ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد نحوه اتصالات avr به منبع تغذیه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان من یه تازه کارم و می خواستم یه مداره سازه چشمک زن با avr درست کنم برنامشو تو basecome و با استفده از پروگرمی stk که خوردم درست کردم توی میکرو ریختم ظاهرا هیچ مشکلی نداشت حالا من روی برد یک led به avr کردم می خواستم ببنیم منبع تغذیه واسه vcc رو باید با آمپراژی به میکرو وصل کنم؟من خودم از طریق usb به یه مقاومت 150 اهمی به برد آوردم ولی نمی دونم کارم درسته یا نه آمپر ورودی رو هم 30 میلی شده.می خواستم ببنیم کارم درتسه سا نه اگه نه چطور باید میکرو رو به چه ولتاژ و آمپراژی وصل کنم و از کجا می تونم تهیش کنم؟باتشکر
سلام.
استفاده از USB برای تغذیه یه کار واقعا غلطی هستش.
شما اگه میتونی یه منبع تغذیه تک کاناله 0 تا 30 ولت با جریان 2 آمپر ( یا بیشتر ) تهیه کن یا اینکه یه آداپتور 5 ولت 1 آمپر بگیری.
ولی به نظر من اگه منبع تغذیه نمیگیری یه آداپتور 12 ولت 1 آمپر بگیر ( بجای اون 5 ولته ) و ولتاژ رو با رگولاتور رگوله کن ( یعنی اونو کاهش بده ) ، میتونی از آی سی 7805 استفاده کنی و یه چندتا خازن عدسی و الکترولیت هم بگیر .
(۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۴۳:۱۷)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.
استفاده از USB برای تغذیه یه کار واقعا غلطی هستش.
شما اگه میتونی یه منبع تغذیه تک کاناله 0 تا 30 ولت با جریان 2 آمپر ( یا بیشتر ) تهیه کن یا اینکه یه آداپتور 5 ولت 1 آمپر بگیری.
ولی به نظر من اگه منبع تغذیه نمیگیری یه آداپتور 12 ولت 1 آمپر بگیر ( بجای اون 5 ولته ) و ولتاژ رو با رگولاتور رگوله کن ( یعنی اونو کاهش بده ) ، میتونی از آی سی 7805 استفاده کنی و یه چندتا خازن عدسی و الکترولیت هم بگیر .

مرسی البته منم از باطری 9 ولت به همراه رگولاتور استفاده می کردم راه کاره بسیار جالبی هستش ممنون از راهنمایی تون همین کارو انجام می دم