۲۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰:۰۱
۲۳-مرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۰۲:۴۸
سلام
چند مطلب درموردش از سایت های مختلف پیدا کردم، ولی قبل از اینکه بخونین چیزی که به ذهن خودم رسید رو میگم:
درسته که این نرم افزار از فلش مموری به جای رم استفاده می کنه ولی هیچ وقت نمیتونه مثل یه رم واقعی کارکنه چون سرعت رم خیلی خیلی بالاتر از سرعت حافظه های جانبی مثل هارد درایو و فلش مموری هست.
دلیل گران بودن حافظه های CPU ها و همینطور RAM ها هم سرعت بالاشونه که البته سرعت حافظه کش CPU خیلی بالاتر از RAM هست.
البته قیمت بالای CPUحافظه نسبت به RAM حافظه و همینطور حافظه RAM نسبت به Hard و Flash هم اختلاف سرعت حافظه هاشونه.
چند مطلب درموردش از سایت های مختلف پیدا کردم، ولی قبل از اینکه بخونین چیزی که به ذهن خودم رسید رو میگم:
درسته که این نرم افزار از فلش مموری به جای رم استفاده می کنه ولی هیچ وقت نمیتونه مثل یه رم واقعی کارکنه چون سرعت رم خیلی خیلی بالاتر از سرعت حافظه های جانبی مثل هارد درایو و فلش مموری هست.
دلیل گران بودن حافظه های CPU ها و همینطور RAM ها هم سرعت بالاشونه که البته سرعت حافظه کش CPU خیلی بالاتر از RAM هست.
البته قیمت بالای CPUحافظه نسبت به RAM حافظه و همینطور حافظه RAM نسبت به Hard و Flash هم اختلاف سرعت حافظه هاشونه.
نقل قول: نرم افزار کم حجم و مفید eBoostr Pro امکان استفاده از فلش مموری را به جای رم در کامپیوتر برای ویندوز XP شما ایجاد می کند. با استفاده از این نرم افزار قادر خواهید بود تا از Flash Drive به عنوان یک Cache برای افزایش کارآیی ویندوز XP استفاده نموده و سرعت سیستم خود را افزایش دهید. این نرم افزار در مواردی که یک برنامه بارها در یک سیستم استفاده شود، مانند برنامه Office، بیشترین کارآیی خود را نشان خواهد داد. همچنین می تواند برای استفاده کنندگان از لپ تاپ که امکان ارتقا RAM خود را ندارند، بسیار مفید باشد. ضمن آنکه اگر از حافظه های فلش که فضای زیادی دارند استفاده می کنید تا مدت زیادی احتیاج به ارتقاء سیستم و خرید Ram برای رایانه خود نخواهید داشت.
قابلیت های کلیدی نرم افزار eBoostr Pro:
- افزایش سرعت و کارایی سیستم
- استفاده از حافظه فلش به جای رم در رایانه
- افزایش سرعت اجرای ویندوز
- افزایش سرعت اجرای نرم افزارها در سیستم
- صرفه جویی در هزینه
- قابل نصب بر روی نسخه های مختلف ویندوز
- محیط کاربری مناست و استفاده آسان از نرم افزار
- حجم بسیار کم برنامه
- پشتیبانی از زبان های مختلف
- و ...
Get Vista's ReadyBoost benefits on your Windows XP machine.
If there is one thing that can speed up your computer, it's memory. Adding more RAM can speed up your applications several times, decrease loading times and improve overall performance of your PC. More memory means less hard drive activity. But what if adding more RAM is not an option for you? Maybe you just don't have the necessary tools or experience, or just aren't comfortable with the idea of getting inside your PC. Or maybe you've got a notebook computer that's stuffed with RAM sticks or uses exotic and expensive memory. Or quite the opposite, you might already have enough RAM and adding more memory does not result in any visible performance benefits.
Windows Vista enjoys ReadyBoost technology that uses external flash memory to speed up system performance without adding more RAM. But what if you use Windows XP and have no intention of upgrading?
Hold on to your Windows XP system! There is no need to upgrade just for the sake of ReadyBoost! eBoostr speeds up Windows XP by using inexpensive flash memory. Using eBoostr increases system responsiveness and makes big applications such as Adobe Photoshop or Microsoft Office load much faster.
Unlike ReadyBoost, eBoostr is able to use almost any flash memory, including ReadyBoost certified units. Use up to four USB sticks, CompactFlash, SD, MMC or xD cards to give your Windows XP system a boost!
eBoostr works perfectly for desktop computers, but laptop users gain even more. Laptop computers use slower hard drives than their desktop counterparts, and benefit even more from reduced hard drive activity provided by eBoostr. Notebooks not only work faster with eBoostr; they work longer. Less hard drive activity means less power consumption, which results in longer battery life.
You might already have one or more flash sticks or memory cards sitting on your desk or in your digital camera. Plug them in, run eBoostr and enjoy the extra speed boost!
نقل از پی سی دانلود
نقل قول:
در حدود یک ماه پیش نرم افزاری را به شما کاربران محترم معرفی نمودیم که قادر بود با تبدیل فلش مموری به رم باعث افزایش رم رایانه گردد که مورد توجه تعداد کثیری از کاربران قرار گرفت. چندی پیش متوجه شدیم که شرکت سازنده این نرم افزار ورژن جدیدی از این نرم افزار را را به صورت آزمایشی منتشر کرده است و چون هنوز نرم افزار به صورت آزمایشی بود از معرفی آن صرف نظر نمودیم اما در چند روز پیش نسخه کامل این نرم افزار منتشر شد و به گفته ی شرکت سازنده بسیار از نواقصی که در نسخه های قبلی و نیز نسخه آزمایشی آن وجود داشته بر طرف شده است یکی از این نواقص ناسازگاری نرم افزار با برخی از فلش مموری ها بود که در این نسخه جدید این مشکل به طور قابل قبولی بر طرف گردیده است از همین رو بر آن شدیم تا امروز در سایت میهن دانلود جدید ترین نسخه این نرم افزار کاربردی و بسیار خوب را برای شما کاربران محترم قرار دهیم. به توضیحات کامل نرم افزار در زیر توجه کنید:
هرچه قطعات سخت افزاری یک سیستم در حد بالاتری باشد مطمئنآ کارکرد آن سیستم مطلوب تر خواهد بود. یکی از اجزای مهم در کارکرد بهتر و نیز افزایش سرعت رایانه رم است که هر قدر مقدار آن بالاتر باشد سرعت لود شدن ویندوز و اجرای برنامه ها و بازی ها افزایش می یابد. به همین خاطر افراد در هنگام خرید رایانه خود اغلب سعی می کنند بالاترین حافظه را انتخاب کنند. اما امروزه با پیشرفت بسیار سریع ساخت و تولید قطعات رایانه ای به محض اینکه شما آخرین و بالاترین رم موجود در بازار را برای سیستم خود تهیه می کنید، ممکن است در چند روز آینده متوجه شوید که رمی با سرعت بالاتر و قابلیتهای بهتر وارد بازار شده در نتیجه دو راه در سر راه شما وجود دارد اول اینکه با صرف نظر از رم خریداری شده ،رم جدید را خریداری نمایید که در اینصورت از نظر مالی بسیار ضرر خواهید کرد و راه دوم استفاده از نرم افزاری است که رم سیستم را افزایش دهد! eBoostr نرم افزاری است که می تواند با افزایش رم سیستم باعث افزایش چشمگیر در سرعت آن شود. این نرم افزار به هیچ وجه شبیه نرم افزارهای بهینه ساز نمی باشد زیرا آنها فقط با دستکاری در تنظیمات ویندوز به طور تقریبی باعث افزایش سرعت رایانه می شوند. اما این نرم افزار با کمک یک قطعه سخت افزاری و کاملآ حقیقی رم سیستم را افزایش می دهد. در واقع شما با کمک فلش مموری خود میتوانید رم کامپیوتر را افزایش دهید! یعنی این نرم افزار حافظه ی فلش شما را تبدیل به رم خواهد نمود در نتیجه با اتصال فلش مموری به پورت یو اس بی سیستم به اندازه ی حافظه ی داخلی فلش، رم سیستم افزایش می بابد. در نتیجه شما با استفاده از این نرم افزار بدون پرداخت هیچ هزینه ای علاوه بر داشتن یک حافظه قابل حمل می توانید یک رم داشته باشید و در هنگامی که از نرم افزارها و یا بازی های سنگین می خواهید استفاده کنید با اتصال فلش مموری، رم رایانه را افزایش می دهید تا از سرعت مطلوب تری در هنگام استفاده از نرم افزار و یا بازی مورد نظر برخوردار باشید.
توضیحات کامل تر و ویژگیهای نرم افزار در ادامه مطلب موجود است ...
برخی از ویژگی های این نرم افزار:
- تبدیل فلش مموری به رم.
