم افزاری باشه.
خوبه که شما اتصالات رو با اسپری تمیز کنید و کلا کیس رو سرویس کنید
ممنون از همگی بابت پاسخشون.
درایور کارت گرافیک رو پاک کردم ، دیگه اون مشکل رو ندارهه ، صفحه خاموش نمی شه و ریست هم نشدهه.
داشتم اطلاعات هارد رو انتقال میدادم رو یه هارد اکسترنال تا این هارد سیستم رو یه بار دیگه پارتیشن بندی کنم.
چون کلا شک ام سر هارد و کارت گرافیک هست. تمام توضیحات دوستان هم در نظر گرفتم.
با توجه به اینکه سیر خراب شدنش تدریجی بودهه و به مرور زمان که می گذرهه این ویژگی تشدید می شه ، بنظرتون مشکل از کجاست؟
سخت افزار که دست نخوردهه و ویندوز و درایور ها هم همیشه همین ها بودن و خوب هم کار می کردهه. و الان که درایور کارت گرافیک رو پروندم ، ظاهرا مشکل حل شدهه!
بلاخرهه تقصیر رو بندازیم گردن کی ؟
چطور ممکنه این درایور بعد از این همه سال ، الان مشکل ساز بشه؟!
آقا مرتضی، نگفتی، کارت گرافیک رو از گرد و غبار اینا پاک کردی؟
کارت گرافیک ات احیانا از این amd هاس؟ یا nvidia هه؟
فرکانس رم اینا تغییر نکرده؟ شاید حافظه ی بایوس پریده و رو حالت پیش فرض بالا اومده...( اگه فرکانس بیشتر باشه، ناپایداری ایجاد میکنه)
گرافیک ات از این فن دار هاس؟ یا فقط هیت سینکه؟ بیشتر مواقع فن گرافیک بعد یه مدت نمی چرخه، و کارت گرافیک به حدی گرم میشه که انگشتو میسوزونه...
آره چند وقت قبل از مشکل دار شدنش کلش پاک کردم. :)
nvidia هست
نقل قول: فرکانس رم اینا تغییر نکرده؟ شاید حافظه ی بایوس پریده و رو حالت پیش فرض بالا اومده...( اگه فرکانس بیشتر باشه، ناپایداری ایجاد میکنه)
نگرفتم چی شد ، کلا 3تا رم دارم ، دونه دونه قبلا امتحانشون کردم و مشکلی ندارهه.
نه فن ندارهه ، فقط هیت سینک .
درایور کارت گرافیک رو پاک کنیم باز از کارت گرافیک استفاده می شه دیگه؟ فقط ماکسیمم توانش نیست.
باز می گم ، در این حالت اصلا مشکلی ندارهه ، یعنی کارت گرافیکم هم از نظر سخت افزاری مشکلی ندارهه درسته؟!
به محض نصب کردن درایورش مشکلات شروع می شه!
بعیدهه هارد هم مشکل داشته باشه...
نقل قول: آره چند وقت قبل از مشکل دار شدنش کلش پاک کردم. :)
nvidia هست
ee
نه کارت من ati هه...
گفتم شاید شما هم مثل من مشکل درایور اینا داشته باشی... که nvidia هست و نمیشه با هم مقایسه کرد...
نقل قول: نگرفتم چی شد ، کلا 3تا رم دارم ، دونه دونه قبلا امتحانشون کردم و مشکلی ندارهه.
اگه قبلا روی بایوس، تنظیمات خاصی انجام ندادین، یه بار load defaults رو بزنین...
شاید فرجی شد
نقل قول: نه فن ندارهه ، فقط هیت سینک .
درایور کارت گرافیک رو پاک کنیم باز از کارت گرافیک استفاده می شه دیگه؟ فقط ماکسیمم توانش نیست.
باز می گم ، در این حالت اصلا مشکلی ندارهه ، یعنی کارت گرافیکم هم از نظر سخت افزاری مشکلی ندارهه درسته؟!
به محض نصب کردن درایورش مشکلات شروع می شه!
بعیدهه هارد هم مشکل داشته باشه...
چی بگم...
لا اقل موقع دانلود درایور جدید حواستون باشه، ورژن بتا(منظورم نسخه های آزمایشی یه) نباشه..
بیشتر از این سوادم قد نمیده
aaaa
آقا مرتضی الان یادم افتاد
یه بار کل سیم های پاورت رو از مادربورد جدا کن...
بعد کاور power رو باز کن...
حتما خازن های پاور باد کردن... (بزرگ ها یا خازن های دیگه)
یادمه تعمیرکارا میگفتن که خراب شدن خازن های پاور باعث مشکلات عجیبی تو سیستم میشن...
راستی داشت یادم می رفت!
با تشکر از همه ی دوستان که راهنمایی کردن.
در نهایت مشکل از خازن های روی کارت گرافیک بود.
6تا خازن باد کرده داشت که با عوض شدنشون مشکل حل شد.
البته تعمیرکارهه گفت زیر هیت سینک یه آیسی BGA هم بوده که ظاهرا یه پایه اش وصل نبوده!
البته گفته بود زیاد مهم نبوده!
خلاصه مشکلات از خازن هاش بود.