با سلام خدمت همه دوستان
من به سایت نویسی خیلی علاقه دارم ولی هیچ اطلاعاتی در مورد سایت نویسی ندارم ،زبان c هم پاس کردم و تا حدودی با c آشنایی دارم
حال می خواستم بدونم بهتری زبان سایت نویسی برای یک مبتدی چیه ؟
با تشکر از همه دوستان
در حالت کلی دو گزینه پیش رو داری: php یا asp
ساختار php به c بیشتر شباهت داره؛ توی تمام سیتمعاملها (ویندوز؛ لینوکس؛مک و . .) هم اجرا میشه؛پروژه اپن سورسه؛ تحت تمام وب سرور ها اجرا میشه (آپاچی ؛ iis ؛ ngix و . . . )؛ وابستگی نداره
توی asp.net مجازی با یکی از دستور زبانهای c# یا vb یا ... برنامه بسازی؛ فقط توی ویندوز پشتیبانی میشه؛ پروژه اپن سورس نیست؛ فقط تحت IIS اجرا میشه؛ به .net framework وابستست
هدف asp اینه که کارهای سطوح بالاتر از دید کاربران پنهان بشه؛ من جات بودم اول php رو یاد میگرفتم و بعد asp رو هم یه نگاه بهش میانداختم؛
برای طراحی سایت به هر زبانی(asp || Php) باید html وcss را اول یاد بگیرید بعد برید و یکی از دو زبانasp php را انتخاب کنید
جاوا اسکریپت از قلم نیافتد؟
خب البته مهم همونا هستند ولی خب اینم هست.
راستی این vb script دیگه منسوخ شده؟
(۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹:۳۲)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]راستی این vb script دیگه منسوخ شده؟
از اولش منسوخ شده بود
ماکروسافت این زبان رو داد بیرون که بگه منم اره
البته vb script توی ویندوز واسه کارهای مدیریتی استفاده میشه ولی تحت وب از اولش معلوم بود هیچ جایی نداره
منظورت از کارهای مدیریتی چی هست؟
یعنی الان بروزرها کاری به vbscript ندارند؟
فکر کنم واسه ویروس نویسی چیز خوبی باشه
(۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۱۳:۲۱)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]منظورت از کارهای مدیریتی چی هست؟
یعنی الان بروزرها کاری به vbscript ندارند؟
فکر کنم واسه ویروس نویسی چیزی خوبی باشه
نه واسه ویروس نویسی هم خوب نیست!چون با نوت پدی بازش میکنی و میبینی جریانش چیه و هیچ ادم عاقلی اجرا نمیکنه ویروس با vbs را!