- افزایش رم بدون پرداخت هزینه اضافی.
- امکان استفاده در هنگام اجرای بازیها و نرم افزارهای سنگین.
- امکان استفاده در لب تاب ها که امکان افزایش رم در آنها وجود ندارد.
- قابليت بروز رساني نرم افزار از اينترنت.
- داشتن محيط زيبا و کاربرپسند.
- سازگار با ويندوز هاي مختلف.
- داشتن حجم مناسب.
- کاربرد آسان.
- و ...
نقل از میهن دانلود
۲۳-مرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۴۸:۲۴
بله؛ بسیار ممنون جناب loyal
آره این توصیحات رو تو سایت های دیگه دیده بودم ، بیش تر نظر افراد واسم مهم بود.من اینو تست می کنم و می بینم چجوری هست و سیستم چه تغییراتی کرده.
بقیه هم اگه نظری دارند بدند بی زحمت.
آره این توصیحات رو تو سایت های دیگه دیده بودم ، بیش تر نظر افراد واسم مهم بود.من اینو تست می کنم و می بینم چجوری هست و سیستم چه تغییراتی کرده.
بقیه هم اگه نظری دارند بدند بی زحمت.
۲۳-مرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۵۷:۴۱
این شکلشو دیدم یادم اومد منم هم قبلا استفاده کرده بودم
من فرق آنچنانی احساس نکرده بودم!
من فرق آنچنانی احساس نکرده بودم!
۲۳-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۲۰:۲۱
من تست کردم ، واقعا اگه رم سیستم برای برنامه ها ضعیف باشه ، تاثیرش رو میشه دید.یعنی من که حس کردم ، البته یه جای اون نوشته :
random read speed
و جلوی اون نوشته:59 کیلو بایت و گفته که سرعت پایینه.حالا نمی دونم ، این سرعت بستگی به اون فلش داره ، اصلا نمی دونم این چیه!
به هر حال سیستم من که تغییر کرد
random read speed
و جلوی اون نوشته:59 کیلو بایت و گفته که سرعت پایینه.حالا نمی دونم ، این سرعت بستگی به اون فلش داره ، اصلا نمی دونم این چیه!
به هر حال سیستم من که تغییر کرد
۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۲۸:۱۸
یه روز یه بنده خدایی یه کاری رو یادم داد که خیلی در سرعت کامپیوتر مؤثر بود.
اون هم این بود که ظرفیت فایل PageFile.sys که داخل هر درایو قرار داره رو بالا ببری.
هرچی که بالاتر باشه برنامه ها خیلی راحت تر باز میشه. البته یکی از استادای دانشگاهمون گفت که با این کار هم نمیشه گفت رم رو بالا بردیم و فقط کمی کمک می کنه به سیستم.
ولی من تأثیرشو به چشمم دیدم. مخصوصاً توی سیستم های کم سرعت خیلی تأثیرش زیاده.
آموزش:
1- ابتدا بر روی My Computer کلیک راست نموده و Properties را انتخاب کنید
2- از پنجره باز شده و در پنل سمت چپ، Advanced System Settings را انتخاب کنید.
3- از سربرگ Advanced و در قسمت Performance دکمه Setttings را انتخاب کنید.
4- در سربرگ Advanced بر روی دکمه Change کلیک کنید. میزان فضای کل استفاده شده برای فایل Pagefile سیستم رو در
بالای این دکمه میشه مشاهده کرد.
5- با برداشتن تیک گزینه Automatically manage paging file size for all drives می تونین میزان فضای دلخواه خودتون رو برای
هر درایو اختصاص بدین. با انتخاب هر درایو میزان فضای قابل استفاده برای شما مشخص میشه (در پایین کادر انتخاب درایو)
حالا می تونین میزان دلخواه خودتون رو در کادر Initial Size بنویسین و قاعدتاً هرچقدر این مقدار بیشتر باشه تأثیر بیشتری روی سرعت سیستم داره.
بعد از این کار درایو خود رو چک کنین و میزان حافظه اشغال شده توسط فایل Pagefile.sys رو ببینین
اون هم این بود که ظرفیت فایل PageFile.sys که داخل هر درایو قرار داره رو بالا ببری.
هرچی که بالاتر باشه برنامه ها خیلی راحت تر باز میشه. البته یکی از استادای دانشگاهمون گفت که با این کار هم نمیشه گفت رم رو بالا بردیم و فقط کمی کمک می کنه به سیستم.
