ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ریست کانتر پرینتر اپسون - Reset Epson S22 waste ink pad counter error
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر دوستان خوبم.

من یه پرینتر اپسون s22 دارم که امروز گیر کرد و هرکاری کردم چاپ نگرفت.
متوجه شدم که تعداد پرینتی که باهاش گرفتم زیاد شده و اصطلاحاً باید کانترش صفر بشه.

خیلی دنبال نرم افزار گشتم که بتونم درستش کنم و الحمدلله پیدا کردم و مشکلم حل شد.

گفتم نرم افزارشو بذارم تا بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن.

از نحوه کار با نرم افزار هم فیلم گرفتم که امیدوارم مؤثر باشه. فیلم رو همراه با نرم افزار ضمیمه کردم.

این هم متن انگلیسی روش کارش
نقل قول:
Follow the steps below:

Open AdjProg.exe
Click Accept
Click Select button, and click your printer model
Click “OK”
Click the Particular Adjustment Mode
Select Waste ink pad counter
Click OK
Click Initialization (this will reset counter)
Turn off the printer
Then turn on again.

دانلود با حجم 1.56 مگابایت
دانلود از سایت مگا با حجم 1.56 مگابایت
سلام
اتفاقا منم یه نیمچه چنین مشکلی دارم
فکر کنم این کانتری که میگی کانتر فازلابش باید باشه به نظرم اون رو هم باید خالی کنی
این جوهر های اضافه می ره توی یه مخزن و نگهداری می شه که بعد از پر شدن باید خالیش کرد اونجا رو هم یه نگاه بنداز
(۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۵۴:۱۰)ha_60 نوشته است: [ -> ]سلام
اتفاقا منم یه نیمچه چنین مشکلی دارم
فکر کنم این کانتری که میگی کانتر فازلابش باید باشه به نظرم اون رو هم باید خالی کنی
این جوهر های اضافه می ره توی یه مخزن و نگهداری می شه که بعد از پر شدن باید خالیش کرد اونجا رو هم یه نگاه بنداز

سلام
شرمنده، حدود 2 دقیقه طول کشید معنی جملتو متوجه بشم. منظورت از فازلاب ، فاضلاب بود دیگه؟

نمیدونم کجاست. ولی هرچی نگاه کردم داخلش تمیز تمیزه. از وقتی هم که کانترشو صفر کردم خیلی بهتر از قبل کار می کنه.
(۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۵۶:۳۹)Loyal نوشته است: [ -> ]شرمنده، حدود 2 دقیقه طول کشید معنی جملتو متوجه بشم. منظورت از فازلاب ، فاضلاب بود دیگه؟

آقا هادی عادت دارن کلمات انگلیسی رو به فارسی مینویسن Biggrin (بارم ۲ دقیقه خوبه؛ من بعضی وقتا یعد ۱ ساعت هم متوجه منظورشون نمیشم BiggrinBiggrin)
اونم احتمالا منطورشون یه چیزی توی این مایه‌ها بود: fuzlab ؛ fazlab و ... Biggrin
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
با استفاده از نرم افزار پیشنهادی شما برای ریست Epson S22 من موفق شدم پرینترم رو که هر بار برای ریستش وقت و هزینه زیادی متحمل می شدم ریست کنم و از این بابت واقعاً از شما متشکرم
جزاك الله خيراRolleyes
thanks alot