ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد پرینتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
پرینتر hp 2050 من توی اسباب کشی خونه یه مرگیش شده جا کارتریجش تا ته سمت راست نمیره و پرینت نمیگیره.
کاریش نمی شه کرد
با تشکر
من یه پرینتر لیزری 4 کاره hp دارم موقعی که پرینت میزنم حدود 2-3 سانتی متر از سمت چپ رو کم رنگ چاپ میکنه ولی باقی جاهای برگه رو پرنگ و معمولی میزنه
وقتی اینجوری میشد کارتریج رو بیرون میارم و دوباره میزدم جا درست میشد ولی الان یکی دو روزه که دیگه وقتی کارتریج رو بیرون میارم و دوباره میزنم جا ، درست نمیشه یعنی مثل قبلا حدود 2-3 سانت از سمت چپ کم رنگ چاپ میکنه ، مشکل چیه آیا خودم میتونم دورستش کنم ؟؟؟
اگر ممکنه جواب رو بهم میل کنیم ممنون میشم
مثل پرینتر من شده
تعمیر کار بهم گفت جوهرش کم شده و رو کاتریجش خط افتاده
از من خیلی زیاده و دیگه نمیشه کاریش کرد
تا بیشتر نشده برو به تعمیر کار نشون بده شاید جوهرش عوض شه درست شه
تا می تونی کمتر پرینت بگیر وگر نه باید یه کاتریج بخری
(۱۰-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۸:۱۴:۰۹)amajidf نوشته است: [ -> ]من یه پرینتر لیزری 4 کاره hp دارم موقعی که پرینت میزنم حدود 2-3 سانتی متر از سمت چپ رو کم رنگ چاپ میکنه ولی باقی جاهای برگه رو پرنگ و معمولی میزنه
وقتی اینجوری میشد کارتریج رو بیرون میارم و دوباره میزدم جا درست میشد ولی الان یکی دو روزه که دیگه وقتی کارتریج رو بیرون میارم و دوباره میزنم جا ، درست نمیشه یعنی مثل قبلا حدود 2-3 سانت از سمت چپ کم رنگ چاپ میکنه ، مشکل چیه آیا خودم میتونم دورستش کنم ؟؟؟
اگر ممکنه جواب رو بهم میل کنیم ممنون میشم
سلام
قبلا پودرش کم شده بود و وقتی میاوردیش بیرون و میبردیش تو باعث میشد یکم پودر پخش شه و به همین علت بازم پرینت میگرفت ولی الان زیادی کم شده و دیگه پودر زیادی نیست تا به همه جا پخش شه .ببر بده شارژش کنن یا خودت پودر بخر و شارژش کن مراحلشم تو نت زیاده .
ولی بگم که اکثرا شارژ کارتریج hp یکم سخته و اکثرا بعد 3-4 بار شارژ کردن باید بندازیش دور یکی جدیدشو بخریAngry
-------
خودم یه زمان تو کار پرینترم بودم کلا همه فن حریفم من Rolleyes
نقل قول: پرینتر hp 2050 من توی اسباب کشی خونه یه مرگیش شده جا کارتریجش تا ته سمت راست نمیره و پرینت نمیگیره.
شاید استپر موتورش یا سوئیچش خراب شده باشه :-؟