ولی من تأثیرشو به چشمم دیدم. مخصوصاً توی سیستم های کم سرعت خیلی تأثیرش زیاده.
آموزش:
1- ابتدا بر روی My Computer کلیک راست نموده و Properties را انتخاب کنید
2- از پنجره باز شده و در پنل سمت چپ، Advanced System Settings را انتخاب کنید.
3- از سربرگ Advanced و در قسمت Performance دکمه Setttings را انتخاب کنید.
4- در سربرگ Advanced بر روی دکمه Change کلیک کنید. میزان فضای کل استفاده شده برای فایل Pagefile سیستم رو در
بالای این دکمه میشه مشاهده کرد.
5- با برداشتن تیک گزینه Automatically manage paging file size for all drives می تونین میزان فضای دلخواه خودتون رو برای
هر درایو اختصاص بدین. با انتخاب هر درایو میزان فضای قابل استفاده برای شما مشخص میشه (در پایین کادر انتخاب درایو)
حالا می تونین میزان دلخواه خودتون رو در کادر Initial Size بنویسین و قاعدتاً هرچقدر این مقدار بیشتر باشه تأثیر بیشتری روی سرعت سیستم داره.
بعد از این کار درایو خود رو چک کنین و میزان حافظه اشغال شده توسط فایل Pagefile.sys رو ببینین
۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۳۶:۴۹
من هم از لینوکس دفاع کنم
لازم به ذکره که اینکار در لینوکس هم انجام میشه و برای اینکار باید یکنوع فرمت برای هارد هم درست کردن بنام swap ؛
(کلا بعید میدونم ماکروسافت خودش فکرش به این چیزا رسیده باشه و احتمال میدم از یجای دیگه چنین ایدهای رو یا خریده یا دزدیده )
لازم به ذکره که اینکار در لینوکس هم انجام میشه و برای اینکار باید یکنوع فرمت برای هارد هم درست کردن بنام swap ؛
(کلا بعید میدونم ماکروسافت خودش فکرش به این چیزا رسیده باشه و احتمال میدم از یجای دیگه چنین ایدهای رو یا خریده یا دزدیده )
۲۹-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۳۴:۱۰
(۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۳۶:۴۹)babyy نوشته است: [ -> ](کلا بعید میدونم ماکروسافت خودش فکرش به این چیزا رسیده باشه و احتمال میدم از یجای دیگه چنین ایدهای رو یا خریده یا دزدیده )
از مایکروسافت دفاع نمی کنم، ولی اینو حدود 8 سال پیش توی ویندوز XP دیده بودم که الآن توی ویندوز 7 هم هست.
توی XP هم مسیرش همینه. Pagefile.sys از قدیم توی ویندوز بوده.
۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۴۱:۳۶
سلام
خوب هستيد
از مایکروسافت دفاع نمی کنم، ولی فايل موقت حافظه توي ويندوز 3.1 و همچنين توي نسخه 3.0b هم بود ( يادش بخير بايد از توي داس لودش ميكيرديم ) تا به حال اما با اسم هاي مختلف . از زماني كه ويندوز مولتي تسك رو راه انداخت توي سيستم عاملش بوده.
اميدوارم كمك كنه
خوب هستيد
از مایکروسافت دفاع نمی کنم، ولی فايل موقت حافظه توي ويندوز 3.1 و همچنين توي نسخه 3.0b هم بود ( يادش بخير بايد از توي داس لودش ميكيرديم ) تا به حال اما با اسم هاي مختلف . از زماني كه ويندوز مولتي تسك رو راه انداخت توي سيستم عاملش بوده.
اميدوارم كمك كنه
۰۲-شهریور-۱۳۹۲, ۰۲:۲۱:۲۸
(۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۲۸:۱۸)Loyal نوشته است: [ -> ]یه روز یه بنده خدایی یه کاری رو یادم داد که خیلی در سرعت کامپیوتر مؤثر بود.
این حرف شما زمانی صادقه که رم سیستمتون پایین باشه نسبت به کارتون(مثلا در حد 512 تا 1 گیگ) اونوقت این روش یه مقدار میتونه سرعت رو نذاره کم بشه . ولی وقتی رو سیستمتون 4 گیگ یا 8 گیگ رم دارین دیگه لازم نیست page file رو فعال کنین تازه تو بعضی موارد ممکنه سرعت سیستم رو هم پایین تر بیاره چون سرعت رم چند هزار برابر سرعت هارده و با این کار شما فقط باعث کند تر شدن اجرای بعضی از نرم افزارها میشی .