ايران ويج

نسخه‌ی کامل: www.compilers.tk افتتاح شد!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام!
بالاخره www.compilers.tkراه افتاد و كامل شد البته منهاي فروم كه اونم در دست احداثه!!
در ضمن اين سايت كلا و از ريشه با ASP نوشته شده و خواستم بدونين كه هر كاري كه با PHP ميشه انجام داد با ASP كلاسيك هم ميشه!!!Amaze در ضمن قدرت ASP كه اينجوريه خدا ميدونه ASP.net چجوري باشه! Biggrin ولي خداييش راه اندازي سايت خيلي مشكله همين سايته به ظاهر ساده يه ماه برد و من حالا وقتي ايران ويج رو ميبينم سرم گيج ميره(يه سوال از اقا اشكان:چقدر درست كردن اين سايت طول كشيد؟!) خوب هيچي به ما سر بزنين! (در ضمن چت هم داره!)Amaze با www.api.co.sr همبه همونجا هدايت ميشين! 8)
كامران جون ايولا!!‌ البته من در جريان كارت بودم. سر ميزدم . واقعا بهت تبريك ميگم !! :wink: ايشاالله كه هميشه موفق و سر بلند باشي.
آقا كامران تبريك تبريك Biggrin

سايتت خيلي عاليه اميدوارم موفق باشي :wink:
كامران جون اينم نظر من راجب سايتت :
اول از همه شكل سايتت توپه توپه ، نه خيلي پيچيده و نه خيلي ساده . گرافيك در حد عاليه (سادگي خاصي داره) هرچي كه مورد نياز باشه تو سايت گذاشتي اينم واسه خودش خيلي خوبه ، تفكيك موضوعي داري ، تفكيك جستجو داري (عاليه) . ايراد ها رو هم ميگم .
بخش نظر سنجي درست كار نميكنه (فقط همين ديده شد بقيه عالي بود)
يه پيشنهاد هم دارم بهتر كاري كني تا در هر مد صفحه كه كار ميكنن پهناي صفحه درست معادل پهناي صفحه نمايش بيننده بشه :wink:
سلام!
اصلا هواسم نبود درسته قسمتنظراتش خراب بود اونم به خاطر اينكه جدول نظرات خالي بود!Amaze!!درستش كردم!Amaze