ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با فارسی نویسی در ویندوز 7 و word2007
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من قبلا از ویندوز 7 استفاده میکردم و در مورد فارسی نویسی هیچ مشکلی نداشتم .الان یه ویندوز جدید 7 نصب کردم ولی مشکل فارسی نویسی رو در word دارم .در صورتیکه ؛قبلا از word2007 استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشتم .

مشکل اینکه کلمات رو برعکس مینویسه

مثلا میخام بنویسم " حسین امد" مینویسه " امد حسین " --- یا مثلا میخام بنویسم "بدون محدودیت زمانی " مینویسه : زمانی محدودیت بدون
یعنی کملات به جای اینکه به شمت چپ شیفت کنه به سمت راست شیف میکنه .ممنونم در این زمینه راهنمایی بفرماید
سلام.
شما تو یه note pad بنویس ببین بازم اینطوری میشه یا نه.
اگه شد که مشکل از فونت و ویندوزه اگه نشد مشکل از آفیس که باید کامل پاکش کنی و از اول نصبش کنی .
سلام
داخل wordpad تست کردم درست مینویسه .ولی wordpad یه ایراد داشت و اون اینکه زمانیکه فارسی مینویسی و بعدش میخای یه کلمه فارسی بنویسی .کلمه انگلیسی رو پشت حروف های فارسی مینویسه .

ضمنا اینکه .2 مرتبه word2007 کردم .و الانم از 2010 دارم استفاده میکنم ولی بازم ایرا داره
نقل قول: داخل wordpad تست کردم درست مینویسه .ولی wordpad یه ایراد داشت و اون اینکه زمانیکه فارسی مینویسی و بعدش میخای یه کلمه فارسی بنویسی .کلمه انگلیسی رو پشت حروف های فارسی مینویسه .

این مشکل از پاراگراف بندی هست؛ باید پاراگرافت رو چی به راست کنی

در مورد ورد پاراگرافت رو چپ به راست کن ببین درست میشه؟ (گفتیم تیری در تاریکی بزنیم شاید درست شد Biggrin)
سلام
خوب هستيد
تنظيمات regional سيستم رو همشه رو بزاريد رو فارسي و تيك هاي كشور هاي اسياي شرقي رو بزنيد
اميدوارم كمك كنه