ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ايجاد بخش زبان شناسي در سايت :
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه ایران ویجی های عزیز Biggrin
بخش زبان شناسی
یعنی بخشی در سایت وجود داشته باشه که در مورد قدرت , قابلیت ها و امکانات زبان های برنامه نویسی مختلف اطلاعات جامعی رو در اختیار کاربران قرار بده
حالا به چه دردی می خوره
اگر کسی بخواد تازه به وادی برنامه نویسی وارد بشه و یا اینکه زبان دیگری برای برنامه نویسی انتخاب کنه می تونه از این بخش استفاده کنه .
یا اگر شخصی بخواد برای یک موضوع غیر معمول برنامه ای بنویسه (مثلا PDA و Mobile) با مراجعه به این بخش میتونه بفهمه که باید سراغ کدام زبانها بره و ثانیا هر کدوم از اون زبان ها برای اون موضوع چه امکاناتی رو داره .
البته این بخش باید به صورت پویا و کاملا طبقه بندی شده باشه که می تونه سایت ایران ویج رو به عنوان یک سایت منبع مورد استفاده دیگران هم قرار بده . :wink:

البته من واقعا به سایت ایران ویج علاقه دارم و احساس دین به اون می کنم و دلم می خواد هر روز کاملتر بشه و پیشرفت کنه و علت مطرح کردن همچین پیشنهاد هایی هم فقط همینه حالا این به نظر بچه ها و مدیران سایت بستگی داره که قبول کنند یا نه . من وظیفه خودم می دونستم و گفتم .
ببين ايني كه ميگي رو بايد به صورت يه مقالاه در آورد. چون زبان رو بايه مطالعه كردن مقاله ميشه شناخت. فرد يه بار بخونه مي فهمه كدوم بهتره و ديگه نيازي به ايجاد بخش نيست.
منظور من يك بخش كلي براي همه زبان ها همراه با جزپيات كلي مربوط به هر زبان
كه نتيجش اينطور باشه كه من اون مطلب خاصي رو كه مي خوام براش برنامه بنويسم بيام و تو اين بخش بتونم بفهمم كه از چه زباني مي تونم استفاده كنم و امكاناتي كه براي اون موضوع در اختيار من ميزاره چيه :roll:
فكر نميكنم خوب باشه
معمولا انتخاب زبان سليقه هست
خيلي ها از دلفي تعريف ميكردن ولي من از محيط وي بي بيشتر خوشم ااومد اونو برداشتم
--
درواقع برا اينكار يه جور مقاله كافيه
سلام
از ابنكه توجه كرديد ممنونم
من زياد اهل اصرار كردن نيستم ولي من بيشتر منظورم يه جور راهنماست . :idea:
هدف پيدا كردن راهي براي نوشتن موضوع (مثلا برنامه نويسي براي PDA و Mobile) هست كه با مراجعه به این بخش میتونه بفهمه که باید سراغ کدام زبانها بره و ثانیا هر کدوم از اون زبان ها برای اون موضوع چه امکاناتی رو داره و حتي المقدور يه مثال يا راهنماپي براي انجام اون كار هم در اختيار بزاره .
نه پيدا كردن زبان براي برنامه نويسي البته اين هم در كنارش مي تونه باشه.
توجه كنيد كه من به يه بخش بزرگ و كامل و پويا فكر ميكردم كه زحمت زيادي هم داره و همه اساتيد بايد كمك كنند فكر مي كنم با اين كار ايران ويج مي تونه به عنوان يه سايت مرجع براي برنامه نويسان ايراني مورد استفاده قرار بگيره.
حالا بازم اگر مي بينيد خوب نيست من ديگه اصرار نكنم . :wink:
:(
يكي بياد بگه بده (ترجيحا اشكان خان باشه) كه ما ديگه اينو ادامه نديم
چيزي بد نيست ميخوايي ميتوني ادامه بدي :wink:
در ضمن براي موبايل هم اينجا برنامه زياد داريم البته به جاوا .
سلام

دوستان اين بخش خوبه

من هم هستم واسه مطلب و .................
سلام Biggrin
خب فضايي در اختيار اين كار قرار ميگيره :?:
اگه بچه ها بخواند شروع كنند كجا بايد مطالب رو بزارند :?: