ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آشکار سازی کد سیگنال دیجیتال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان .
من می خوام با مگا هشت یه گیرنده بسازم . که کد سیگنال دیجیتال رو اشکارسازی کنه.
مثلا کد دیجیتالی که کنترل تلویزیون تولید می کنه و اونرو بر روی امواج نور مادون قرمز مدوله می کنه رو می خوام با ساختن یک دمولاتور که موج پیام رو به مگا هشت میده آشکارسازی کنم و اونرو به صورت یک عدد باینری در بیارم.
اصلا فرکانس موج پیام کنترل تلویزیون چقدره؟
آیا باید با استفاده از تایمر کانتر میکرو (مثلا تایمر کانتر صفر) و با انتخاب لبه بالارونده بر روی T0 تعداد پالس ها رو شمرد؟
یه سوال دیگه : اصلا امواج پیام کنترل تلویزیون چطور توسط کنترل تلویزیون تولید می شوند؟ مثلا اگر قرار باشد عدد باینری 1111 ارسال شود حتما باید 4 تا لبه بالارونده در موج پیام باشد؟ یا اینکه ولتاژ باید برای 4 نیم دوره ، 1 شود؟؟
اگر بخواهد عدد باینری 1000 را بفرستد حتما باید یک لبه بالارونده در موج باشد و سه لبه پایین رونده ؟ یا اینکه باید ولتاژ برای یک نیم دوره 1 شود و برای 3 نیم دوره صفر منطقی شود؟؟؟؟
حال این امواج چطور آشکار سازی می شوند؟؟؟
روش مدولاسیون در کنترل و دزد گیر و اینا چگونه است ؟ AM یا FM ؟
لطفا اگر قطعه کدی دارید به زبان سی (کد ویژن) بگذارید چون من اصلا سراغ زبان بیسیک نمی روم و اصلا بسکام بلد نیستم.
در ضمن تولید کننده موج پیام و مدولاتور آن که معلوم است : کنترل ، و من خودم دمولاتور را می سازم و فقط آشکار سازی کد پیام مد نظر من است.
ممنون.
ممنون دوست عزیز.
می خوام بدونم امواج دزدگیر ماشین هم اینگونه هستند؟
چطور میشه اونها رو هم با میکرو ذخیره کرد؟
تقریبا اما با روی موج فرکانس کرییر میشن یه زوج ای سی هستند که یکی گیرنده یکی فرستنده هستند
http://www.datasheetcatalog.com/info_red....pdf.shtml
میشه شبیه سازیشون کرد و هم ذخیره باید ساختار ای سی رابررسی کنید نمونه کد زیاده سرچ بفرمایید